Svjetsko prvenstvo 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Svjetsko prvenstvo 2018.
Golman u japanaca je teška rupa. Ali ne možeš imat 2:0 i potpunu kontrolu utakmice sat vremena i onda izgubit. Jednostavno ne možeš.
Svejedno, Belgija će od Brazila lagano podudlat veliku kurčinu. Samo su sami sebi produžili agoniju
Svejedno, Belgija će od Brazila lagano podudlat veliku kurčinu. Samo su sami sebi produžili agoniju
ipak se tek nakon 4finala brišu kartoni...znači,ako sad netko dobije mora pauzirati
Ža mi je samuraja...
To su časni ljudi, koji ne lažu na sudu da zaštite jakuze...
I jedu puno ribe, pa teško obole od Alzheimera...
Tribamo se svi ugledat na te hrabre ljude...
;)
To su časni ljudi, koji ne lažu na sudu da zaštite jakuze...
I jedu puno ribe, pa teško obole od Alzheimera...
Tribamo se svi ugledat na te hrabre ljude...
;)
Guest- Guest
Kako kapetan i najveći hrvatski igrač svih vremena LM10 neustrašivo vodi reprezentaciju na zelenom terenu tako vodi i u pjevanju,podizanju atmosfere...
2M ljudi gledalo tekmu preko TVa,gradski trgovi puni,ljudi luduju i slave,,,,podrška kao i '98
2M ljudi gledalo tekmu preko TVa,gradski trgovi puni,ljudi luduju i slave,,,,podrška kao i '98
To si u pravu milijun posto. A to je i ta razlika između nas, normalnih navijača naše reporezentacije i ovih dolje idiota iliti forumskih luda pojačanih sa krapinskim pračovjekom. Kod nas je najmanji problem slaviti obrane Subašića, a kod njih slavlje nastupa kad Luka promaši penal. I onda je Luka čovjek bez muda, a kad je Blessi promašio penal i to pitaj boga koji već po redu, onda nastupaju opravdanja da se to događa svima i slična sranja. Samo se Luki Modriću to ne smije dogoditi. Gledam danas emisiju SP-a i Jeličić i Samovojska klanjaju se Luki Modriću do poda što je uopće imao muda da izvodi drugi penal i naglašavaju da to može samo istinski vođa i veliki karakter. A za forumske on je čovjek bez muda zato što je imao muda pucati drugi penal, istina loše ga je izveo, ali njih najviše jebe to kaj ga je zabio. To su ljudske gnjide i ljudska govna.Serbia Strong wrote:Kažem ja, to je bilo svršavanje i skakanje od sreće kada je modrić promašio penal...
Zeko-
2015-08-26
Šljam te okotio, forumskaEnd wrote:haha kad si čuo morića da je ovakvim biranim riječima govorio o bilo kome, to samo dokazuje da je raketa najveći.. pa ovi u našoj reprezentaciji se moraju ulizivati njemu kao u lorealu pederku samo da se mali lopov ne uvrijedi..
najveći nikad neće priznati da su najveći kao raketa i messi, za razliku od modrića koji nema nimalo srama, a nije do koljena raketi, bobanu, šukeru, žutome.. on je sorta kao pederko, običan šljam na dnu nogometne piramide..
Zeko-
2015-08-26
Modrić sluša i s rukom drži gaće da ne popustiEnd wrote:
Trenutak u kojem je Ivan Rakitić motivirao igrače prije izvođenja jedanaesteraca.
tko drugi nego pravi vođa i lider ove ekipe.. pa neće valjda zatonski lopov
Guest- Guest
Forumska je za tebe kompliment. Ti si totalni idiot.fridrih_niche wrote:Još nešto...
Plakat će Dalic za Kalinicem, plakat...
Jer takvu klasu u napadu nema ni na terenu ni na klupi...
;)
Zeko-
2015-08-26
Mazohistički kurvin sine, jesi li to dosa po novu dozu šamaranja?Zeko wrote:Forumska je za tebe kompliment. Ti si totalni idiot.fridrih_niche wrote:Još nešto...
;)
Guest- Guest
Potpuno krivo. Dalić se riješio zločudnog tumora u ekipi.jasambrend wrote:vuksadinare wrote:jbg...ocito ej da je forsirao kramarica i nije ga bas dobio...ako kalinic se nije uklapao u njegovu vizije igre gdje su svi pokretni..trebao mu ej to otvoreno reci..pa kalinic ej vise prostora dobijao i kod cacica...onomad je miljanic '82 rekao otvoreno mlinaricu koji ej tada kotirao kao jedan od najboljih igraca ondasnje jugo lige te sezone 'sinko jesi dobar ali ne uklapas se u moju viziju igre necu te voditi na svjetsko prvenstvo da sjedis na klupi bezveze'...ocito je dalic vidio i vidi kramarica nakon manđukica kao glavnog igraca u njegovoj viziji...i to je to...mada je kalinic zabio protiv grcke i prakticno odveo reprezentaciju na sp...fridrih_niche wrote:Još nešto...
