Pitanje za demonskog
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Pitanje za demonskog
Vjeruješ li u pobjedu Hrvatske u finalu? Ja iskreno ne vjerujem i ovo me podsjeća na finale Eura 2012. Jedino je sreća što Francuska nije toliko kvalitetna, kao ona Španjolska, da nas onako razbucaju u finalu.
Hoćeš li vozit biciklo prije tekme?
Hoćeš li vozit biciklo prije tekme?
Re: Pitanje za demonskog
iskreno,bilo bi to gotovo kao san da naši uzmu SP-ono nešto što je bilo nezamislivo i to nezamislivo gledao od kada pratim nogomet...
realno su francuzi jači od nas kao što su bili i '98,ali u 1 tekmi nikada ne znaš...
sad je pitanje mogu li francuzi imati 2x peh da izgube 2 finala od objektivno slabjih protivnika (portugal i HR),nadam se da mogu...
bez obzira na ishod finala ove naša ekipa je ušla u nogometnu besmrtnost
realno su francuzi jači od nas kao što su bili i '98,ali u 1 tekmi nikada ne znaš...
sad je pitanje mogu li francuzi imati 2x peh da izgube 2 finala od objektivno slabjih protivnika (portugal i HR),nadam se da mogu...
To stoji, ali nekako bi ostao gorak okus isto kao i 1998. Povijest pamti samo pobjednike, ostali idu u zaborav. Ja npr. nemam pojma koga je Engleska pobijedila 1966. u finalu. Ali svi zanju da su englezi osvojili. Zapravo uglavnom znam osvjače, a finalista se sjećam jedino ovih finala što sam gledao od 1998. do danas.muckodjubre wrote:iskreno,bilo bi to gotovo kao san da naši uzmu SP-ono nešto što je bilo nezamislivo i to nezamislivo gledao od kada pratim nogomet...
Čudo je napravljeno još ulaskom u polufinale. Ali osvajanje je čudo nad čudima.
Ali bi još veće čudo bilo da Francuzi nakon iskustva od prije dvije godine još jednom ispadnu glupi i naivni. Kvalitetniji su, a imaju finale iza sebe i potrebno iskustvo u takvim utakmicama. Bit će jebeno
npr. '98 su od nas bili jači svi polufinalist...nizozemska nas je skroz nadigrala pa su izgubili u borbi za broncu.tako da u nogometu stvarno nikada ne znaš...
eto,australija ih je držala u šahu,peru ih nadigrao izgleda da oni vole kad ih se napadne kada oni kontriraju...belgija je imala koliko 60% posjeda,peru isto blizu toliko...
ali su zato rutinski riješili urugvaja(doduše bez najbiljega igrača cavanija) i belgiju koja im nije mogla ništa nakon vodstva
eto,australija ih je držala u šahu,peru ih nadigrao izgleda da oni vole kad ih se napadne kada oni kontriraju...belgija je imala koliko 60% posjeda,peru isto blizu toliko...
ali su zato rutinski riješili urugvaja(doduše bez najbiljega igrača cavanija) i belgiju koja im nije mogla ništa nakon vodstva
mada ja još uvijek ne mogu vjerovati da su naši u finalu svjetskoga prvenstva SAN
Kod kvalitetnih ekipa mi je uvijek bilo fascinantno to da i kad ih neko nadigra, oni pobjede nekako. Engleska je imala sve u svojim rukama i da su zabili neku od onih dobrih prilika kad su vodili 1:0, bilo bi gotovo. Sad je pitanje koliko će Francuzi iskoristit svoje prilike. Dok se gubi 1:0 ništa nije riješenomuckodjubre wrote:npr. '98 su od nas bili jači svi polufinalist...nizozemska nas je skroz nadigrala pa su izgubili u borbi za broncu.tako da u nogometu stvarno nikada ne znaš...
francuzi imaju odličnu selekciju po meni mogli bi lako spojiti SP-EP kao ona generacija '98 '00...nadam se da neće,u biti neka uzmi EP '20 i sp '22
"Francuze" treba poslati na branje pamuka i u rudnike...nema sumnje tko je favorit onda...btw. u finalima nema favorita, niti umornih...mentalna snaga pobjeduje...svejedno, neću coprati s prognoziranjem...znam jedino da Srbija ne osvaja...
darth_vader-
2014-04-17
Tako je, u finalu nema favorita
Osim što sam znao da su Italiji šanse minimalne, nisam vjerovao da će ih Španjolska baš u finalu ovako rastavit. Talijanima je 2012. bilo bolje da su izgubili polufinale od Njemaca
Osim što sam znao da su Italiji šanse minimalne, nisam vjerovao da će ih Španjolska baš u finalu ovako rastavit. Talijanima je 2012. bilo bolje da su izgubili polufinale od Njemaca
ovo šta ta budala piše već danima je neviđeno, sramota me više dolazit na ovaj forum..fridrih_niche wrote:Slazen se...jasambrend wrote:
Scorpija izuzetno loše rezonira...
:D
End- Posts : 21177
2015-08-25
Similar topics
» pitanje za demonskog
» Pitanje za demonskog
» Pitanje za demonskog
» pitanje za demonskog
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» Pitanje za demonskog
» Pitanje za demonskog
» pitanje za demonskog
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1