Svim Srbima koji navijaju za Hrvatsku treba oduzeti pasoš!" Amidžić objavio žestoku poruku uoči polufinala Mundijala (FOTO)
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Svim Srbima koji navijaju za Hrvatsku treba oduzeti pasoš!" Amidžić objavio žestoku poruku uoči polufinala Mundijala (FOTO)
pazite ovo sad..Suljo koji je ovu histeriju i zakuhao izjavama koje svi znate..pa su se samo pocele redati uvrede,huskanje gotovo predratno stanje..ce nakon sp reci..'ja nemam nista osobno protiv hrvatske reprezntaicje,klubova ja samo navijam za srbiju,ja sam za mir i suradnju među hrvatskim i srpskim sportistima'..evo placam gajbu ako tako nece biti..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Svim Srbima koji navijaju za Hrvatsku treba oduzeti pasoš!" Amidžić objavio žestoku poruku uoči polufinala Mundijala (FOTO)
Većerašnja utakmica je teška ali da ću radi Engleza dizati tenzije u regionu nema smisla
Aj ono s Rusima ovo ono vamo tamo no Englezi nula bodova
Aj ono s Rusima ovo ono vamo tamo no Englezi nula bodova
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
a znate zasto je suljo to napravio..jer su hr mediji prvi otkrili da mu se buraz ili sin sad jbg ne mogu s esjetiti koji ej od njih dvojice...u rusiji se nalazi među krimosima i huliganima..i to je bila suljina osveta u vidu huskanja i stvaranja atmosfere linca
2015-09-08
znaš kaj?catabbath wrote:veber wrote:amidžić?
to je neka rvatina, upsss srbenda?
amiđić, srpsko prezime u tri pm
Meni zvuči kao da je Slovenac
prvo sam na to pomislio
2014-12-30
Ja sam zadovoljan, već sam plasman u polufinale znači da igramo svjetsko prvenstvo do kraja
Meni je sve super
Meni je sve super
2014-04-11
Nije Slovenac. Sendvičar. Doduše može da bude i Slovenac i sendvičar.veber wrote:znaš kaj?catabbath wrote:veber wrote:amidžić?
prvo sam na to pomislio
nego, za koga buš ti noćas zavijal?dzango wrote:Nije Slovenac. Sendvičar. Doduše može da bude i Slovenac i sendvičar.veber wrote:znaš kaj?catabbath wrote:veber wrote:amidžić?
prvo sam na to pomislio
neka laže i dalje. do slijedećeg pms je Slobodan
2014-12-30
Ni za koga. Uživam u fudbalu. Ja inače slabo kada navijam za nekoga.veber wrote:nego, za koga buš ti noćas zavijal?dzango wrote:Nije Slovenac. Sendvičar. Doduše može da bude i Slovenac i sendvičar.veber wrote:znaš kaj?catabbath wrote:veber wrote:amidžić?
prvo sam na to pomislio
neka laže i dalje. do slijedećeg pms je Slobodan
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
......uglavnom danas se nadam da cu smaknut desetak komada piva iz frizidera
2015-09-08
veber wrote:amidžić?
Valjda od Amidža, a i koliko vidim, čisto Turčin :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
jebote koje nebuloze i budalastine citam cak i od poznatih srba poput trenera milana zivadionovica..koji prica kako su hrvati ruzni..i da hrvatice hoce da se karaju samo sa srbima koji imaju veci vatrogasni apart..pa do toga da kad je zivio u hrvatskoj..da su mu otvoreno govorili da ode u srbiju odakle d aje dosao..pa d as etukao s ahrvatima..pa da je jednom opalio volej nekom susjedu u vilicu..uzas cisti uzas..ovi su totalka odlepili...