;)
Ma kakav Krama...ne smijes ga krivo pogledati u obrani i već gubi duel...Lako mu je na nepostavljenu obranu glumiti igrača...mislio sam da je ipak manje svilenkast...Mandzo je llimitiran, ali se barem potuce i ima taj killer instikt, ali kad treba dimenzija vise u napadu nije ni on taj. Debil se rijesio itekako kvalitetne opcije u napadu...
Zeko-
2015-08-26
Ma ti si totalni idiot, jebo ti bog mater kurvetinu. Ti šamaraš samo i jedino sebe, kretene napušeni maloumni.fridrih_niche wrote:Mazohistički kurvin sine, jesi li to dosa po novu dozu šamaranja?Zeko wrote:Forumska je za tebe kompliment. Ti si totalni idiot.fridrih_niche wrote:Još nešto...
;)
Zeko-
2015-08-26
Snerva se malo marionetski skupštinar...
Nadan se da ćeš i ti odgovarat za uništavanje Dinama i za omogućavanje nezakonitog isisavanja love iz kluba u privatne svrhe...
A sad odjebi, ne da mi se s tobom diskutirat, stoko jedna oportunistička...
;)
Nadan se da ćeš i ti odgovarat za uništavanje Dinama i za omogućavanje nezakonitog isisavanja love iz kluba u privatne svrhe...
A sad odjebi, ne da mi se s tobom diskutirat, stoko jedna oportunistička...
;)
Guest- Guest
Majmune napušeni, antihrvatski. Takvu stoku treba potamanit, kakva ste ti, idiot amper i onaj krapinski pračovjek. Pas vam se matere najebo, pa i najveća gnjida protiv Hrvatske ne bi navijala. Vi ste nešto puno gore od najvećih gnjida. Odjebi majmune i puši kurac Blessiju i Rakitiću.
Zeko-
2015-08-26
Jeli istina da je supak pjevaomuckodjubre wrote:Kako kapetan i najveći hrvatski igrač svih vremena LM10 neustrašivo vodi reprezentaciju na zelenom terenu tako vodi i u pjevanju,podizanju atmosfere...
NIJE U SOLDIMA SVE
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Pročitao sam na par mista, vjerojatno je. Što očekivati drugo od njega?PABLO ESCOBAR wrote:Jeli istina da je supak pjevaomuckodjubre wrote:Kako kapetan i najveći hrvatski igrač svih vremena LM10 neustrašivo vodi reprezentaciju na zelenom terenu tako vodi i u pjevanju,podizanju atmosfere...
NIJE U SOLDIMA SVE
Guest- Guest
Ti se napusi kurcaisključivi krivac wrote:Pročitao sam na par mista, vjerojatno je. Što očekivati drugo od njega?PABLO ESCOBAR wrote:Jeli istina da je supak pjevaomuckodjubre wrote:Kako kapetan i najveći hrvatski igrač svih vremena LM10 neustrašivo vodi reprezentaciju na zelenom terenu tako vodi i u pjevanju,podizanju atmosfere...
NIJE U SOLDIMA SVE
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Nije to za menePABLO ESCOBAR wrote:Ti se napusi kurcaisključivi krivac wrote:Pročitao sam na par mista, vjerojatno je. Što očekivati drugo od njega?PABLO ESCOBAR wrote:Jeli istina da je supak pjevaomuckodjubre wrote:Kako kapetan i najveći hrvatski igrač svih vremena LM10 neustrašivo vodi reprezentaciju na zelenom terenu tako vodi i u pjevanju,podizanju atmosfere...
NIJE U SOLDIMA SVE
Guest- Guest
DANIJEL SUBAŠIĆ
I djeluje pomalo nestvarno. U karijeri je, ubrojimo li i ovih pet šuteva s "kreča" s Dancima, ukupno stajao oči u oči s protivnicima 55 puta. I ima 20 obrana! Što je nevjerojatnih 36.4 posto uspješnosti!
Usporedbe radi, uzeli smo prvih deset vratara na SP-u po vrijednosti. Španjolac David de Gea je u karijeri obranio 11 od 48 (računajući i raspucavanje s Rusima u osmini finala) što je 22.9 posto, Belgijac Thibaut Courtois ima 5/31 (16.1 posto), Nijemac Marc-Andre ter Stegen je na 9/37 (24.3 posto), Brazilac Alisson - 4/14 (28.6 posto), Brazilac Ederson - 5/23 (21.7 posto), Nijemac Neuer - 18/52 (34.6 posto), Englez Pickford - 5/30 (16.7 posto), Francuz Lloris - 11/73 (15.1 posto), Englez Butland - 4/25 (16 posto) i Portugalac Lopes - 9/39 (23.1 posto). Zaključak možete izvući i sami.
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 46 of 50