Predsjednica ušla u svlačionicu i izgrlila polugole reprezentativce
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Predsjednica ušla u svlačionicu i izgrlila polugole reprezentativce
jakov bu dobil otpremninu..pun frizider i hladnjacu lososavili40 wrote:Jakova?T. wrote:50 godina, dobrodržeća, očuvana, prava roba...kic wrote:
plot twist: tko ne bi izgrlio predsjednicu
financijski osigurana, dobra plaća, prostrana vila, automobil više klase s vozačem, avion...
šta više poželjeti ?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
đekob prima od ad plastik 70000kn/mj
carica primila 4 milje
carica primila 4 milje
2014-12-30
ne znam za to ali tu se spominje da ima 50 i što još poželjeti?Ja sam čudan ali ipak bih radije dvije od 25.vili40 wrote:Jakova?T. wrote:50 godina, dobrodržeća, očuvana, prava roba...kic wrote:
financijski osigurana, dobra plaća, prostrana vila, automobil više klase s vozačem, avion...
šta više poželjeti ?
vili40-
2015-08-02
bome .... kako se koli stesala stisnuo bih ju samo tako .... da stisnuo ... ne bih ju puštao nikako.
a to što neperspektivni pakšu yehudi jede govna .... morate ga razumjeti. on se zaljubio u prkno yusipovića, a niti mu se približio nije. shvatite neperspektivca, nije mu lako. po zadru samo noću može hodati, obitelj ga izbjegava kao ono ''joj, znaš nemoj danas, nema me doma imam dogovorenu kavu u ruandi'' .... tjah.
a to što neperspektivni pakšu yehudi jede govna .... morate ga razumjeti. on se zaljubio u prkno yusipovića, a niti mu se približio nije. shvatite neperspektivca, nije mu lako. po zadru samo noću može hodati, obitelj ga izbjegava kao ono ''joj, znaš nemoj danas, nema me doma imam dogovorenu kavu u ruandi'' .... tjah.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
AlfaOmega wrote:Ma yehudi, Hrvatska je kriva kaj se plasirala, ne smi žemsko da se raduje.
Žemsko smi samo da bu ovakvo
https://edition.cnn.com/2018/06/21/middleeast/sara-netanyahu-indicted-intl/index.html
Jbt, svaki naslov o ovoj optužena za ovo, optužena za ono...
Dotepenci.
Mesić im je bio super, a zna se i zašto.
Pada mi na pamet jedna psovka nekog srpskog političara s Kosova iz 90.-ih, mislim da se zvao Šolević:
- Do sada su jebali našu mater, a od sada neka jebu malo svoju.
Napisao sam original, jebiga. ..
.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
jedna od 30 je sasvim dosta, ti zemi resto.vili40 wrote:ne znam za to ali tu se spominje da ima 50 i što još poželjeti?Ja sam čudan ali ipak bih radije dvije od 25.vili40 wrote:Jakova?T. wrote:50 godina, dobrodržeća, očuvana, prava roba...kic wrote:
šta više poželjeti ?
2014-12-30
dvije od 25 ti dođe isto 50,to sam ja radi matematikeveber wrote:jedna od 30 je sasvim dosta, ti zemi resto.vili40 wrote:ne znam za to ali tu se spominje da ima 50 i što još poželjeti?Ja sam čudan ali ipak bih radije dvije od 25.vili40 wrote:Jakova?T. wrote:50 godina, dobrodržeća, očuvana, prava roba...kic wrote:
šta više poželjeti ?
vili40-
2015-08-02
a matematika je prirodna znanost
vili40-
2015-08-02
ja jednu od 30, tebi ona od 20. radi matematike.vili40 wrote:dvije od 25 ti dođe isto 50,to sam ja radi matematikeveber wrote:jedna od 30 je sasvim dosta, ti zemi resto.vili40 wrote:ne znam za to ali tu se spominje da ima 50 i što još poželjeti?Ja sam čudan ali ipak bih radije dvije od 25.vili40 wrote:Jakova?T. wrote:
50 godina, dobrodržeća, očuvana, prava roba...
šta više poželjeti ?
ero i dalje drk-drk
2014-12-30
pa je. levi i ja imamo 33 cuzamen.vili40 wrote:a matematika je prirodna znanost
o pimpekima pričamo
2014-12-30
ono .... ma treba je mrak ženska čim malo skine kilažu .... hot milf .... onaj njezin jakov nek se zamisli s onom trbušinom.
