Srpski poslanik "besan" na Đokovića i Srbe koji su navijali za Hrvatsku protiv Rusije
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Srpski poslanik "besan" na Đokovića i Srbe koji su navijali za Hrvatsku protiv Rusije
Većini nas ne sviđaju se ovi dresovi, poklonici smo "kockastih".
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Srpski poslanik "besan" na Đokovića i Srbe koji su navijali za Hrvatsku protiv Rusije
Regoč wrote:Većini nas ne sviđaju se ovi dresovi, poklonici smo "kockastih".
Uvijek bolje igramo u gostujećem dresu, samo toliko :)
98 igrali smo najbolje u plavim
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Puno su ljepsi i elegantniji ovi dresovi.
Veselim se nastavku igranja u njima.;-)
Veselim se nastavku igranja u njima.;-)
2014-04-12
fenix i ti svašta pišeš, često igramo u kockastim dresovima, najviše protiv modrih ekipa.. nije to tako rijetko
Štogod, kakogod, "kockasti" su mi ljepši, kao i većini, a i prepoznatljiviji su od ovih crno-tamnocrnih.
Ma protiv koga to igramo kad smo domaćini? Protiv Rusije, Srbije, Španjolske, Portugala, Austrije, Češke, USA, Engleske, Poljske, Albanije, Crne Gore i svih onih koji nemaju nešto treće od crvenog i bijelog u rezervi? Nisam baš siguran.kic wrote:
fenix i ti svašta pišeš, često igramo u kockastim dresovima, najviše protiv modrih ekipa.. nije to tako rijetko
Prati malo naše domaće utakmice i pogledaj koliko puta i zašto ne igramo u Hrvatskoj svoje domaće utakmice u bijelo-crvenoj kombinaciji i zašto.
Protiv Brazila, Irske, Škotske, Švedske, Italije, Njemačke(kad ima crnu ili zelenu garnituru), Grčke, Rumunjske, ogromne većine latinoameričkih zemalja koje nemaju crvenu boju se igra redovito.
Odabir rezervnog plavog dresa kad smo domaćini nije stvar nekakvog "obožavanja", "pobjeđivanja" i "uspješnosti" kako su neki možda prodali priču zadnjih 15 godina već dosta puta nemogućnost igranja utakmica u svojoj prvoj garnituri čak i kad si domaćin jer imaš i bijelog i crvenog, a brojnim protivnicima su to obje varijante. Fifa je to naložila zadnjih 15-ak godina. Mnogi danas ne igraju u kombinacijama boja već samo u jednoj boji.
Ako je to čak i odabir bio od strane naše ekipe, onda je to ništa drugo nego žešći oblik gluposti. Hrvatska nije prepoznatljiva po plavoj, već crvenoj i bijeloj.
Guest- Guest
nema on nisko čelo nego visoke i spojene obrve
Ovi su elegantniji.Regoč wrote:Štogod, kakogod, "kockasti" su mi ljepši, kao i većini, a i prepoznatljiviji su od ovih crno-tamnocrnih.
Al ti i elegancija ko krava i balet.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa nije crna nego crno plava.Serbinho-3 wrote:Nije to Hrvatska vec Crnokošuljaši.
Ispravite me ako gresim, mozda to ipak jeste Hrvatska.
Niko da spomene igranje u crnoj garnituru, Suljo se ne oglašava.
2015-08-15
Nisu se baš proslavili slaganjem boja.kaja wrote:Pa nije crna nego crno plava.Serbinho-3 wrote:Nije to Hrvatska vec Crnokošuljaši.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Estetski dres izvrsno izgleda..a, meni boje izgledaju kao dvije verzije plave/modre, toliko su dobro uklopljene.
2014-04-12
dres je predobar, prava sportska elegancija, pogled na njih izaziva određeno strahopoštovanje, što je izvrstan psihološki momentclaire wrote:Estetski dres izvrsno izgleda..a, meni boje izgledaju kao dvije verzije plave/modre, toliko su dobro uklopljene.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Uz dužno poštovanje poklonicima i simbolici, sad mi onaj kockasti kraj ovog izgleda kičasto.Noor wrote:dres je predobar, prava sportska elegancija, pogled na njih izaziva određeno strahopoštovanje, što je izvrstan psihološki momentclaire wrote:Estetski dres izvrsno izgleda..a, meni boje izgledaju kao dvije verzije plave/modre, toliko su dobro uklopljene.
