(RT) ‘It’s all propaganda, Russian people are the best!’ – Croatia fan on World Cup scaremongering
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: (RT) ‘It’s all propaganda, Russian people are the best!’ – Croatia fan on World Cup scaremongering
kolko ti imas? :)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Re: (RT) ‘It’s all propaganda, Russian people are the best!’ – Croatia fan on World Cup scaremongering
80. ispod nema, ok u bih s faktorom 2 čak i to možeš.Noor wrote:kolko ti imas? :)
2014-12-30
Njemu se to uopće ne može ni izmjeriti. To je kao da toplomjerom želiš izmjeriti težinu...Noor wrote:kolko ti imas? :)
Najveća mu fora da se hvali kako zna koristit pribor za crtanje.Ima kurs iz AutoCada, o majko mila... .
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
šupku bosanski, da imam "kurs" iz acada više znam od tebe.Eroo wrote:Njemu se to uopće ne može ni izmjeriti. To je kao da toplomjerom želiš izmjeriti težinu...Noor wrote:kolko ti imas? :)
Najveća mu fora da se hvali kako zna koristit pribor za crtanje.Ima kurs iz AutoCada, o majko mila... .
2014-12-30
veber wrote:šupku bosanski, da imam "kurs" iz acada više znam od tebe.Eroo wrote:Njemu se to uopće ne može ni izmjeriti. To je kao da toplomjerom želiš izmjeriti težinu...Noor wrote:kolko ti imas? :)
Upucaj se u kolino...Traži od Marcelusa link gdje ima nešto i o mojim radovima. Tek toliko da vidiš s kim imaš posla.
Moje reference imaju međunarodni karakter...moji projekti su davno prešli granice Balkana.
Nikad nisam mogao ni pomisliti da ću se ovako hvaliti, ali eto, isprovocirao si me...udbaški sine.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Dogovorite se lipo, mirno.
Ako se ne mislite tući, nemojte se ni svaditi.
Ako se ne mislite tući, nemojte se ni svaditi.
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Croatia jumps up FIFA world rankings after World Cup bronze
» A Declaration on the “Russian World” (Russkii mir) Teaching
» Russian World: the heresy driving Putin’s war
» How many people with Croatian origin live outside Croatia?
» Croatia - The Most Beautiful Country In The World
» A Declaration on the “Russian World” (Russkii mir) Teaching
» Russian World: the heresy driving Putin’s war
» How many people with Croatian origin live outside Croatia?
» Croatia - The Most Beautiful Country In The World
Page 3 of 3