NADA MACURA ŽELI DA SE FOTOGRAFIJE ZA PLEJBOJ: OVAKO ĆE IZGLEDATI NASLOVNICA!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: NADA MACURA ŽELI DA SE FOTOGRAFIJE ZA PLEJBOJ: OVAKO ĆE IZGLEDATI NASLOVNICA!
Mislio sam da joj je to rođeno prezime.vuksadinare wrote:pa onda ona nije dalmatinka jebo te..reko si da je ona dalmatinka..koga briga za muzajastreb wrote:Moj suprug je bio vojno lice, poreklom iz Dalmacije, iz mesta Macure.jastreb wrote:Ja bih rekao da je Dalmatinka,a to bum i provjeril.vuksadinare wrote:i onda sto kazes tetrijebe?..ne moze biti bosanka,crnogorka?
Znači muž je bio Dalmoš. A ne Crnogorac.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: NADA MACURA ŽELI DA SE FOTOGRAFIJE ZA PLEJBOJ: OVAKO ĆE IZGLEDATI NASLOVNICA!
Mislio sam da joj je to rođeno prezime.vuksadinare wrote:pa onda ona nije dalmatinka jebo te..reko si da je ona dalmatinka..koga briga za muzajastreb wrote:Moj suprug je bio vojno lice, poreklom iz Dalmacije, iz mesta Macure.jastreb wrote:Ja bih rekao da je Dalmatinka,a to bum i provjeril.vuksadinare wrote:i onda sto kazes tetrijebe?..ne moze biti bosanka,crnogorka?
2014-04-22
misliti je majka svih zajebajastreb wrote:Mislio sam da joj je to rođeno prezime.vuksadinare wrote:pa onda ona nije dalmatinka jebo te..reko si da je ona dalmatinka..koga briga za muzajastreb wrote:Moj suprug je bio vojno lice, poreklom iz Dalmacije, iz mesta Macure.jastreb wrote:Ja bih rekao da je Dalmatinka,a to bum i provjeril.vuksadinare wrote:i onda sto kazes tetrijebe?..ne moze biti bosanka,crnogorka?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Postojao je i nar.heroj Slobodan Macura-Bondo. Rođen je u Zadru u svećeničkoj obitelji.
2014-04-22
nabijem te životinjo sadistička!!!! Pa ovo moraš staviti u spoiler, umalo nisam osljepio i povratioKermit wrote:https://www.pulsonline.rs/paparazzo/nada-macura-zeli-da-se-fotografije-za-plejboj-ovako-ce-izgledati-naslovnica/8bb8dbp
Longi eo i za tebe trebica
Šandor Winnetou-
2017-12-31
ti se zbljuvao, a ero drkicu bacio.
2014-12-30
čekamo soru da izjavi kako ima lijepe oči.
2014-12-30
Ništa bez sorinog partijskog suda, ako jestara komunjara čista desetka, u protivnom će biti hercegovka, hadezeovka i ko zna što sve neće pronaći u toj ludoj tikvi na ramenimaveber wrote:čekamo soru da izjavi kako ima lijepe oči.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
e da mi je vidjet lijepe oči i udbaša kako se mrkaju....tre wrote:Ništa bez sorinog partijskog suda, ako jestara komunjara čista desetka, u protivnom će biti hercegovka, hadezeovka i ko zna što sve neće pronaći u toj ludoj tikvi na ramenimaveber wrote:čekamo soru da izjavi kako ima lijepe oči.
..pa hitit bombu na taj spoj.
2014-12-30
Hektorović wrote:48 godište, prava i za Eru :)
Ista - coilinda - u crnom izdanju
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Yehudim wrote:Hektorović wrote:48 godište, prava i za Eru :)
Ista - coilinda - u crnom izdanju
Erin tip totalno... još savršena po godinama,
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
kako to da drk-drk nije otvorio temu o goriškim brdima i trilaterali.
carica leptikopterom dohajala.
carica leptikopterom dohajala.
2014-12-30
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ovako će izgledati novi Maksimir – od 60.000.000 €
» Ovako će izgledati Nacionalni stadion Srbije: Poznato je i kada će biti završen (FOTO) (VIDEO)
» Penava i dalje zbilja vjeruje da će mu braća Frenk i Džek u Vukovaru izgraditi Hilton. Objavio fotke: ‘Ovako će izgledati!’
» '' NIKAD VIĐENO DOBRO POGLEDAJTE OVE FOTOGRAFIJE, OVAKO NEŠTO MOŽDA NIKADA VIŠE NEĆETE VIDJETI! Ovo izgleda zastrašujuće i tužno, ali u ovom trenutku i ohrabrujuće ''
» Naslovnica bez photoshopa
» Ovako će izgledati Nacionalni stadion Srbije: Poznato je i kada će biti završen (FOTO) (VIDEO)
» Penava i dalje zbilja vjeruje da će mu braća Frenk i Džek u Vukovaru izgraditi Hilton. Objavio fotke: ‘Ovako će izgledati!’
» '' NIKAD VIĐENO DOBRO POGLEDAJTE OVE FOTOGRAFIJE, OVAKO NEŠTO MOŽDA NIKADA VIŠE NEĆETE VIDJETI! Ovo izgleda zastrašujuće i tužno, ali u ovom trenutku i ohrabrujuće ''
» Naslovnica bez photoshopa
Page 2 of 2