Časne bi majci rekle da je dijete umrlo, a onda bi ga prodale. Ovo je jeziva priča o Crkvi u Španjolskoj
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Časne bi majci rekle da je dijete umrlo, a onda bi ga prodale. Ovo je jeziva priča o Crkvi u Španjolskoj
Nadam se da ce tebimortal wrote:pases znaci, ali to tebi nece raditiSora wrote:
A u pizdu materinu
Trebali bi svi klečati na koljenima i lizati oltare
Nista kontra popa ..ha ha
Ovi danas popovi izgkedaju mi dobri jebaci ..crveni u licu, šarmantni trbuščići , vrckavi hod
Lakse ces svršiti, u to nr sumnjam
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Re: Časne bi majci rekle da je dijete umrlo, a onda bi ga prodale. Ovo je jeziva priča o Crkvi u Španjolskoj
Gotovo 800 kostura novorođene djece pronađeno je u jednom betonskom spremniku pokraj nekadašnjeg katoličkog samostana u gradu Tuamu u Irskoj, između 1925. i 1961. utočištu za neudane majke, prenose agencijemortal wrote:sto zelis reci ovim podatkom... ako postoje kosturi znaci da djeca nisu prodavanaSora wrote:Slicne jezive price su u Irskoj
A i mi imamo dokaze u vidu malih dječjih kostura uokolo samostan
U Dubrovniku
I onda kad pomisliš da je crkva moralna vertikala u hrbatskoj ..
jedini cilj ti je blacenje crkve... muslimanka
D
[size=36]Razgovarali smo s muškarcem koji je prijavio fratra iz splitskog samostana: Imao sam samo 15 godina. Nasrnuo je na mene u sakristiji, detalji su pregadljivi[/size]
se dogodilo 1997. godine, tad sam imao 15 godina. Bio je to nasrtaj u sakristiji zatvorenog oblika od tog fratra (identitet poznat redakciji – op.a.). Ne mogu, razumite me, govoriti o detaljima jer mislim da papir ne trpi dosta toga što bih vam mogao reći. Nije on mene, mislim, silovao do kraja, no obavio je neke stvari koje su pregadljive, koje su me istraumatizirale za cijeli život i nanijele mi štetu jer sam ja vjernik, moja obitelj je vjernička.
se dogodilo 1997. godine, tad sam imao 15 godina. Bio je to nasrtaj u sakristiji zatvorenog oblika od tog fratra (identitet poznat redakciji – op.a.). Ne mogu, razumite me, govoriti o detaljima jer mislim da papir ne trpi dosta toga što bih vam mogao reći. Nije on mene, mislim, silovao do kraja, no obavio je neke stvari koje su pregadljive, koje su me istraumatizirale za cijeli život i nanijele mi štetu jer sam ja vjernik, moja obitelj je vjernička.
Sto ?!mortal wrote:sto zelis reci ovim podatkom... ako postoje kosturi znaci da djeca nisu prodavanaSora wrote:Slicne jezive price su u Irskoj
A i mi imamo dokaze u vidu malih dječjih kostura uokolo samostan
U Dubrovniku
I onda kad pomisliš da je crkva moralna vertikala u hrbatskoj ..
jedini cilj ti je blacenje crkve... muslimanka
Djeca nisu prodavana ?
Super ... Makar obicno ih se ne prodaje mrtve.
A to sto zelim reci o dubrovačkom samostanu i kosturima. Koliko sam razumjela bile su to bebe samih časnih .
I druge valjda mrtve djece . Ni kazu nije cudo. Mortalitet djece je bio veliki . Hmm
I da .
Nisam muslimanka. Ti si lažljivica. Nebitno koje vjere.
Postoji i štorija o brojnim pronađenim kosturima male djece, što nije čudno s obzirom na dječji mortalitet u prošlim stoljećima.
Iz Slobodne Dalmacije ..dio teksta o samostanu klarisa u du
Iz Slobodne Dalmacije ..dio teksta o samostanu klarisa u du
I da . Naravno.
Cilj mi je blaćenje crkve.
Jer ona to i zasluzuje.
Jer ona to i zasluzuje.
kosu.
želi može vidjeti što nam rade, osjećala sam se odvratno. Kakvi smo mi to ljudi, mi građani Hrvatske? Gledamo svećenike kako nam siluju dječicu, kako nam lažu, kako nas kradu, kako voze skupe automobile, jahte, ne plaćaju porez, dobivaju od države plaću i mirovine, potpisan je ugovor sa Vatikanom, nitko od nas četiri i pol milijuna budaletina pojma nema što u njemu piše.Sora wrote:I da . Naravno.
Jer ona to i zasluzuje.
Tučeš t po brlji od rane zore, svitanja..........aj neka, blago meni
Uzgibit će vam danas Rusi, vidit ćete...Yehudim wrote:Tučeš t po brlji od rane zore, svitanja..........aj neka, blago meni
(inače uopće ne pijem i ne pušim...veliko sranje... )
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» JEZIVA PRIČA IZ TAMNOG VILAJETA: SDA kandidira ubojicu generala HVO-a, naredio je da ga rastope u kiselini!
» Priča o sarajevskoj evanđelističkoj crkvi
» Britanci su upropastili sezonu Španjolskoj, Cipru i Portugalu. Zašto ih, onda, bez ikakvih limita primamo?
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
» Ako smatraju da pricanje o Domovinskom ratu povratak u proslost a onda je prica o Bitci na Sutjesci 'povratak u buducnost'
» Priča o sarajevskoj evanđelističkoj crkvi
» Britanci su upropastili sezonu Španjolskoj, Cipru i Portugalu. Zašto ih, onda, bez ikakvih limita primamo?
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
» Ako smatraju da pricanje o Domovinskom ratu povratak u proslost a onda je prica o Bitci na Sutjesci 'povratak u buducnost'
Page 2 of 2