Godišnjica pogibije Reihl KIRA , covjeka a kojeg su pogubili Hrvati itj hercegovacki egzekutor
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Godišnjica pogibije Reihl KIRA , covjeka a kojeg su pogubili Hrvati itj hercegovacki egzekutor
Kru te nedo, Jastrebe!jastreb wrote:I na srpskoj strani je ubijen lik koji je sa Kirom htio sprovesti mirovni sporazum. Vule Šoškočanin. Pričaju mi moji prijatelji iz Borova Sela,da je ubijen od strane ekstremnih Srba,a da je njegova smrt prikazana kao nesretan slučaj.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Godišnjica pogibije Reihl KIRA , covjeka a kojeg su pogubili Hrvati itj hercegovacki egzekutor
mrs u onu stvarm..imam u malom noktu svaki detalj iz onog vremena u malom prstu..a ne tvoje price tipa 'mirko i slavko'...argunmenti i argumenti...to priznam...pitaj asiluSora wrote:Krvava limunadavuksadinare wrote:Koje gluposti pisete...pa Kir je jedan od najodgovornijih ljudi za sudbinu policajaca u borovu selu..poslao je neodgovorno cetri osjecka policajca u ophodnju u borovo selo dan prije znajuci da je borovo selo puno cetnika..i da nisu naivno pali u cetnicke ruke ne bi se desilo ovo sto se desilo...znate li da je odgovorabn sto nije dozvolio da se otvori policijska postaja u tenji da je dozvolio ne bi doslo brdo ljudstva paravojnih srpskih formacija u staroj tenji i ne bi doslo do sukoba.. kurac je on bio miroljubiv..snimljen je u 4 mjesecu 1991 kako banci u boboti u nekoj birtiji sa kolovodjama srpske pobune u boboti...inace zena mu je srpkinja kcerka negdasnjeg zapovjednika kos-ovog odijela za osijek...previse limunade o kiru bez temeljnog poznavanja njegovog djelovanja
Ti si izrode zaboravio sto znace rijeci : postenje, mir, limunada.
Nego me cudi , ili jos bolje NE CUDI , DA BRANIŠ OSUĐENOG ZLOČINCA I UBOJICU
TO JE VASE DISTOJANSTVO DOMOVIDNKOG RATA
PLJUC
SRAM ME S KIM ZIVIM , S KPJIM NEKJUDIMA .
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Regoč wrote:Kru te nedo, Jastrebe!jastreb wrote:I na srpskoj strani je ubijen lik koji je sa Kirom htio sprovesti mirovni sporazum. Vule Šoškočanin. Pričaju mi moji prijatelji iz Borova Sela,da je ubijen od strane ekstremnih Srba,a da je njegova smrt prikazana kao nesretan slučaj.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Regoč wrote:Znam, i ja bih voljel živjeti u Gudeljevoj ulici.debotoijusto wrote:u HR koju bi volio zivjeti ovaj lik bi imao svoj dan koji bi bio i praznik a gradovi okiceni kao bozicne jelke te obitelji izvaljene na pokosenim travnjacima parkova.
nisam ni mislio da si lik od ulice jorgovana
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Liepa pjesma, što jest - jest!debotoijusto wrote:Regoč wrote:Znam, i ja bih voljel živjeti u Gudeljevoj ulici.debotoijusto wrote:u HR koju bi volio zivjeti ovaj lik bi imao svoj dan koji bi bio i praznik a gradovi okiceni kao bozicne jelke te obitelji izvaljene na pokosenim travnjacima parkova.
nisam ni mislio da si lik od ulice jorgovana
Kavom sam se zagrcnul, a liepo sam se bil odlučil da ne pijem kad forumašim.vuksadinare wrote:Regoč wrote:Kru te nedo, Jastrebe!jastreb wrote:I na srpskoj strani je ubijen lik koji je sa Kirom htio sprovesti mirovni sporazum. Vule Šoškočanin. Pričaju mi moji prijatelji iz Borova Sela,da je ubijen od strane ekstremnih Srba,a da je njegova smrt prikazana kao nesretan slučaj.
Mir nije bio dobar za business. Da su ovi isposlovali mir danas nebi imali bogate profesionalne domoljube branitelje mafijaše, ne bi bilo generala Croduxa, generala M-Sana, razne mafijaše Klemmove, Medvede, šatordžije sa 40 000 kn penzije, svake godine novih 10 000 branitelja parazita...puno je to novca.
Bili bi njeki drugi mafijaši, ne budi naivan.catabbath wrote:Mir nije bio dobar za business. Da su ovi isposlovali mir danas nebi imali bogate profesionalne domoljube branitelje mafijaše, ne bi bilo generala Croduxa, generala M-Sana, razne mafijaše Klemmove, Medvede, šatordžije sa 40 000 kn penzije, svake godine novih 10 000 branitelja parazita...puno je to novca.
