Poruka Agnelliu i Elkannu....DOVEDITE GA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Poruka Agnelliu i Elkannu....DOVEDITE GA
kakva mitomanija za tjedan dana će imat 30 fangirlsa u svlačionici cr je veći od cijele ligePABLO ESCOBAR wrote:Bit ce tesko. Poznati su rigorozni uvjeti igranja za najveci svjetski klub.muckodjubre wrote:ovo će biti pravo zanimljivo vidjeti kako će se CR uklopiti u juve!?
Tu milosti nema.
U Vinovu se ucis iz pocetka
Ucis se skromnosti postenju radisnosti.
To ti je nogometna legija stranaca.
Ronaldo ce tu biti jedan od njih a ne iznad svih.
Pa trebas ti doci pred Chiellinia i referat raditi.
Nije Giorgio majmun Ramos.
Ronaldo ce tek u onom velebnom muzeju shvatiti di je dosao.
Nece Ronaldo na zidovima Vinova gldati klaune tipa Butragueno Bernabeu itd. Gledat ce obitelj Agnelli. Gledat ce Gaetana Scireu Sivorija Platinija Del Piera.
Uccit ce se bon tonu.
Pazi gospodine to je ne samo cast to je i obaveza. Sjecate se Pirla. Dosao kao divljak otisao kao Becki djecak. Takoce i kike
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Škorpija, Bafalo i Bracala sad ovo rade
skripar-
2015-08-09
scorpion-
2014-04-18
Velik si se rodioscorpion wrote:Meni je đubrentus drag klub
Velik zivis
Kao velikan ces umrit
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
skripar wrote:
Škorpija, Bafalo i Bracala sad ovo rade
darth_vader-
2014-04-17
Lopovi kupili najveceg simulatora u povijesti...koef. za barem penal po utakmici u Serie A, 1.0001...
darth_vader-
2014-04-17
Juventus je kupio najvecega
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
gskkjasambrend wrote:Lopovi kupili najveceg simulatora u povijesti...koef. za barem penal po utakmici u Serie A, 1.0001...
slažem se...PABLO ESCOBAR wrote:Juventus je kupio najvecega
ciganina, simulatora, pedera....
End- Posts : 21177
2015-08-25
Šta si se naložio? Nije Juventus tebe kupio, ne briniEnd wrote:slažem se...PABLO ESCOBAR wrote:Juventus je kupio najvecega
ciganina, simulatora, pedera....
nisam se naložio nego si ti glup..
2015-08-25
scorpion-
2014-04-18
"Mandžukić je spreman žrtvovati se, braniti ekipu i suigrače te trpjeti batine za Portugalca", piše La Gazzetta. Bio bi svojevrsni Ronaldov zaštitar, pojašnjava autor Fabio Licari. "Ronaldov radijus kretanja bit će uži i neće se trošiti na obranu.
U Realu je zbog toga Karim Benzema mijenjao svoj stil igre i učio kako braniti Ronalda i vraćati se u obranu. Juventusu to ne bi bio problem jer ima Mandžukića. Oni su idealni suigrači. Mandžukić je u skoku puno jači od Benzeme. Uz Ronalda uz špici bio bi nezamjenjiv."
CR u špici znači bucko ode pa-pa...
moglo bi to pravo dobro izgledati za juve CR-mandžo-dybala-cuadrado-costa...sredina matuidi-pjanić-khedira
U Realu je zbog toga Karim Benzema mijenjao svoj stil igre i učio kako braniti Ronalda i vraćati se u obranu. Juventusu to ne bi bio problem jer ima Mandžukića. Oni su idealni suigrači. Mandžukić je u skoku puno jači od Benzeme. Uz Ronalda uz špici bio bi nezamjenjiv."
CR u špici znači bucko ode pa-pa...
moglo bi to pravo dobro izgledati za juve CR-mandžo-dybala-cuadrado-costa...sredina matuidi-pjanić-khedira
Jesu li to oni ozbiljno povukli paralelu Benzema - Mandžukić?
:^O
:^O
Guest- Guest
Mandzo je boljiu skoku i defenzivi...ako si primjetio bas zbog cr_a je benzema dosta radio na tome da zatvara defenzivu...benz je jaci s loptom u nogama...
Nista nerealno nisu rekli
Nista nerealno nisu rekli
Samo nisu naveli da Benzema, uz sav rad u defanzivi, zabije 20-30 golova u sezoni, dok Mandzo zabije 5...
Al dobro, ništa krivo nisu rekli...
;)
Al dobro, ništa krivo nisu rekli...
;)
Guest- Guest
Lani u ligi i mandzo i benz po 5 golov,a u lp benz 5 mandzo 4...
Preklani u ligi benz 11, mandzo 7 u lp 5 vs 3..,
Vidis kako brojke padaju kada napadac mora igrati.i defenzivu s time da je mandzo u juventusu vecinom krilo
A benz,bez obzira na brojke,meni nikada zrelije i odgovornije nije djelovao nego lani
Vidis kako brojke padaju kada napadac mora igrati.i defenzivu s time da je mandzo u juventusu vecinom krilo
A benz,bez obzira na brojke,meni nikada zrelije i odgovornije nije djelovao nego lani
Daj mi presjek golova po sezonama u zadnjih 7-8 godina...
:D
:D
Guest- Guest
ne kužiš pa ću ispočetka objasniit u 1 rečenici:
Vidiš kako brojke padaju kada se igra i obrana,kada igrač kao nikada do sada igra zrelo i požrtvovanu i obranu?
Vidiš kako brojke padaju kada se igra i obrana,kada igrač kao nikada do sada igra zrelo i požrtvovanu i obranu?
benzema bi bio najbolji napadač na svijetu da nije sve ove godine bio podređen pederku nažalost..
jebiga pederklo sve oko sebe čini lošijima da bi sam sebe uzdignuo, a messi od svakoga napravi maradonu, podredi se ekipi i još uvijek je najbolji..
jebiga pederklo sve oko sebe čini lošijima da bi sam sebe uzdignuo, a messi od svakoga napravi maradonu, podredi se ekipi i još uvijek je najbolji..
2015-08-25
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 8