Unesko danas o prijemu Kosova
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Unesko danas o prijemu Kosova
Izvršni savet Uneska danas će u Parizu odlučiti da li će u dnevni red zasedanja uvrstiti i predlog preporuke za prijem Kosova u članstvo te organizacije.
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/597448/Unesko-danas-o-prijemu-Kosova
---------------------------------------------------------------------------------------
Jel mi Hrvati glasujemo tu?
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/597448/Unesko-danas-o-prijemu-Kosova
---------------------------------------------------------------------------------------
Jel mi Hrvati glasujemo tu?
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Unesko danas o prijemu Kosova
Naravno. Pa morate da se ocitujete! Siptarsko-hrvatsko bratstvo bice jos jednom potvrdjeno! :)
ISIL se pokazao dobar u čuvanju spomenika i kulturnog naslijeđa.
Njima treba povjeriti da se tamo brinu o crkvama i manastirima.
Njima treba povjeriti da se tamo brinu o crkvama i manastirima.
crvenkasti-
2014-04-17
ma jebes unesco..citam u jutarnjem...da bi usli u eu morate priznat kosovo..makar s eto ne kaze striktno ali u 25 stavku ugovora u pristupanje eu-a mnogo toga se kaze između redaka o uvjetu ulaska u eu a to ej priznanje kosova
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mene je uvijek zanimalo čuti šta je stvarni srpski cilj na Kosovu i način kako ga misle postići? Ima vas par ovdje za koje mislim da znaju razmišljati svojom glavom, pa da čujem...
:donquijote:
Ero wrote:Mene je uvijek zanimalo čuti šta je stvarni srpski cilj na Kosovu i način kako ga misle postići? Ima vas par ovdje za koje mislim da znaju razmišljati svojom glavom, pa da čujem...
Tony Soprano-
2015-08-15
Ero wrote:Mene je uvijek zanimalo čuti šta je stvarni srpski cilj na Kosovu i način kako ga misle postići? Ima vas par ovdje za koje mislim da znaju razmišljati svojom glavom, pa da čujem...
Ih, pa to znaju i mala deca... Proces je poceo u Siriji...
..a sto ako dobiju albanci u vlasnistvo?..hoce li srbi manastire prenjeti u srbiju?
2015-09-08
Šta možemo zaključiti iz toga?vuksadinare wrote:ma jebes unesco..citam u jutarnjem...da bi usli u eu morate priznat kosovo..makar s eto ne kaze striktno ali u 25 stavku ugovora u pristupanje eu-a mnogo toga se kaze između redaka o uvjetu ulaska u eu a to ej priznanje kosova
ALBANSKI navijači sa više od 30 automobila i zastavama Velike Albanije upali su u srpsko mjesto Laplje Selo i vrijeđali mještane uzvikujući "Ubij Srbina" i "OVK", prenosi B92.
Prema riječima mještana navijači su iz automobila u pokretu vukli i udarali prolaznike, pljuvali ih i psovali, a veće incidente spriječila je kosovska policija koja je intervenirala na poziv mještana i kolonu vozila preusmjerila prema Prištini.
Policijske patrole su pojačane u mjestima sa većinski srpskim stanovništvom na Kosovu kako bi se spriječile daljnje eskalacije nasilja, a tenzije su posljednjih tjedana povećane zbog nogometne utakmice između Albanije i Srbije prošlog tjedna u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo.
Sinoć se u južnom dijelu Kosovske Mitrovice slavilo nakon što je Albanija osigurala plasman na Europsko prvenstvo, a pored vatrometa i pirotehnike povremeno se čula pucnjava iz vatrenog oružja, a zalutali metak ranio je jednog petnaestogodišnjeg mladića srpske nacionalnosti.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/albanski-navijaci-upali-u-srpsko-selo-na-kosovu-i-vikali-ubij-srbina-zalutali-metak-ranio-mladica/847557.aspx
Prema riječima mještana navijači su iz automobila u pokretu vukli i udarali prolaznike, pljuvali ih i psovali, a veće incidente spriječila je kosovska policija koja je intervenirala na poziv mještana i kolonu vozila preusmjerila prema Prištini.
Policijske patrole su pojačane u mjestima sa većinski srpskim stanovništvom na Kosovu kako bi se spriječile daljnje eskalacije nasilja, a tenzije su posljednjih tjedana povećane zbog nogometne utakmice između Albanije i Srbije prošlog tjedna u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo.
Sinoć se u južnom dijelu Kosovske Mitrovice slavilo nakon što je Albanija osigurala plasman na Europsko prvenstvo, a pored vatrometa i pirotehnike povremeno se čula pucnjava iz vatrenog oružja, a zalutali metak ranio je jednog petnaestogodišnjeg mladića srpske nacionalnosti.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/albanski-navijaci-upali-u-srpsko-selo-na-kosovu-i-vikali-ubij-srbina-zalutali-metak-ranio-mladica/847557.aspx
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Stanojko wrote:
E, u Siriji smo izgleda izgubili, pa ćemo sad staviti novi fokus na Kosovo.
Premirno je, nitko više ni ne priča o njemu.
A tolike su mogućnosti.
crvenkasti-
2014-04-17
Tacno. Sky is a limit!crvenkasti wrote:Stanojko wrote:
E, u Siriji smo izgleda izgubili, pa ćemo sad staviti novi fokus na Kosovo.
Premirno je, nitko više ni ne priča o njemu.
A tolike su mogućnosti.
.....e sad izgleda da bi mogle biti albanske svetinje...
2015-09-08
Tacno. Greska. Moracu i ja da predjem u rvate... :)
Foto: Kontrapress
U PREŠEVO, grad na jugu Srbije, svakodnevno stiže val novih izbjeglica iz Makedonije. Očevici na terenu tvrde - organizacija je loša. Tome nimalo ne pomaže kiša koja već danima pada. Izbjeglice pješače kilometrima, nakon čega satima stoje u redovima na kiši i hladnoći, čekajući registraciju, piše Kontrapress.
"Ima mnogo obitelji, majki s bebama, starijih ljudi. Srbija nema dovoljno računala za registraciju. Iz Preševa autobusima koje plaćaju 35 eura izbjeglice nastavljaju put prema Hrvatskoj."
"Dio Preševa je poplavljen zbog velikih kiša, desetine kuća su pod vodom. Situacija na ulici, s izbjeglicama, u najmanju je ruku dramatična. Nije mi jasno kako ovo nije glavna vijest u medijima", kazala je Žarka Radoja iz Kontrapressa.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
RayMabus wrote:
Koja im je to država "Srbija i Kosovo"?
crvenkasti-
2014-04-17
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Haradinaj: Od danas ne postoji granica Kosova prema Albaniji
» Kosova ‘shkeli’ Finlandën, kjo është dëshmia ..Bravo Kosova! :)
» Propao plan Prištine za prijem u Unesko
» Provokacije na Pupovčevu prijemu za pravoslavni Božić
» Hodžaj: Kosovo je obezbedilo glasove za prijem u Unesko i Interpol
» Kosova ‘shkeli’ Finlandën, kjo është dëshmia ..Bravo Kosova! :)
» Propao plan Prištine za prijem u Unesko
» Provokacije na Pupovčevu prijemu za pravoslavni Božić
» Hodžaj: Kosovo je obezbedilo glasove za prijem u Unesko i Interpol
Page 1 of 3