E sad škakljivo pitanje:Za koga navijate u 1/4 finalu između Hrvatske i Rusije?
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: E sad škakljivo pitanje:Za koga navijate u 1/4 finalu između Hrvatske i Rusije?
Za Hrvatsku no to je balun i da Rusija ode dalje nebi mi bilo previše krivo, krivo bi mi bilo da to mogu Danci i Španjolci a nemogu he he he
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: E sad škakljivo pitanje:Za koga navijate u 1/4 finalu između Hrvatske i Rusije?
bum se kladio na ruse, vučko veli da će hrvatska pobijediti.
2014-12-30
nije da ih nema tu .... ima, ima ... samo što su već na tekmi s danskom izjeli vlastita muda ... ako im i rusi ispuše bit će tu svašta ... mnijem.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
ako ćemo igrati kao s dancima, a rusi kao sa španjolcima. rusi kao domaćini onda idu dalje.Kavran wrote:nije da ih nema tu .... ima, ima ... samo što su već na tekmi s danskom izjeli vlastita muda ... ako im i rusi ispuše bit će tu svašta ... mnijem.
2014-12-30
nakon infarktne utakmice
Pobjeda Hrvatske posvađala Amerikance i Ruse: Potežu se Agrokor, vize, LNG...
- Autor: V. Ma.
- Zadnja izmjena 02.07.2018 11:47
- Objavljeno 02.07.2018 u 11:22
Nakon infarktne nogometne utakmice kojom se hrvatska reprezentacija pobjedom nad Danskom plasirala u četvrtfinale Svjetskog prvenstva te je u subotu u Sočiju čeka Rusija, čestitka američkog veleposlanika u Hrvatskoj Roberta Kohorsta na društvenim mrežama dobila je političku dimenziju poslije reakcije ruskog veleposlanstva u Zagrebu
Američki veleposlanik Robert Kohorst je, naime, nakon hrvatske pobjede nad Danskom u Nižnjem Novgorodu i saznanja kako Hrvatsku za proboj u polufinale čeka Rusija na Twitteru zapisao: 'Čini mi se kako svi znaju za koga navijam.'
Domaći mediji shvatili su veleposlanikovu najavu kao podršku, ali i kao provokaciju Rusije.
Nedugo nakon Kohorstove objave stigla je očekivana reakcija ruskog veleposlanstva u Zagrebu, a objavljena je na Facebooku.
Na službenoj stranici ruskog veleposlanstva na Facebooku objavljen je screenshot Kohorstove podrške Hrvatskoj te je na njegovu najavu kako će u srazu Hrvatske s Rusijom navijati za našu nogometnu vrstu postavljeno pitanje: 'Hoće li SAD možda još platiti LNG, pomoći Agrokoru ili ukinuti vize za Hrvate?', dajući sportskim okršajima političku konotaciju.
Ovo nije prvi put da se službena Moskva i Washington putem svojih veleposlanika provociraju i obračunavaju pa je tako nedavno ruski veleposlanik Anvar Azimov reagirao na izjavu američkog veleposlanika Kohorsta koji je kazao kako radi na izbjegavanju nepovoljnih scenarija pri postizanju nagodbe u Agrokoru te da nijedna grupacija ne bi smjela imati više od 10 posto glasačkih prava u toj kompaniji.
Azimov je na izjavu američkog kolege odgovorio riječima kako je 'Sberbank spreman odigrati pozitivnu i konstruktivnu ulogu u Agrokoru, da ima resurse i potencijal za to' te je pozvao unutarnje i vanjske snage da ne postavljaju prepreke.
Pritom je pecnuo Kohorsta, kazavši kako smatra da 'nije dobro za veleposlanika da daje savjete o tom pitanju'.
