SRBI, PI*KA VAM MATERINA!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: SRBI, PI*KA VAM MATERINA!
dzango wrote:Bolji bi bio od Krstajića.
Izmanipulirali ga. Da ima imalo kućnog odgoja, nikad ne bi prihvatio Muslinovu smjenu, a kamoli preuzeo njegovo mjesto.
Guest- Guest
...dobro ovaj prije srbije je trenirao laktarenje na šankudzango wrote:Bolji bi bio od Krstajića.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nije ni Muslin cvećka. Krle je uradio šta je znao. Što ne zna, druga je stvar.kofein wrote:dzango wrote:Bolji bi bio od Krstajića.
Izmanipulirali ga. Da ima imalo kućnog odgoja, nikad ne bi prihvatio Muslinovu smjenu, a kamoli preuzeo njegovo mjesto.
Nije on ni u čemu ekstreman, a da je sposoban i da ima karizmu su činjenice.vuksadinare wrote:daj me mojme... ...dobro u ejdnom su slicni miso i ciro..za vrijeme juge bili velike jugoslavencine a od 1990 velike hrvatine..claire wrote:Ćiro je legenda! :tu:Mišo Kovač hrvatskog nogometa.Fénix wrote:Nije on ni peder ni budala, on je kralj bio i ostao. Vrijeme apsolutnu većinu pregazi kroz život ili određena razdoblja, ali rijetki poput njega privlače pozornost i ljude i kad ga više nema ni blizu onih vremena od prije 10-15 godina.vuksadinare wrote:ciro vise nije peder ali ej budala danasFénix wrote:Ćiro dominira - i kad ga nigdje nema, ima ga.
2014-04-12
mortal wrote:pizzon wrote:Hrvati "opleli" Užičko kolo za pobedu nad Danskom! (VIDEO)Hrvati su ponovo raspalili Užičko kolo kako bi proslavili pobedu, ovoga puta nad Danskom u osmini finala Svetskog prvenstva u Rusiji!
Hrvati "opleli" Užičko kolo za pobedu nad Danskom! (VIDEO)
Hrvati su ponovo raspalili Užičko kolo kako bi proslavili pobedu, ovoga puta nad Danskom u osmini finala Svetskog prvenstva u Rusiji!!
to nisu pravi Hrvati
to su Jugoslaveni genima, Hrvati samo drzavljanstvom
Srbi, jugoslavena nema.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Danas sam si obukel moje kaki hlačice.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Danas sam si obukel moje kaki hlačice.
ako treba i furt ćeš ih nositi, nego kak!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ne vjerujemo dok ne staviš sliku nogu...k'o vebercrvenkasti wrote:Danas sam si obukel moje kaki hlačice.
2014-04-12
Odlučil sam si kažjual, tak se osjećam, ono ...
crvenkasti-
2014-04-17
Ništa bez dokaza...to je kao da se sad ja hvalim da sam obukla minicu, a nema slike...
2014-04-12
Ne smijem to, svi bi vidjeli kako imam veliki pimpek.
I ovako me je sramota, a kamo li na inernetu.
I ovako me je sramota, a kamo li na inernetu.
crvenkasti-
2014-04-17
Nisam te pitala eksplicitne slike, vec sliku nogu...samo se izvlacis...nisi se depilirao, ili sto...:-D
2014-04-12
pizzon wrote:dobro,
drugo je to kad nas Ćira psuje
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
...furt buš ih nosil :)epikur37 wrote:crvenkasti wrote:Danas sam si obukel moje kaki hlačice.
ako treba i furt ćeš ih nositi, nego kak!
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Normalno da je Nives Celzijus tražena ,ja svaki put kliknem na nju kad je u Slobodnoj Dalmaciji članak a to je svako drugi dan tamo pozira a takvih ko ja je masu
Jbga dobra jebulja ima ono nešto meni je uvik bila napeta, uglavnom ona ima publiku i to ti je to, ima puno fanova koji bi joj ga rado umočili
Jbga dobra jebulja ima ono nešto meni je uvik bila napeta, uglavnom ona ima publiku i to ti je to, ima puno fanova koji bi joj ga rado umočili
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» NIJE KRIV HDZ, * vam materina!
» vrtic da mi gradis picka ti materina komunjaro
» Ma ko ti je ukro identitet pizda ti materina lažljiva???
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» NIJE KRIV HDZ, * vam materina!
» vrtic da mi gradis picka ti materina komunjaro
» Ma ko ti je ukro identitet pizda ti materina lažljiva???
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
Page 2 of 2