HEROJA HRVATSKE IZBACUJU SA MUNDIJALA? Novi slučaj "Džaka i Šaćiri" - FIFA pokrenula istragu zbog kontroverznog pokliča /VIDEO/
Page 5 of 11
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: HEROJA HRVATSKE IZBACUJU SA MUNDIJALA? Novi slučaj "Džaka i Šaćiri" - FIFA pokrenula istragu zbog kontroverznog pokliča /VIDEO/
inače nama se spočitava iz komšiluka za mržnju, huškanje i antisrpsku propaganduAssadNaPodmornici wrote:Srbi na aparatima, nemogu podnjeti poraz Rusije. Doslovno čitao sam komentare po vaši medijima, zaspljeljeni ste mržnjom prema nama, hejtom itd. niste normalni.
što više laju, to bolje da svijet vidi tko nam je preko plota
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Re: HEROJA HRVATSKE IZBACUJU SA MUNDIJALA? Novi slučaj "Džaka i Šaćiri" - FIFA pokrenula istragu zbog kontroverznog pokliča /VIDEO/
U UKRAJINI JE FASIZAM NA NAJJACE
U EU
Mozda samo gadnom gadu eri to moze biti ok
I nikome vise
U EU
Mozda samo gadnom gadu eri to moze biti ok
I nikome vise
JbtNoor wrote:inače nama se spočitava iz komšiluka za mržnju, huškanje i antisrpsku propaganduAssadNaPodmornici wrote:Srbi na aparatima, nemogu podnjeti poraz Rusije. Doslovno čitao sam komentare po vaši medijima, zaspljeljeni ste mržnjom prema nama, hejtom itd. niste normalni.
Govoris ko Srpkinja ( spočitava ? )
Tebi ne pakovati ..
ti si ercegovka i Hrvatica ko i ero rvat
Bus bus bus
Nauci se zeno , kako me mogao Bandić ..
A vas dvoje nesto prrko mreza vodite drustveni zivot ?kaja wrote:Hejt je iz razloga-, moraju nas mrziti da bi ih kriminalci s Vucicem mogli spasiti. Valjda od nas.AssadNaPodmornici wrote:inače mene boli kurac za balun, a usput nisam nabrijan na hejt protiv srbije, može bilo tko svjedočiti na forumu..RayMabus wrote:Pa rekoh ja jučer prije utakmice da igramo protiv republike srpskeAssadNaPodmornici wrote:Srbi na aparatima, nemogu podnjeti poraz Rusije. Doslovno čitao sam komentare po vaši medijima, zaspljeljeni ste mržnjom prema nama, hejtom itd. niste normalni.
Pet dana žalosti u BL
međutim, uoči utakmice, malo sam bzvz površljao po srpskim medijima, i društvenim mrežama.. to su takvi brutalni komentari mržnje prema Hrvatskoj, pogledajte samo Russia Today, dakle RT medij napiše dobre stvari o Hrvatskoj itd, a ispod samo srpski komentari mržnje to je bolesno , nemoguće bolesno.
radi toga sam sinoć se malo zapija i navija za RH, prvi put sam gleda balun nakon hrpe godina.. i drago mi je da smo dobili Ruse, ne radi Rusa koji su simpatični i civilizirani, i Medvjedev ispao gospodin i sve ostalo, nego radi ovih nesretnih Srba.
i ovo uspozorenje za nesretnog epikura koji sanja o nekoj ekumeni i bratstvu i jedinstvu, dok ovi pišu takve hejt komentare, i žele nas natrpati imigrantima, pa mislim da igra srbija vs brazila, ja bi navija za srbiju, čemu onakav hejt od strane srba?
Zato svaki dan na jelovniku imaju oluju, Jasenovac, jadovno i Kosovo. Od vucicevih novinara.
Tako stvaraš mašineriju luđaka.
Hi hi
Blesavo
govedarka, pa ti ni hrvatski ne znašSora wrote:JbtNoor wrote:inače nama se spočitava iz komšiluka za mržnju, huškanje i antisrpsku propaganduAssadNaPodmornici wrote:Srbi na aparatima, nemogu podnjeti poraz Rusije. Doslovno čitao sam komentare po vaši medijima, zaspljeljeni ste mržnjom prema nama, hejtom itd. niste normalni.
Tebi ne pakovati ..
