Wimbledon
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Wimbledon
Đoković: Navijam za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu
Podsjetimo, Đoković je tijekom utakmice Hrvatske i Argentine na Instagramu objavio poruku: "Ajmo Vatreni!"
Poznato je i da je veliki prijatelj s većinom hrvatskih tenisača, da je često nastupao u Umagu i Zagrebu te da je njegova obitelj s majčine strane iz Vinkovaca.
"Iskreno, osjećam se vrlo ugodno u Hrvatskoj, od prvog trenutka kada sam bio tamo, s tri-četiri godine u Dubrovniku. Isti se jezik priča manje-više, osjećam se zaista ugodno, ljudi me poštuju i cijene. S druge strane, isto nemam bilo kakvih predrasuda", govorio je ranije Đoković o Hrvatskoj.
Podsjetimo, Đoković je tijekom utakmice Hrvatske i Argentine na Instagramu objavio poruku: "Ajmo Vatreni!"
Poznato je i da je veliki prijatelj s većinom hrvatskih tenisača, da je često nastupao u Umagu i Zagrebu te da je njegova obitelj s majčine strane iz Vinkovaca.
"Iskreno, osjećam se vrlo ugodno u Hrvatskoj, od prvog trenutka kada sam bio tamo, s tri-četiri godine u Dubrovniku. Isti se jezik priča manje-više, osjećam se zaista ugodno, ljudi me poštuju i cijene. S druge strane, isto nemam bilo kakvih predrasuda", govorio je ranije Đoković o Hrvatskoj.
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Crnogorac bi zelio biti hrvat. Koji jadnik
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
30 milja po godini 10 godina iz penzije će uzimat više nego crnogorac u pet godina btw gospodin federer je no1 po sponzorima ispred ronalda, lebrona i co samo pogledat forbesovu listuSerbia Strong wrote:bafalo wrote:https://www.si.com/tennis/2018/07/02/roger-federer-wears-uniqlo-wimbledon
roger je prešao u uniqlo. nike je mislio da ga mogu zajebavat i dobit ispod cijene nakon šta je istekao ugovor kad ono japanci navodno iskrcali 30 milja eura za idućih 10 godina i to za čovjeka od 37 godina šta svaki čas može u penziju. bože kakva veličina
Klošarviz bazela skuplja mrve nejavećeg svih vremena...
Nice.
evo stavit ću link za dodatni šamar
https://www.forbes.com/athletes/list/#tab:overall_header:endorsements_sortreverse:true
muckodjubre wrote:Đoković: Navijam za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu
nolo stari zvezdaš i ustaša
kad su spajića u beogradu pitali šta misli o publici koja je vikala ustaše ustaše a on da mu je atmosfera bila odlična i da je uživao slušat cijeli stadion kako navija za nas bože kakav šamar
bafalo wrote:kad su spajića u beogradu pitali šta misli o publici koja je vikala ustaše ustaše a on da mu je atmosfera bila odlična i da je uživao slušat cijeli stadion kako navija za nas bože kakav šamar
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
A kako bi rođo bio ponosanjer repka konacno igra u crnim dresovima!
Za dom spremnimuckodjubre wrote:A kako bi rođo bio ponosanjer repka konacno igra u crnim dresovima!
2015-09-13
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
bafalo wrote:srbin je već našamaran. šteta šta nema drugih ima onaj neki rus troicki i crnogorac đoković šteta šta nema više srba da ih roger razbije
Bože dragi koliko si glup...
Guest- Guest
rip wimbledon da gospodin rodžer nije isklošario mogao je bit spektakl sa nadalom ili đokovićem a sad im nema spasa pored svjetskog tko će normalan gledat drvosječu isnera ili andersona ajde barem će polufinale bit dobro to će se ispratit
nadam se da đoković uzima wimbledon a hrvatska svjetsko dominacija balkana odma potpisujem samo nam dajte to zlato
englezi mrze sve jer u sportskom smislu su najmanje talentirana nacija kad uzmeš u obzir broj stanovnika i kad god neka manja zemlja dominira dođe im slabo
nek uzme to glupi crnogorac, kad je već nama poželio sve najbolje..
End- Posts : 21177
2015-08-25
Serbia Strong wrote:Engleska govna bi umrla od muke. Zna se koliko mrze đokovića...
i ja se nadam da će ih đoka karati kad već nema feđe
Vidi ovog malog čmara bezobraznog. Sad kao navijaš za naše?End wrote:nek uzme to glupi crnogorac, kad je već nama poželio sve najbolje..
"Sad pogledat messija i argentinu. A poslije onaj naš krš od reprezentacije, ali to je manje bitno" - End
kako se koprcaju mala balijska pederčina i srpski šiptar divota, bitno je da švabe osvajaju
End- Posts : 21177
2015-08-25
Pičko smrdljiva, ti nekome nešto govoriš. Protiv svoje reprezentacije si navijao...
Izrode
Izrode
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» WIMBLEDON
» Wimbledon
» Wimbledon bez ruskih tenisača...
» Mektić i Pavić osvojili Wimbledon
» LEGENDA KONAČNO DOBILA PRIZANJE KOJE JE ODAVNO ZASLUŽILA! GORAN PRIMLJEN U KUĆU SLAVNIH Stigla nagrada za Wimbledon i čitavu briljantnu karijeru
» Wimbledon
» Wimbledon bez ruskih tenisača...
» Mektić i Pavić osvojili Wimbledon
» LEGENDA KONAČNO DOBILA PRIZANJE KOJE JE ODAVNO ZASLUŽILA! GORAN PRIMLJEN U KUĆU SLAVNIH Stigla nagrada za Wimbledon i čitavu briljantnu karijeru
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3