Jutros...
Page 4 of 11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Jutros...
Čestitke - pregršt blagoslova,zdravlja i sreće u životu koji dolazi - svim nadolazećim generacijama neka bude bolje nego što je bilo nama - nemam ništa protiv !
Guest- Guest
Ja sam isto nešto razmišljao o braku ovih dana no kako je to ona kompaktibilna šema a ne mladenačka ljubav onda mi je još rano
Jbga u ovu kompaktibilnu nisi zaljubljen mada ti je ko supruga ok jer ste kompaktibilni
No još mi je rano za to, to muški odgađaju do 45 kad više nema nego dvije opcije a to je samac ili brak
Jbga u ovu kompaktibilnu nisi zaljubljen mada ti je ko supruga ok jer ste kompaktibilni
No još mi je rano za to, to muški odgađaju do 45 kad više nema nego dvije opcije a to je samac ili brak
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Šta ti znaš kako se kažecrvenkasti wrote:kaže se kompatibilna, a ne kompaktibilna
Govorit ću kako ja oću
Anokresija
2014-04-11
Crveni, sto si ljubomoran?! :-D
2014-04-12
to je zbog fudbalclaire wrote:Crveni, sto si ljubomoran?! :-D
dijagram-
2015-08-09
Stalno me neki kurac ispravljate
Helikopter helihopter
Nebi mi dali ni pričat jbte
Helikopter helihopter
Nebi mi dali ni pričat jbte
Last edited by RayMabus on 28/6/2018, 14:51; edited 1 time in total
2014-04-11
dzango wrote:Čestitam. Na Vidovdan. Kako će da se zove?
Vidosava, bre.
crvenkasti-
2014-04-17
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Ili zbog djece..crveni hoce jos djece, zena zabusava :-Ddijagram wrote:to je zbog fudbalclaire wrote:Crveni, sto si ljubomoran?! :-D
Hug&pusa, braco :-))
2014-04-12
Ha hamarcellus wrote:inače rekla je dok je rađala da ćemo od sad bit prijatelji i da će mi kupit lutku i da je trebala ostat virgo intakta...
oće to žene dok rađaju
Odlučno NE mislis ?
Jesi me podsjetio na mene u rađaonici
Klela sam ga ..od muke
Ova priča šta ljudi sve kasnije ulaze u brak i osnivaju obitelj..... tamo u kasnim dvadesetima kad mi se zasralo morao sam proučiti zašto
Odgovor baš neodušebljava pošto zbog nekog općeg dobra ispada da srodne duše triba u startu prekrižiti za vezu a jedino kompaktibilne ostaju
No sa ovom kontaktibilnom imaš ok brak no nisi zaljubljen u nju i nemate iste životne ciljeve kad se makne seks i odgoj djece i kreiranje obitelji
Zato to onda dosta muških odgađa i kasno se žene
Odgovor baš neodušebljava pošto zbog nekog općeg dobra ispada da srodne duše triba u startu prekrižiti za vezu a jedino kompaktibilne ostaju
No sa ovom kontaktibilnom imaš ok brak no nisi zaljubljen u nju i nemate iste životne ciljeve kad se makne seks i odgoj djece i kreiranje obitelji
Zato to onda dosta muških odgađa i kasno se žene
2014-04-11
Ja mislim da je morao u repubilika srpsku jsviticrvenkasti wrote:Jel na još kojem forumu javio ili samo ovdje?
Da mu povećaju honorar zato
Jel se zove RUŽICASTI ?crvenkasti wrote:Moje dijete je isto glupo kao i ja. Na mene sva.
Triny wrote:Dobra je stvar da kad mu kćeri budu počele slušati cajke, već će nositi treći slušni aparat.flumen wrote:RayMabus wrote:Žene sve kasnije rađaju pa je logika i da očevi kasnije pravu djecu
Znam dosta ljudi prešli 45 misliš neće nikad pa ono žena djeca
Sve se pomaklo u prosjeku bar deset godina
da, al nije normalno...kad bude Marc vodio dicu u skolu, ce druga dica pitat: je te nono dopeljal?
sorry...
darth_vader-
2014-04-17
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Štrajkaju radnici Čistoće u Zagrebu, od jutros ne odvoze smeće
» Od jutros Srbija je ispred SAD
» Jutros uhićen Zdravko Mamić
» U Beogradu jutros uhapšeni hrvatski špijun
» U Bruxellesu i jutros detonacije i rafalna razmjena
» Od jutros Srbija je ispred SAD
» Jutros uhićen Zdravko Mamić