Bus bus bus
šta si predavala u školi? izjasni se konačno...
nauči, tuko lajava
http://hrvatski.enacademic.com/9006/spo%C4%8Ditavati
BJEDNICI
FASISTICKA GOVNA, LJUDSKI OTPAD SA SMETLIŠTA POVIJESTI
NO UKRAJINACA BAR IMA DOVOLJNO DA SE MOGU MLATITI
HRVATI SU .. IZGUBLJENI
I TO ZAHVALJUJUCI ZMIJAMA IZ ERCEGOVNE
FASISTICKA GOVNA, LJUDSKI OTPAD SA SMETLIŠTA POVIJESTI
NO UKRAJINACA BAR IMA DOVOLJNO DA SE MOGU MLATITI
HRVATI SU .. IZGUBLJENI
I TO ZAHVALJUJUCI ZMIJAMA IZ ERCEGOVNE
A gleNoor wrote:govedarka, pa ti ni hrvatski ne znašSora wrote:JbtNoor wrote:inače nama se spočitava iz komšiluka za mržnju, huškanje i antisrpsku propaganduAssadNaPodmornici wrote:Srbi na aparatima, nemogu podnjeti poraz Rusije. Doslovno čitao sam komentare po vaši medijima, zaspljeljeni ste mržnjom prema nama, hejtom itd. niste normalni.
Tebi ne pakovati ..
Bus bus bus
šta si predavala u školi? izjasni se konačno...
nauči, tuko lajava
http://hrvatski.enacademic.com/9006/spo%C4%8Ditavati
Zivim u rh
Nikada nitko nije koristio SPOČITAVA ..
ipak je to vise istočna varijanta
Ipak
Kod mene ne govore SPOČITAVA NEGO predbacuje ili zamjera ..
Bas ovo spočitava ..je rijetko
Ali ok
Jest Hrvatska rijec
Ali ok
Jest Hrvatska rijec
Ma ne, čisto objašnjavam odkuda ta doza mržnje.Sora wrote:A vas dvoje nesto prrko mreza vodite drustveni zivot ?kaja wrote:Hejt je iz razloga-, moraju nas mrziti da bi ih kriminalci s Vucicem mogli spasiti. Valjda od nas.AssadNaPodmornici wrote:inače mene boli kurac za balun, a usput nisam nabrijan na hejt protiv srbije, može bilo tko svjedočiti na forumu..RayMabus wrote:Pa rekoh ja jučer prije utakmice da igramo protiv republike srpskeAssadNaPodmornici wrote:Srbi na aparatima, nemogu podnjeti poraz Rusije. Doslovno čitao sam komentare po vaši medijima, zaspljeljeni ste mržnjom prema nama, hejtom itd. niste normalni.
Pet dana žalosti u BL
međutim, uoči utakmice, malo sam bzvz površljao po srpskim medijima, i društvenim mrežama.. to su takvi brutalni komentari mržnje prema Hrvatskoj, pogledajte samo Russia Today, dakle RT medij napiše dobre stvari o Hrvatskoj itd, a ispod samo srpski komentari mržnje to je bolesno , nemoguće bolesno.
radi toga sam sinoć se malo zapija i navija za RH, prvi put sam gleda balun nakon hrpe godina.. i drago mi je da smo dobili Ruse, ne radi Rusa koji su simpatični i civilizirani, i Medvjedev ispao gospodin i sve ostalo, nego radi ovih nesretnih Srba.
i ovo uspozorenje za nesretnog epikura koji sanja o nekoj ekumeni i bratstvu i jedinstvu, dok ovi pišu takve hejt komentare, i žele nas natrpati imigrantima, pa mislim da igra srbija vs brazila, ja bi navija za srbiju, čemu onakav hejt od strane srba?
Zato svaki dan na jelovniku imaju oluju, Jasenovac, jadovno i Kosovo. Od vucicevih novinara.
Tako stvaraš mašineriju luđaka.
Hi hi
Blesavo
Od novinara, a oni su produžena ruka politike.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ma da
Ima i toga da na mrežama daju ljudi sebi oduška
Ne bi uzivo nikada to lupali
Sudim po sebi Hi hi
Sudim po sebi Hi hi
Dakle
Ukrajina
Nema veze s nogometom jer nema veze s politikom
Ali onda ..
kako se to ponasa jedan Vida
Ili neki od vas ?