Regoč wrote:Bili bi njeki drugi mafijaši, ne budi naivan.
To je relativiziranje. Da nije bilo tih domoljuba danas bi bili Švicarska na ne najveća vukojebina u EU.
catabbath-
2015-08-22
Pa pitaj malo ljude iz Borova Sela. Šoškočanin je ubijen.vuksadinare wrote:Regoč wrote:Kru te nedo, Jastrebe!jastreb wrote:I na srpskoj strani je ubijen lik koji je sa Kirom htio sprovesti mirovni sporazum. Vule Šoškočanin. Pričaju mi moji prijatelji iz Borova Sela,da je ubijen od strane ekstremnih Srba,a da je njegova smrt prikazana kao nesretan slučaj.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Misliš da je vreća bez dnacatabbath wrote:Mir nije bio dobar za business. Da su ovi isposlovali mir danas nebi imali bogate profesionalne domoljube branitelje mafijaše, ne bi bilo generala Croduxa, generala M-Sana, razne mafijaše Klemmove, Medvede, šatordžije sa 40 000 kn penzije, svake godine novih 10 000 branitelja parazita...puno je to novca.
Mislis da krediti Nece doci na naplatu
Mislis da cemo moci svi skupa preživljavati od par sto eura ili ce se gristi HRBATI ko zuti mravi
Mislis da je to IKAKVA PERSPEKTIVA ZA MLADE
ILI CEMO JEDNISTAVNO SE RASELITI I IZUMRTI KO PTICA DODO
ITD
Je, Monako bi nam zavidjel!catabbath wrote:Regoč wrote:Bili bi njeki drugi mafijaši, ne budi naivan.
To je relativiziranje. Da nije bilo tih domoljuba danas bi bili Švicarska na ne najveća vukojebina u EU.
Evo, odmah na benzu pa pravac istok!jastreb wrote:Pa pitaj malo ljude iz Borova Sela. Šoškočanin je ubijen.vuksadinare wrote:Regoč wrote:Kru te nedo, Jastrebe!jastreb wrote:I na srpskoj strani je ubijen lik koji je sa Kirom htio sprovesti mirovni sporazum. Vule Šoškočanin. Pričaju mi moji prijatelji iz Borova Sela,da je ubijen od strane ekstremnih Srba,a da je njegova smrt prikazana kao nesretan slučaj.
Cak i da jesu DRUGI MAFIJAŠIcatabbath wrote:Regoč wrote:Bili bi njeki drugi mafijaši, ne budi naivan.
TI MUFLJUZE REGOCE , NE BI BILI osiromašeni zbog rata, ne bi imali stranačku pretvorbu iz lopovske stranke koja je najutjecajnije igrače uzela izvan hrvatske
I ne bi se sramili sami sebe ..zbog toga kako je HRVATSKA SUTKE PALA
ti si REGOC mufljuz i bandit samo takav
Ali nece ti proci muljaža ..
NeRegoč wrote:Je, Monako bi nam zavidjel!catabbath wrote:Regoč wrote:Bili bi njeki drugi mafijaši, ne budi naivan.
Samo svicarska
To nam je obecala plavusa s pantovcaka
Svi koji su privatizirali poduzeća su domaći komunistički kadrovi. Iznimka je Andronik Lukšić.Sora wrote:Cak i da jesu DRUGI MAFIJAŠIcatabbath wrote:Regoč wrote:Bili bi njeki drugi mafijaši, ne budi naivan.
TI MUFLJUZE REGOCE , NE BI BILI osiromašeni zbog rata, ne bi imali stranačku pretvorbu iz lopovske stranke koja je najutjecajnije igrače uzela izvan hrvatske
To je obećal Hrvoje Šošić ili Šime Đodan, nisam siguran koji od njih. A da bi se postalo Švicarskom trjeba jako, jako, jako duuuuuugo raditi i razvijati se.Sora wrote:NeRegoč wrote:Je, Monako bi nam zavidjel!catabbath wrote:Regoč wrote:Bili bi njeki drugi mafijaši, ne budi naivan.
Samo svicarska
To nam je obecala plavusa s pantovcaka
vuksadinare wrote:mrs u onu stvarm..imam u malom noktu svaki detalj iz onog vremena u malom prstu..a ne tvoje price tipa 'mirko i slavko'...argunmenti i argumenti...to priznam...pitaj asiluSora wrote:Krvava limunadavuksadinare wrote:Koje gluposti pisete...pa Kir je jedan od najodgovornijih ljudi za sudbinu policajaca u borovu selu..poslao je neodgovorno cetri osjecka policajca u ophodnju u borovo selo dan prije znajuci da je borovo selo puno cetnika..i da nisu naivno pali u cetnicke ruke ne bi se desilo ovo sto se desilo...znate li da je odgovorabn sto nije dozvolio da se otvori policijska postaja u tenji da je dozvolio ne bi doslo brdo ljudstva paravojnih srpskih formacija u staroj tenji i ne bi doslo do sukoba.. kurac je on bio miroljubiv..snimljen je u 4 mjesecu 1991 kako banci u boboti u nekoj birtiji sa kolovodjama srpske pobune u boboti...inace zena mu je srpkinja kcerka negdasnjeg zapovjednika kos-ovog odijela za osijek...previse limunade o kiru bez temeljnog poznavanja njegovog djelovanja
Ti si izrode zaboravio sto znace rijeci : postenje, mir, limunada.
