Svjetsko prvenstvo 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 53
Page 40 of 53 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 46 ... 53
Re: Svjetsko prvenstvo 2018.
Sutra triba Raketi dat kapetansku...
Zasluzija je prvi dignit pehar...
Raketa u <3
Raketa u <3
Guest- Guest
Očekivana su prepucavanja na relaciji Modrić - Rakitić ... postalo je čak i zanimljivo. No ipak se pojavio jedan IDIOT, koji nije mogao bez klubaštva. Imate tri puta pravo pogađati tko je on? Mala pomoć .... jedino njegov klubić nije čestitao dosadašnji uspjeh repke!!!
sat2-
2015-09-28
fridrih_niche wrote:Sutra triba Raketi dat kapetansku...
Raketa u <3
Pogotovo u 1/2 finalu. Nije pogrešio sakrovajući se po terenu i dodavajući prvom do sebe...
Guest- Guest
raketa pod temp. 39 opet najbolji veznjak svijeta
End- Posts : 21177
2015-08-25
ne kaže bilić bzvz da je raketa srce ove ekipe
2015-08-25
Uzalud ti srce lupa, ako ti mozak ne radi.
Zeko-
2015-08-26
sat2 wrote:Očekivana su prepucavanja na relaciji Modrić - Rakitić ... postalo je čak i zanimljivo. No ipak se pojavio jedan IDIOT, koji nije mogao bez klubaštva. Imate tri puta pravo pogađati tko je on? Mala pomoć .... jedino njegov klubić nije čestitao dosadašnji uspjeh repke!!!
to se jedino end i niče prepucavaju sami sa sobom tj.pokušavaju omalovažiti LM10,čak su i simpatični kao što će biti i simpa njihovo kmečanje kada LM10 bude izabran u momčad turnira,a možda i za najkorisnijega igrača...
eh da nam je pašalić umjesto modrića ili da je barem LM10 slomio nogu pa bi naši imali šanse za uspjeh na SP
lopov izabran od strane najvećih lopova svijeta..
nebitno da bez rakete, sube, perišića i na kraju mandže ne bi vidio sav ovaj uspjeh s repkom.. šta je on to napravio ovaj turnir haha, pa svi su bolji od njega nije u top5 igrača naše reprezentacije kamoli turnira..
može biti samo najveći lopov i prevara
nebitno da bez rakete, sube, perišića i na kraju mandže ne bi vidio sav ovaj uspjeh s repkom.. šta je on to napravio ovaj turnir haha, pa svi su bolji od njega nije u top5 igrača naše reprezentacije kamoli turnira..
može biti samo najveći lopov i prevara
2015-08-25
Najviše me nerviraju ovi naši kvazipolitičari. Sad se i Barbika i briselski činovnik i njonjo slikaju oko reprezentacije i u dresu reprezentacije, a do prije mjesec dana je to bila jedna velika močvara koju treba isušiti i najradije bi ih sve pohapsili i sudili im. Zato svaka čast Daliću i njegovim igračima na ovome što su napravili, a posebno Luki i Dejanu koji su turnir započeli pod strahovitim pritiskom, a obojica igraju fenomenalno. To mogu samo veliki igrači,
Zeko-
2015-08-26
A ovaj idiotizam od tvog posta nije klubastvo na temi o Svjetskom prvenstvu?sat2 wrote:Očekivana su prepucavanja na relaciji Modrić - Rakitić ... postalo je čak i zanimljivo. No ipak se pojavio jedan IDIOT, koji nije mogao bez klubaštva. Imate tri puta pravo pogađati tko je on? Mala pomoć .... jedino njegov klubić nije čestitao dosadašnji uspjeh repke!!!
Lol...
;)
Guest- Guest
Nisan priča o Modriću, nego o Raketi...Serbia Strong wrote:fridrih_niche wrote:Sutra triba Raketi dat kapetansku...
Raketa u <3
Pogotovo u 1/2 finalu. Nije pogrešio sakrovajući se po terenu i dodavajući prvom do sebe...