Ukrajina
Ali onda ..
Ili neki od vas ?
Dobro to je istina.Sora wrote:Ma da
Sudim po sebi Hi hi
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
FIFA dala Vidi čvrgu i rekla mu: - Nemoj više Drugo je pitanje jel' mu je sad više strijepiti od polonijumuma ili novočokijumuma ... ili samo od običnog raka kostiju
Last edited by Oh_Femder on 8/7/2018, 18:53; edited 1 time in total
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Ajde, sora, jesi najstarija, ali ne glumi ovdje moralnu vertikalu. Naprotiv, jedna si od najlicemjernijih na forumu. U tuđem oku vidiš trun, a u svome ne vidiš stablo.
Kad budeš pokazala minimum samokritičnosti i preispitivanja, pokušat ćemo te shvatit ozbiljno.
Ovako si nevjerodostojna i negativna.
Ništa od zrele mudrosti.
Kad budeš pokazala minimum samokritičnosti i preispitivanja, pokušat ćemo te shvatit ozbiljno.
Ovako si nevjerodostojna i negativna.
Ništa od zrele mudrosti.
2014-04-12
Oh_Femder wrote:FIFA dala Vidi čvrgu i rekla mu: - Nemoj više Drugo je pitanje jel' mu je sad više strijepiti od polonijumuma ili novočokijumuma
2014-04-12
predbacuje...baš to ti je srpska riječ, koju ti ja nikad ne bih SPOČITNULA, jer me ne smeta, za razliku od tebeSora wrote:Kod mene ne govore SPOČITAVA NEGO predbacuje ili zamjera ..
Ali ok
Jest Hrvatska rijec
živiš u hrvatskoj, ali zauvijek ćeš ostati mula i bula
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
pogledaj bolesnih srba. otvorim Russia Today na fejsbooku, i sada je hrvatska tamo aktualna, i opet svako drugi komentar bolesni srbi nabrijani mržnjom
Pogledaj bolje forum i postove ispred svog. Glavni problem su srpske reči a sami nisu sigurni koja jeste a koja nije.AssadNaPodmornici wrote:pogledaj bolesnih srba. otvorim Russia Today na fejsbooku, i sada je hrvatska tamo aktualna, i opet svako drugi komentar bolesni srbi nabrijani mržnjom
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Zastave na pola koplja u Banja LuciAssadNaPodmornici wrote:pogledaj bolesnih srba. otvorim Russia Today na fejsbooku, i sada je hrvatska tamo aktualna, i opet svako drugi komentar bolesni srbi nabrijani mržnjom
Jbte čak i policijske svečane uniforme na paradi kopiraju Ruse
Pet dana žalosti u republici Srpskoj
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Što nije bilo u redu s Vidom, tuko?Sora wrote:Dakle
Ukrajina
Ali onda ..
Ili neki od vas ?
Tuko, Ukrajinci su ponosan 50 milijunski narod a ne tamo neki nastao 1993., deklaracijom u hotelu.
"Slava Ukrajini" je uobičajeni domovinski poklič Ukrajinca, pun ljubavi, za razliku od tvoga "Za domovinu s Titom", ispunjen mržnjom.
Slava Ukrajini!
Eroo- Posts : 78962
2016-07-22
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Similar topics
» FIFA pokrenula istragu protiv Sacirija,Djake zbog znaka orla
» Džaka i Šaćiri se izvinili zbog albanskog orla: Neće se više ponoviti
» Naši MiG-ovi su lažni! Vojna policija zbog velike prevare pokrenula detaljnu istragu!
» Vučić inicirao novi politički sukob između Hrvatske i Srbije zbog razloga 'za koga navijaš i tko je veći klubili klubovi'
» Stranka za BiH pokrenula tužbu protiv Hrvatske i Evropske unije
» Džaka i Šaćiri se izvinili zbog albanskog orla: Neće se više ponoviti
» Naši MiG-ovi su lažni! Vojna policija zbog velike prevare pokrenula detaljnu istragu!
» Vučić inicirao novi politički sukob između Hrvatske i Srbije zbog razloga 'za koga navijaš i tko je veći klubili klubovi'
» Stranka za BiH pokrenula tužbu protiv Hrvatske i Evropske unije
Page 5 of 11