2015-09-08
vuksadinare wrote:jebote koje nebuloze i budalastine citam cak i od poznatih srba poput trenera milana zivadionovica..koji prica kako su hrvati ruzni..i da hrvatice hoce da se karaju samo sa srbima koji imaju veci vatrogasni apart..pa do toga da kad je zivio u hrvatskoj..da su mu otvoreno govorili da ode u srbiju odakle d aje dosao..pa d as etukao s ahrvatima..pa da je jednom opalio volej nekom susjedu u vilicu..uzas cisti uzas..ovi su totalka odlepili...
muka
2018-04-10
...nije muka..nego problem mitomanskog odgoja koji dolazi na naplatu...'mi najlepsi,mi najjaci,mi najbolji'...a kad stvarnost ispljuska po licu..naravno opet su drugi krivi..i ozezi...definitvno malo sto mi imamo sa njima...cisto drugi svijetHektorović wrote:vuksadinare wrote:jebote koje nebuloze i budalastine citam cak i od poznatih srba poput trenera milana zivadionovica..koji prica kako su hrvati ruzni..i da hrvatice hoce da se karaju samo sa srbima koji imaju veci vatrogasni apart..pa do toga da kad je zivio u hrvatskoj..da su mu otvoreno govorili da ode u srbiju odakle d aje dosao..pa d as etukao s ahrvatima..pa da je jednom opalio volej nekom susjedu u vilicu..uzas cisti uzas..ovi su totalka odlepili...
muka
2015-09-08
vuksadinare wrote:...nije muka..nego problem mitomanskog odgoja koji dolazi na naplatu...'mi najlepsi,mi najjaci,mi najbolji'...a kad stvarnost ispljuska po licu..naravno opet su drugi krivi..i ozezi...definitvno malo sto mi imamo sa njima...cisto drugi svijetHektorović wrote:vuksadinare wrote:muka
ahahaha, a daj.
koji si ti zajebant :D
2018-04-10
Oni su najjači u pričanju gluposti
2014-04-11
sva govna koja proseru, njima se vraćaju u facu..tako da neka nastavevuksadinare wrote:...nije muka..nego problem mitomanskog odgoja koji dolazi na naplatu...'mi najlepsi,mi najjaci,mi najbolji'...a kad stvarnost ispljuska po licu..naravno opet su drugi krivi..i ozezi...definitvno malo sto mi imamo sa njima...cisto drugi svijetHektorović wrote:vuksadinare wrote:jebote koje nebuloze i budalastine citam cak i od poznatih srba poput trenera milana zivadionovica..koji prica kako su hrvati ruzni..i da hrvatice hoce da se karaju samo sa srbima koji imaju veci vatrogasni apart..pa do toga da kad je zivio u hrvatskoj..da su mu otvoreno govorili da ode u srbiju odakle d aje dosao..pa d as etukao s ahrvatima..pa da je jednom opalio volej nekom susjedu u vilicu..uzas cisti uzas..ovi su totalka odlepili...
muka
ne bez zajebancije..odi na kurir,alo pa ces vidjeti izlave i ovog zivadinovica i slicnih...mi smo na svoju ruku isto ali ove je tesko nadmasiti u tome...rekorderiHektorović wrote:vuksadinare wrote:...nije muka..nego problem mitomanskog odgoja koji dolazi na naplatu...'mi najlepsi,mi najjaci,mi najbolji'...a kad stvarnost ispljuska po licu..naravno opet su drugi krivi..i ozezi...definitvno malo sto mi imamo sa njima...cisto drugi svijetHektorović wrote:vuksadinare wrote:muka
ahahaha, a daj.
koji si ti zajebant :D
2015-09-08
Ja jesam nalepši i najbolji. U čemu je problem?vuksadinare wrote:...nije muka..nego problem mitomanskog odgoja koji dolazi na naplatu...'mi najlepsi,mi najjaci,mi najbolji'...a kad stvarnost ispljuska po licu..naravno opet su drugi krivi..i ozezi...definitvno malo sto mi imamo sa njima...cisto drugi svijetHektorović wrote:vuksadinare wrote:jebote koje nebuloze i budalastine citam cak i od poznatih srba poput trenera milana zivadionovica..koji prica kako su hrvati ruzni..i da hrvatice hoce da se karaju samo sa srbima koji imaju veci vatrogasni apart..pa do toga da kad je zivio u hrvatskoj..da su mu otvoreno govorili da ode u srbiju odakle d aje dosao..pa d as etukao s ahrvatima..pa da je jednom opalio volej nekom susjedu u vilicu..uzas cisti uzas..ovi su totalka odlepili...