B-)
Guest- Guest
Borba protiv ovog HNS-a se nastavlja bez obzira šta su sad svi uz ‘Repku’...Zeko wrote:Najviše me nerviraju ovi naši kvazipolitičari. Sad se i Barbika i briselski činovnik i njonjo slikaju oko reprezentacije i u dresu reprezentacije, a do prije mjesec dana je to bila jedna velika močvara koju treba isušiti i najradije bi ih sve pohapsili i sudili im. Zato svaka čast Daliću i njegovim igračima na ovome što su napravili, a posebno Luki i Dejanu koji su turnir započeli pod strahovitim pritiskom, a obojica igraju fenomenalno. To mogu samo veliki igrači,
Ovi populistički potezi su samo PR gluposti, i vrhu države je dosta kriminalca u savezu...
;)
Guest- Guest
Je, samo taj "vrh države" bi prvo od sebe trebao krenuti jer najveći su kriminalci među ovima koji se sad slikaju u hrvatskom dresu, a do prije mjesec dana su gazili po njemu.
Zeko-
2015-08-26
To sve ovisi ko će osvojit. Mislim na te individualne nagrade. Zlatna rukavice ide ili Llorisu ili Subašiću, MVP turnira ide ili Modriću ili Mbappeumuckodjubre wrote:to se jedino end i niče prepucavaju sami sa sobom tj.pokušavaju omalovažiti LM10,čak su i simpatični kao što će biti i simpa njihovo kmečanje kada LM10 bude izabran u momčad turnira,a možda i za najkorisnijega igrača...
eh da nam je pašalić umjesto modrića ili da je barem LM10 slomio nogu pa bi naši imali šanse za uspjeh na SP
Idemo sad malo o činjenicama...
zasluženo strinić...
govno maleno 7.3 s tim da ima zabijen penal..
RAKETA 7.5
zasluženo RAKETA
zasluženo badelj..
zasluženo schmeicehl..
govno maleno 7.8 i promašen penal...
RAKETA 8.0 najviše kod nas..
zasluženo govno maleno
a to smo odmah niče i ja istaknuli na kraju utakmice i brend..
zasluženo perišić..
govno maleno 6.7
RAKETA 6.6
eto kakva samo dominacija rakete kad se stvari sagledaju objektivno..
zasluženo strinić...
govno maleno 7.3 s tim da ima zabijen penal..
RAKETA 7.5
zasluženo RAKETA
zasluženo badelj..
zasluženo schmeicehl..
govno maleno 7.8 i promašen penal...
RAKETA 8.0 najviše kod nas..
zasluženo govno maleno
a to smo odmah niče i ja istaknuli na kraju utakmice i brend..
zasluženo perišić..
govno maleno 6.7
RAKETA 6.6
eto kakva samo dominacija rakete kad se stvari sagledaju objektivno..
2015-08-25
kakavo kmečanje sunce ti žarko...veće kmečanje nego kada su naši isprašili maloga argentinca i njegove drugove
znači zatonska prevera ima samo igrača utakmice protiv rusije i to samo iz razloga jer su kompletno svi bili očajni, a on je u dva navrata zašprintao po loptu da ne ode u out.. to su kriteriji po kojima se odlučuje, a jebiga nekoga su morali izabrati hahaha
kao što rekoh nije nikakvi odlučujći faktor nitu u 5 naših igrača, dapače drugi su njega morali spašavati.. glupa izdrkana prevara
kao što rekoh nije nikakvi odlučujći faktor nitu u 5 naših igrača, dapače drugi su njega morali spašavati.. glupa izdrkana prevara
2015-08-25
Ti si bolesnik, bog te jebo zagorski kretenu.
Zeko-
2015-08-26
njegova mržnja prema realu i igračima reala je otišla u patologiju,,,
eh da nam je pašalić ili da je netko slomio nogu modriću možda bi postigli rezultat na SP
eh da nam je pašalić ili da je netko slomio nogu modriću možda bi postigli rezultat na SP
Zdravo Marijo milosti puna Gospodin s tobom, blagoslovljena ti među ženama i blagoslovljen plod utrobe tvoje Isus - koji neka polomi Modriću noge. Sveta Marijo Majko Božja moli za nas grešnike, sada i na času smrti naše. Amen.
End
2015-08-25
al ima još nade... barem još 1 utakmica da mi se želja ostvari..
[/size]
End
2015-08-25
Re: Euharistija Mundiala
[size=10] by End on Fri 22 Jun - 9:52al ima još nade... barem još 1 utakmica da mi se želja ostvari..
[/size]
Page 40 of 53 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 46 ... 53
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 53