2014-04-12
koga normalnog u hrvatskoj briga i za njega i za đokovića i za koga navijaju? i njega i đokovića nabijem na kurac hogara strašnog. zašto se uopće bave hrvatskom? zašto ne grade svoje i prestanu se gurati kamo ne spadaju? nema više jugoslavije, niti sfrj niti kraljevine ... neka se okrenu sebi. nisu mi jasni.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Kavran wrote:koga normalnog u hrvatskoj briga i za njega i za đokovića i za koga navijaju? i njega i đokovića nabijem na kurac hogara strašnog. zašto se uopće bave hrvatskom? zašto ne grade svoje i prestanu se gurati kamo ne spadaju? nema više jugoslavije, niti sfrj niti kraljevine ... neka se okrenu sebi. nisu mi jasni.
kenjas gluposti, nesto pokusavas da glumis, a samo si obicna umisljena faca
niko se ne gura, vec mediji prave sondazu koliko je biloa za hr a koliko za rusiju
neke sl. teme rade i hr, mediji i niko od nas ne kenja da se hrvati guraju
takvih anketa ce tek biti u buducnosti
Guest- Guest
Kavran wrote:koga normalnog u hrvatskoj briga i za njega i za đokovića i za koga navijaju? i njega i đokovića nabijem na kurac hogara strašnog. zašto se uopće bave hrvatskom? zašto ne grade svoje i prestanu se gurati kamo ne spadaju? nema više jugoslavije, niti sfrj niti kraljevine ... neka se okrenu sebi. nisu mi jasni.
kenjas gluposti, nesto pokusavas da glumis, a samo si obicna umisljena faca
niko se ne gura, vec mediji prave sondazu koliko je biloa za hr a koliko za rusiju
neke sl. teme rade i hr, mediji i niko od nas ne kenja da se hrvati guraju
takvih anketa ce tek biti u buducnosti
zato glumi sebi nemoj nama
Guest- Guest
Ozbiljno patiš sto ne navijaju za HR
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Jedna za Kavrana da se opusti.
https://www.kurir.rs/mundijal-2018/3082031/slavio-uspeh-hrvatske-srpkinja-mu-pevala-na-uvce-delije-ce-se-oduseviti-kada-cuju-pesmu-i-vide-reakciju-roberta-prosineckog-video
https://www.kurir.rs/mundijal-2018/3082031/slavio-uspeh-hrvatske-srpkinja-mu-pevala-na-uvce-delije-ce-se-oduseviti-kada-cuju-pesmu-i-vide-reakciju-roberta-prosineckog-video
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Pa znas sta, tebi na tv to izgleda crno ali na danjem svijetlu nijedzango wrote:Nisu se baš proslavili slaganjem boja.kaja wrote:Pa nije crna nego crno plava.Serbinho-3 wrote:Nije to Hrvatska vec Crnokošuljaši.
2015-08-15
kaja wrote:Pa znas sta, tebi na tv to izgleda crno ali na danjem svijetlu nijedzango wrote:Nisu se baš proslavili slaganjem boja.kaja wrote:Pa nije crna nego crno plava.Serbinho-3 wrote:Nije to Hrvatska vec Crnokošuljaši.
Nije niti crna skroz crna... u biti inverzija crvenih kockica i bijelih polja... :)
Dizajnirao NIKE samo da se zna.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Informer poludio!Sve vrijedjaju i prijete koji su navijali za Hrvatsku ili pozitivno komentirali
» Vulin besan na Hrvatsku:Pozvali su bracu po oruzju Siptare na vezbu.Sta li se spremaju napasti Srbe?Ulozit cemo prosved NATO-u.STOP
» ĐINĐIĆEV UBICA OBUČAVA FAŠISTE! Poznati srpski voditelj otkrio ko je Hrvat specijalac koji se borio protiv nas!
» Srpski mediji obrusili se na dizajn autobusa nogometnog kluba iz Vukovora!Smetaju im likovi Blage Zadre i Jean Michela Nickoliera.Nazivaju ih 'domobranima'' 'zlocincima koji su protjerivali Srbe' '
» Grobari navijali protiv Vućića
» Vulin besan na Hrvatsku:Pozvali su bracu po oruzju Siptare na vezbu.Sta li se spremaju napasti Srbe?Ulozit cemo prosved NATO-u.STOP
» ĐINĐIĆEV UBICA OBUČAVA FAŠISTE! Poznati srpski voditelj otkrio ko je Hrvat specijalac koji se borio protiv nas!
» Srpski mediji obrusili se na dizajn autobusa nogometnog kluba iz Vukovora!Smetaju im likovi Blage Zadre i Jean Michela Nickoliera.Nazivaju ih 'domobranima'' 'zlocincima koji su protjerivali Srbe' '
» Grobari navijali protiv Vućića
Page 4 of 5