Svjetsko prvenstvo 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 29 of 53
Page 29 of 53 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 41 ... 53
Re: Svjetsko prvenstvo 2018.
U formaciji 4-1-4-1 ispred zadnje linije mjesto je Marcela Brozovića, a ispred njega silovita je četvorka koju čine Ante Rebić, Luka Modrić, Ivan Rakitić i Ivan Perišić. Usamljen na poziciji isturenog napadača bit će Mario Mandžukić. Vrata će čuvati Danijel Subašić.
najbolje...
najbolje...
End- Posts : 21177
2015-08-25
fridrih_niche wrote:Moj doktore, ti si Kruno Jurčić...Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Tako je...sitting_bull wrote:kalinić je za hrvatsku nogometnu reprezentaciju game over.
bio, odplesao svoje i odjahao u zaborav.
uvijek će ga se spominjati samo po šup-karti iz reprezentacije.
Zato su vrata Repke otvorena krivokletnicima, lazovima, alkoholičarima sa političkim porukama...
Jebat ga, oni su klan, a Kale je autsajder u tom polusvijetu...
Jedna opaska: znalci nogometa će Kalu zapamtit kao najučinkovitijeg napadača reprezentacije svih vrimena...
A u uvjetima kakvima je tretiran to je uspjeh veći nego osvojene 4 lopovske LP sa lopovskim klubom...
;)
Kalinića će se zaboraviti za maksimalno 5 godina po završetku igračke karijere.
I da , nisi nikakav nogometni znalac,imao sam potrebu ti to istaknuti jasno .
A ja san Tomislav Ivić...
<3
Jedina sličnost sa Ivićem ti je što voliš srati naveliko , :cheers:nažalost tu svaka sličnost prestaje jer on sere sa pokrićem.
Guest- Guest
varan i umtiti golovi za finale
mbappe je igračina...
belgija posjed 60%
belgija posjed 60%
Danijel Subašić nije klošar!Dybala wrote:isključivi krivac wrote:
https://net.hr/sport/nogomet/procurio-novi-video-slavlja-domagoja-vide-na-snimci-i-ivica-olic-slava-ukrajini-beograd-gori-ajmo/?utm_source=Facebook&utm_medium=post&utm_campaign=NetSocialFeed
A vidi ovog klošara majko mila...
Klošar nas je uveo u polufinale sp-a
Guest- Guest
ZLATKO DALIĆ opet će mijenjati sastav i formaciju Hrvatske na SP-u.
Za najvažniju utakmicu generacije, polufinale SP-a protiv Engleske, izbornik je kako doznajemo najbliži opciji bez Ivana Perišića u početnoj postavi.
Ne čudi takav potez jer je Perišić izvan forme i silno nedostaje Hrvatskoj na ovom SP-u, a Dalić ga se ne boji povući, kao što nije dvojio kada je u prvu postavu gurnuo Antu Rebića i napravio ga zvijezdom SP-a.
U prvom sastavu umjesto Perišića bi trebao u sredini terena zaigrati Milan Badelj, dakle, nije stvar samo u Perišiću već u ideji da se pojača vezni red gdje Englezi dominiraju s petoricom igrača.
Za najvažniju utakmicu generacije, polufinale SP-a protiv Engleske, izbornik je kako doznajemo najbliži opciji bez Ivana Perišića u početnoj postavi.
Ne čudi takav potez jer je Perišić izvan forme i silno nedostaje Hrvatskoj na ovom SP-u, a Dalić ga se ne boji povući, kao što nije dvojio kada je u prvu postavu gurnuo Antu Rebića i napravio ga zvijezdom SP-a.
U prvom sastavu umjesto Perišića bi trebao u sredini terena zaigrati Milan Badelj, dakle, nije stvar samo u Perišiću već u ideji da se pojača vezni red gdje Englezi dominiraju s petoricom igrača.
pošto je GO počeo raspored je:
kava
ručak
odmor
trening
večera
tuširanje
gledanje tekme uz heineken 0.25 i kokice
kava
ručak
odmor
trening
večera
tuširanje
Uobičajen dnevni raspored jednog gay-amuckodjubre wrote:pošto je GO počeo raspored je:
kava
ručak
odmor
trening
večera
tuširanje
Guest- Guest
Tebi je gay cim se netko tusira svaki dan
Nisam to rekao, već da gay osobe imaju ovako isplaniran danmuckodjubre wrote:Tebi je gay cim se netko tusira svaki dan
Guest- Guest
muckodjubre wrote:
darth_vader-
2014-04-17
svaki muskarac mora imati disciplinu, pa makar kokice i pivo od 0,25 bilo u pitanje
I salute you djubre
red,rad i disciplina
idem van gledati tekmu pa neće biti kokica...samo heineken i neka žestica uz to jager ili viskijasambrend wrote:muckodjubre wrote:
nisam se kladio ne sjećam se kad zadnji puta,ali danas imam osjećaj da naši gube jer je prevelik umor nakupljen i bojim se da neće imati snage...
razmišljam staviti nešto na pobjedu engleza,čista pobjeda jer sumnjam da će naši igrati 3x zaredom x
razmišljam staviti nešto na pobjedu engleza,čista pobjeda jer sumnjam da će naši igrati 3x zaredom x
muckodjubre wrote:nisam se kladio ne sjećam se kad zadnji puta,ali danas imam osjećaj da naši gube jer je prevelik umor nakupljen i bojim se da neće imati snage...
Page 29 of 53 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 41 ... 53
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 29 of 53