'Mi iz Rusije to nikada ne činimo. Ja sam profesionalac i to znam, a on nije profesionalni diplomat nego biznismen. Stoga smatram da pokušava učiniti pritisak ili se umiješati. Neka dođu američke banke i spase Agrokor. No one to ne čine. A ruske su banke spremne učiniti to. Siguran sam da će one stabilizirati situaciju, one imaju resurse, potencijal i ekspertizu', poručio je Azimov.
Inače, većina diplomatskih predstavništva akreditiranih u Zagrebu čestitala je hrvatskoj reprezentaciji na društvenim mrežama.
Među prvima čestitao je danski veleposlanik u Zagrebu Christian Thorning s komentarom: 'Uf, ovo je bilo kidanje živaca. Čestitke Hrvatskoj. Jako dobro.'
Čestitke su stigle i od švedskog veleposlanika Larsa Schmidta te je uz prigodnu snimku veselja hrvatskih navijača na hrvatskom jeziku zapisao: 'Čestitamo Hrvatska!'
Njemačko veleposlanstvo je na društvenim mrežama zapisalo: 'Kakva utakmica! Čestitke na pobjedi i prolazu u četvrtfinale! Sretno Vatreni!'
Britanski veleposlanik Andrew Dalgleish je na samom početku infarktne utakmice odnosno-upitnom zamjenicom 'Kaj?!' prokomentirao prve četiri minute u kojima su postignuta dva gola u srazu za pamćenje.
Reagirao je i talijanski veleposlanik u Hrvatskoj Adriano Chiodi Cianfarani te je napisao: 'Čestitamo Hrvatskoj na pobjedi! Bravo Vatreni!'
Veleposlanstva naših susjeda iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije te Crne Gore nisu putem društvenih mreža komentirala hrvatsku pobjedu izvojevanu šokantnim izvođenjem jedanaesteraca.
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/pobjeda-hrvatske-posvadala-amerikanace-i-ruse-potezu-se-agrokor-vize-lng-foto-20180702
Guest- Guest
Bitno da se opet mlati američko-ruska bagra preko Hrvatske.
Guest- Guest
veber wrote:ako ćemo igrati kao s dancima, a rusi kao sa španjolcima. rusi kao domaćini onda idu dalje.Kavran wrote:nije da ih nema tu .... ima, ima ... samo što su već na tekmi s danskom izjeli vlastita muda ... ako im i rusi ispuše bit će tu svašta ... mnijem.
ma ne znam ... danci su igrali dvostruki blok kao i rusi s razlikom da su danci prebacivali sredinu terena i napadali za razliku od rujana .... dakle puno jača igra od rusa ako se mene pita. ali opet penali odlučili. ma gle .... ništa neću prognozirati. našima bi bilo ključno na početku tekme postići gol i natjerati rujane na otvaranje ... i onda ih imamo. inače ... drž - ne daj - povuci - potegni.
2017-10-12
kljuc je u igri bokova prema naprijed koja ej stekala iskreno od pocetka sp...defenzivno jos nekako igra bokova prema naprijed slabo..a pogotovo do strane perisica koji je kljuc...dalic ako je maher mora dici perisica...pogotovo u ovoj fazi...treba uvesti i veznog trkaca koji ce rasteretiti modrica u toj fazi i omoguciti modricu da se orjentira prema napadackoj organizaciji igre umjesto d as etrosi i prema nazadKavran wrote:veber wrote:ako ćemo igrati kao s dancima, a rusi kao sa španjolcima. rusi kao domaćini onda idu dalje.Kavran wrote:nije da ih nema tu .... ima, ima ... samo što su već na tekmi s danskom izjeli vlastita muda ... ako im i rusi ispuše bit će tu svašta ... mnijem.
ma ne znam ... danci su igrali dvostruki blok kao i rusi s razlikom da su danci prebacivali sredinu terena i napadali za razliku od rujana .... dakle puno jača igra od rusa ako se mene pita. ali opet penali odlučili. ma gle .... ništa neću prognozirati. našima bi bilo ključno na početku tekme postići gol i natjerati rujane na otvaranje ... i onda ih imamo. inače ... drž - ne daj - povuci - potegni.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pol kile koksa sve bu u nirvanu dovelo.Kavran wrote:veber wrote:ako ćemo igrati kao s dancima, a rusi kao sa španjolcima. rusi kao domaćini onda idu dalje.Kavran wrote:nije da ih nema tu .... ima, ima ... samo što su već na tekmi s danskom izjeli vlastita muda ... ako im i rusi ispuše bit će tu svašta ... mnijem.
