Klasa gubitnika
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Klasa gubitnika
ili se uhljebitRegoč wrote:Gubitnici su jer nisu uspjeli naći posal. Prekvalifikacija ili inozemstvo su također opcije.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
I uhljebi rade.veber wrote:ili se uhljebitRegoč wrote:Gubitnici su jer nisu uspjeli naći posal. Prekvalifikacija ili inozemstvo su također opcije.
kaj?Regoč wrote:I uhljebi rade.veber wrote:ili se uhljebitRegoč wrote:Gubitnici su jer nisu uspjeli naći posal. Prekvalifikacija ili inozemstvo su također opcije.
dođu na posao i odu s njega? na gablecu su 3 vure i u petak gibaju za more?
2014-12-30
Tipičan pogled mrzovoljnoga radnika iz privatnoga sektora. Državni službenici daju sebe da bi zajednica opstala, bez nas nema reda.veber wrote:kaj?Regoč wrote:I uhljebi rade.veber wrote:ili se uhljebitRegoč wrote:Gubitnici su jer nisu uspjeli naći posal. Prekvalifikacija ili inozemstvo su također opcije.
vas treba pobit. kada ne dobieš apir u roku 36 sekundi javno streljat.Regoč wrote:Tipičan pogled mrzovoljnoga radnika iz privatnoga sektora. Državni službenici daju sebe da bi zajednica opstala, bez nas nema reda.veber wrote:kaj?Regoč wrote:I uhljebi rade.veber wrote:ili se uhljebitRegoč wrote:Gubitnici su jer nisu uspjeli naći posal. Prekvalifikacija ili inozemstvo su također opcije.
na moju osnovicu 9+ država uzima 110%
sve vas pobit. u doba interneta imat službenike....
zašto banke imaju internetski banking?
2014-12-30
Zašto banke imaju službenike? Malo ti i uzimamo koliko si bahat!veber wrote:vas treba pobit. kada ne dobieš apir u roku 36 sekundi javno streljat.Regoč wrote:Tipičan pogled mrzovoljnoga radnika iz privatnoga sektora. Državni službenici daju sebe da bi zajednica opstala, bez nas nema reda.veber wrote:kaj?Regoč wrote:I uhljebi rade.veber wrote:
ili se uhljebit
na moju osnovicu 9+ država uzima 110%
sve vas pobit. u doba interneta imat službenike....
zašto banke imaju internetski banking?
Regoč wrote:Tipičan pogled mrzovoljnoga radnika iz privatnoga sektora. Državni službenici daju sebe da bi zajednica opstala, bez nas nema reda.veber wrote:kaj?Regoč wrote:I uhljebi rade.veber wrote:ili se uhljebitRegoč wrote:Gubitnici su jer nisu uspjeli naći posal. Prekvalifikacija ili inozemstvo su također opcije.
krvitiissusoveidivicetimarije
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
činjenica je da mi uskoro nećete uzimat, da će i djeca otići zamnom i da za 10g neće vas tko imat hranit, a ako osoba s plaćom 9+ i dvije kuće i vikendicom i autima odlazi iz rvacke, vas uhljebe bi trebalo počet brinut.Regoč wrote:Zašto banke imaju službenike? Malo ti i uzimamo koliko si bahat!
meni je ta prednost da mogu dobit njemačko državljanstvo.
2014-12-30
I nadalje najbolje rjesenje,legalan posel + undercover activity..
nisam protiv poreza ako se koriste u optjedrushtvenu korist..nazalost legalnim poslom se financiraju i parazitske migracije,koje ne mogu smisliti..zato treba drugu djelatnost iskljucivo posvetiti sebi i sa nikim djeliti..
Balans izmedju poreza i dobrobiti gradjana,koji od tih poreza moraju imati i indirektne benefiti,MORA BITI...i onda je sve oke..druga djelatnost je ono bas za neodgovorno trosenje i uzivanje...e yebiga..malo da i Covjek uziva...
nisam protiv poreza ako se koriste u optjedrushtvenu korist..nazalost legalnim poslom se financiraju i parazitske migracije,koje ne mogu smisliti..zato treba drugu djelatnost iskljucivo posvetiti sebi i sa nikim djeliti..
Balans izmedju poreza i dobrobiti gradjana,koji od tih poreza moraju imati i indirektne benefiti,MORA BITI...i onda je sve oke..druga djelatnost je ono bas za neodgovorno trosenje i uzivanje...e yebiga..malo da i Covjek uziva...
Guest- Guest
Ajde, ajde, pa se bahati u Njemačkoj.veber wrote:činjenica je da mi uskoro nećete uzimat, da će i djeca otići zamnom i da za 10g neće vas tko imat hranit, a ako osoba s plaćom 9+ i dvije kuće i vikendicom i autima odlazi iz rvacke, vas uhljebe bi trebalo počet brinut.Regoč wrote:Zašto banke imaju službenike? Malo ti i uzimamo koliko si bahat!
britanija je izglednija. početna 600 funti sterliga tjedno i plaćen smještaj. i gablec u firmi.Regoč wrote:Ajde, ajde, pa se bahati u Njemačkoj.veber wrote:činjenica je da mi uskoro nećete uzimat, da će i djeca otići zamnom i da za 10g neće vas tko imat hranit, a ako osoba s plaćom 9+ i dvije kuće i vikendicom i autima odlazi iz rvacke, vas uhljebe bi trebalo počet brinut.Regoč wrote:Zašto banke imaju službenike? Malo ti i uzimamo koliko si bahat!
2014-12-30
ako @regoc napusti domovinu nece imati tko udariti pecat
nemoj @regy molin te
nemoj @regy molin te
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Sretno!veber wrote:britanija je izglednija. početna 600 funti sterliga tjedno i plaćen smještaj. i gablec u firmi.Regoč wrote:Ajde, ajde, pa se bahati u Njemačkoj.veber wrote:činjenica je da mi uskoro nećete uzimat, da će i djeca otići zamnom i da za 10g neće vas tko imat hranit, a ako osoba s plaćom 9+ i dvije kuće i vikendicom i autima odlazi iz rvacke, vas uhljebe bi trebalo počet brinut.Regoč wrote:Zašto banke imaju službenike? Malo ti i uzimamo koliko si bahat!
Znam, zato i ostajem.debotoijusto wrote:ako @regoc napusti domovinu nece imati tko udariti pecat
nemoj @regy molin te
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Jadikovke bivših četnika i ratnih gubitnika
» koja ste klasa
» Bitka za Dalmaciju:Policajci,generali i puno gubitnika
» Klase i poslije klasa..
» Radnička klasa odlazi iz BiH u Njemačku
» koja ste klasa
» Bitka za Dalmaciju:Policajci,generali i puno gubitnika
» Klase i poslije klasa..
» Radnička klasa odlazi iz BiH u Njemačku