ča je život vengo fantazija.
2017-10-12
veber wrote:pa je. levi i ja imamo 33 cuzamen.vili40 wrote:a matematika je prirodna znanost
o pimpekima pričamo
kaj ... milimetri?
2017-10-12
i milimetri prolazeKavran wrote:veber wrote:pa je. levi i ja imamo 33 cuzamen.vili40 wrote:a matematika je prirodna znanost
o pimpekima pričamo
kaj ... milimetri?
2014-12-30
veber wrote:i milimetri prolazeKavran wrote:veber wrote:pa je. levi i ja imamo 33 cuzamen.vili40 wrote:a matematika je prirodna znanost
o pimpekima pričamo
kaj ... milimetri?
he, he, he .... đubre mučko!
2017-10-12
koli
2014-04-19
em lijepa em zgodna em voli hrvatskuKavran wrote:ono .... ma treba je mrak ženska čim malo skine kilažu .... hot milf .... onaj njezin jakov nek se zamisli s onom trbušinom.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:em lijepa em zgodna em voli hrvatskuKavran wrote:ono .... ma treba je mrak ženska čim malo skine kilažu .... hot milf .... onaj njezin jakov nek se zamisli s onom trbušinom.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
pa kaja me prozvala, a bila je ok pa nije napisala dužinu. tako da levi i ja imamo 33 cuzamen, a najbolja je bila izjava kaje za noorku;Kavran wrote:veber wrote:i milimetri prolazeKavran wrote:veber wrote:pa je. levi i ja imamo 33 cuzamen.vili40 wrote:a matematika je prirodna znanost
o pimpekima pričamo
kaj ... milimetri?
he, he, he .... đubre mučko!
-otvorim vrata i nema nikog (20cm je viša), slijedi norkin odgovor;
-otvorim vrata a pred očima mi grudnjak, to ide kajinim sisama
naravno u jednom trenu su se dohvatile moje milimetraže pa smo ih levi i ja uvjerili da imamo zajedno 33
2014-12-30
nisam ja u tome sudjelovala, nesto si ti pomijesao...nikakve milimetraze se ja nisam dohvatila
prckov wrote:koli
Kuzim ja njen fazon
Zena oce biti MAJKA HRVATA
je pa logicno. Toliko ima djece, da Lako moze biti svima majka .
Simbolički
Zato se ona dohvatila populacijske politike.
Ha
Nije lose za nju . Jedna plavusa moze SAMO TU NACI SEBI OZBILJNIJU POZICIJU. U MAJČINSTVU .
E
CUCA CICA PUCA PICA .
BOLI NAS VUVO ZA drzavu.
Fotelje fotelje dajte
Zena oce biti MAJKA HRVATA
je pa logicno. Toliko ima djece, da Lako moze biti svima majka .
Simbolički
Zato se ona dohvatila populacijske politike.
Ha
Nije lose za nju . Jedna plavusa moze SAMO TU NACI SEBI OZBILJNIJU POZICIJU. U MAJČINSTVU .
E
CUCA CICA PUCA PICA .
BOLI NAS VUVO ZA drzavu.
Fotelje fotelje dajte
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Pokrenuta peticija protiv Rujanfesta: "Ne želimo polugole ´pevaljke´
» Hrvati u Splitu napali srpske reprezentativce
» '' ZAŠTO JE PREDSJEDNICA ODABRALA BROJ 11? Što kažu astrolozi i numerolozi: 'To je moćan broj kojeg su slavili još i templari. Predsjednica se svjesno ili ne bavi visokom magijom što će joj donijeti uspjeh' ''
» Motiv koji nosi hrvatske reprezentativce je najveći mogući jer oni igraju za svoj narod
» Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua 1 12. lipnja 2017. Zagreb Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je predsjednika
» Hrvati u Splitu napali srpske reprezentativce
» '' ZAŠTO JE PREDSJEDNICA ODABRALA BROJ 11? Što kažu astrolozi i numerolozi: 'To je moćan broj kojeg su slavili još i templari. Predsjednica se svjesno ili ne bavi visokom magijom što će joj donijeti uspjeh' ''
» Motiv koji nosi hrvatske reprezentativce je najveći mogući jer oni igraju za svoj narod
» Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua Predsjednica primila predsjednika Vlade Rumunjske Sorina Grindeanua 1 12. lipnja 2017. Zagreb Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović primila je predsjednika
Page 4 of 5