muka
iskreno ... ne znam koji su mi gori .... ovi k'o uvlakač pederski novak đoković ili ovakvi k'o tenkre ognjen amidžić?
meni najbolje bez ijednih.
iako .... ovdje mi stanojko još ''najnormalniji'' ... uzimajući koliko srbi uopće mogu biti prisebni.
meni najbolje bez ijednih.
iako .... ovdje mi stanojko još ''najnormalniji'' ... uzimajući koliko srbi uopće mogu biti prisebni.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
vuksadinare wrote:ne bez zajebancije..odi na kurir,alo pa ces vidjeti izlave i ovog zivadinovica i slicnih...mi smo na svoju ruku isto ali ove je tesko nadmasiti u tome...rekorderi
Daj pukni linkove :D
2018-04-10
ma nista se ne vraca..da se vraca bili bi zeru pametniji a nisu..nego jos luđi...pa vidis sto oni sve pisu...neka druga drzava bi proglasila rat protiv njih..ili zaledila odnose za iducih najmanje sto godina..ali to su drugi..gledao sam jucer onog luđaka kako s ezove sto vodi cirilicu i njegove goste...nisu to neke osobe ala iz malnarove nocne more(koji su inteligentniji u svakom slucaju) nego poznate javne osobe..koji siplju neviđenu mrznju,jal...a sutra ce se ovdje prosetkavati...zato jesam za vize ali u visini 1000 eura najmanje..Noor wrote:sva govna koja proseru, njima se vraćaju u facu..tako da neka nastavevuksadinare wrote:...nije muka..nego problem mitomanskog odgoja koji dolazi na naplatu...'mi najlepsi,mi najjaci,mi najbolji'...a kad stvarnost ispljuska po licu..naravno opet su drugi krivi..i ozezi...definitvno malo sto mi imamo sa njima...cisto drugi svijetHektorović wrote:vuksadinare wrote:jebote koje nebuloze i budalastine citam cak i od poznatih srba poput trenera milana zivadionovica..koji prica kako su hrvati ruzni..i da hrvatice hoce da se karaju samo sa srbima koji imaju veci vatrogasni apart..pa do toga da kad je zivio u hrvatskoj..da su mu otvoreno govorili da ode u srbiju odakle d aje dosao..pa d as etukao s ahrvatima..pa da je jednom opalio volej nekom susjedu u vilicu..uzas cisti uzas..ovi su totalka odlepili...
muka
2015-09-08
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Počelo suđenje političaru koji je plaćao Srbima da dođu glasati u Hrvatsku
» Brkić nikad oštriji i izravniji te na jedan način poslao poruku i Plenkoviću:Ploču žele maknuti oni koji nisu niti željeli Hrvatsku
» Država treba obiteljima oduzeti brigu o djeci
» Bilbord u Zagrebu hit: Kad vidite poruku biće vam sve jasno /FOTO
» Garava iz Austrije hvalila BiH i kritikovala Hrvatsku: "EU migrantima treba dati šansu jer ih treba"
» Brkić nikad oštriji i izravniji te na jedan način poslao poruku i Plenkoviću:Ploču žele maknuti oni koji nisu niti željeli Hrvatsku
» Država treba obiteljima oduzeti brigu o djeci
» Bilbord u Zagrebu hit: Kad vidite poruku biće vam sve jasno /FOTO
» Garava iz Austrije hvalila BiH i kritikovala Hrvatsku: "EU migrantima treba dati šansu jer ih treba"
Page 2 of 4