2014-12-30
veber wrote:pol kile koksa sve bu u nirvanu dovelo.Kavran wrote:veber wrote:ako ćemo igrati kao s dancima, a rusi kao sa španjolcima. rusi kao domaćini onda idu dalje.Kavran wrote:nije da ih nema tu .... ima, ima ... samo što su već na tekmi s danskom izjeli vlastita muda ... ako im i rusi ispuše bit će tu svašta ... mnijem.
nego kaj ... tiru - riru ....
2017-10-12
Treba uobziriti da će i sudci biti za domaćina, moramo igrati puno bolje nego protiv Danaca.
Ja čak i ne gledam mundijalmarcellus wrote:epi i asila garant za ruse
Kermit-
2014-04-17
Ko šaka pirinča svaka vrana dođe i kljucaFénix wrote:Bitno da se opet mlati američko-ruska bagra preko Hrvatske.
Kermit-
2014-04-17
Stolac jutro poslije
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
a, ona zelena u pozadini? i hillux poznatiji kao terorističko vozilo ili je patrol?
2014-12-30
zabio si pajdo autogol...epikur37 wrote:
Stolac jutro poslije
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Ringo10 wrote:Kakvih Rusofila???
Pa navijas za svoju repku ...
Koji je to kurac repka?
darth_vader-
2014-04-17
veber wrote:bum se kladio na ruse, vučko veli da će hrvatska pobijediti.
Copranje na najjace...
darth_vader-
2014-04-17
Šti bre škakljivo? Za Rusiju.
vuksadinare wrote:asila i yehudi ..sto dosto ne mozes promasiti ceo penalmarcellus wrote:epi i asila garant za ruse :p
Kako ne možeš, jesi vidio Modrića sinoć.
Navijaću za RH aali ću se u kladioni ići na iznenadjenje i dati 50 Eura na Rusiju.
Od ljubavi se ne živi, samo od šoldi.
Uostalom ne nedostaje mi RH već samo Dalmacija.
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Dobro ispeglaj kockasti dres do subote, ponovi stihove 'Lijepe naše' i dvaput provjeri jesu vrata zaključana.dzango wrote:Šti bre škakljivo? Za Rusiju.
Naravno, pojačaj na maximalno, a slušalice na uši
2014-04-12
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Vučić inicirao novi politički sukob između Hrvatske i Srbije zbog razloga 'za koga navijaš i tko je veći klubili klubovi'
» ''SIRIJA KAO OPASAN OKIDAČ: ‘Svima mora biti jasno da je izbijanje rata između Rusije i Amerike samo pitanje vremena’''
» Ukida se roming između Srbije i Rusije
» masovna tučnjava na finalu antifa malonogometnog kupa "protiv nasilja" između ginekologa iz somalije i inženjera iz afganistana
» Nije sala!U finalu kosarkaskog prvenstva Hrvatske makljali se dva - Srbina
» ''SIRIJA KAO OPASAN OKIDAČ: ‘Svima mora biti jasno da je izbijanje rata između Rusije i Amerike samo pitanje vremena’''
» Ukida se roming između Srbije i Rusije
» masovna tučnjava na finalu antifa malonogometnog kupa "protiv nasilja" između ginekologa iz somalije i inženjera iz afganistana
» Nije sala!U finalu kosarkaskog prvenstva Hrvatske makljali se dva - Srbina
Page 2 of 6