Nego me cudi , ili jos bolje NE CUDI , DA BRANIŠ OSUĐENOG ZLOČINCA I UBOJICU
TO JE VASE DISTOJANSTVO DOMOVIDNKOG RATA
PLJUC
SRAM ME S KIM ZIVIM , S KPJIM NEKJUDIMA .
Evo ti tvoje price
Mirko i Slavko su male bebe
Za tvoje huškače rata
Odvjetnik Jadranke Reihl Kir Slobodan Budak za naš radio kaže kako proširenja istrage nije bilo, jer Glavaš zna previše – od uloge Vladimira Šeksa u događajima u ratnoj Slavoniji i Osijeku 91-ve, pa do namještanja izbora na prvoj konvenciji HDZ-a nakon Tuđmanove smrti, na kojoj je Sanader pobijedio Pašalića uz veliku pomoć zaštitara tvrtke koje je angažirao upravo – Glavaš:
Da .Regoč wrote:Svi koji su privatizirali poduzeća su domaći komunistički kadrovi. Iznimka je Andronik Lukšić.Sora wrote:Cak i da jesu DRUGI MAFIJAŠIcatabbath wrote:Regoč wrote:Bili bi njeki drugi mafijaši, ne budi naivan.
Koji su pretrčali u hdz .
Uglsvnom i prije karijeristi i lovasi.
Ali TKO JE STVRIO ZSKONE PO KOJIMA SE MOGLO KRASTI, INISTAVATI I OTMATI IMOVINU KPJI SU RADNI LJUDI STVARALI DESETLJEĆIMA .
Zakoni po kojim nitk nije odgovoran
U prvoj fazi Ante Marković, potom opet ministri potekli iz komunizma.Sora wrote:Da .Regoč wrote:Svi koji su privatizirali poduzeća su domaći komunistički kadrovi. Iznimka je Andronik Lukšić.Sora wrote:Cak i da jesu DRUGI MAFIJAŠIcatabbath wrote:Regoč wrote:Bili bi njeki drugi mafijaši, ne budi naivan.
Koji su pretrčali u hdz .
Uglsvnom i prije karijeristi i lovasi.
Ali TKO JE STVRIO ZSKONE PO KOJIMA SE MOGLO KRASTI, INISTAVATI I OTMATI IMOVINU KPJI SU RADNI LJUDI STVARALI DESETLJEĆIMA .
Zakoni po kojim nitk nije odgovoran
Hrvatskoj, prema službenoj povijesti, narativu politike, većine medija i pripadajuće publicistike, nije bilo ni političkih ubojstava a la Đureković, ni organiziranog terora. Likvidacije iz 90-ih i kasnije s očitom političkim natruhama, kao što su ubojstva predratnog šefa osječke policije Josipa Reihl Kira, sindikalca Milana Krivokuće, svjedoka ratnih zločina u Gospiću Milana Levara te umirovljenog generala JNA Milorada Miščevića, kao i pravaških ikona iz ranih 90-ih Ante Paradžika, Mira Barešića i Ludviga Pavlovića, najčešće se, tamo gdje postoji epilog, interpretiraju kao posljedica košmara u nekoj uzavreloj glavi, kao u slučaju Antuna Gudeljaubojice Josipa Reichl Kira. A tamo gdje nema ni sudskog epiloga ni ikakve istrage, kao u svim drugim gornjim primjerima izuzev ubojstva Kira, čeka se protok vremena i zaborav.
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Godišnjica pogibije Đemala Bijedića u zrakoplovnoj 'nesreći'
» 10-godišnjica pogibije vatrogasaca biće obeležena puštanjem zapaljenih lampiona u šumu
» Hrvati uhapsili Šešelja a Šešelj rekao da je za njegovo puštanje najzaslužniji Josip Reihl-Kir
» Tihomir Dujmović: Ne dovodite čovjeka za kojeg je Hrvatska slučajna država na vrh iste te države!
» Glumac kojeg Hrvati obožavaju u aferi
» 10-godišnjica pogibije vatrogasaca biće obeležena puštanjem zapaljenih lampiona u šumu
» Hrvati uhapsili Šešelja a Šešelj rekao da je za njegovo puštanje najzaslužniji Josip Reihl-Kir
» Tihomir Dujmović: Ne dovodite čovjeka za kojeg je Hrvatska slučajna država na vrh iste te države!
» Glumac kojeg Hrvati obožavaju u aferi
Page 2 of 4