Svjetsko prvenstvo 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo 2018.
Valjda prvi gol rukom nakon Maradone. Smiješna utakmica i kakvi glupi golovi Švedske, još ispada kao da su ih potpuno nadigrali, a sve zgnjojili i završili prvi ti degenerici sa sjevera. A Meksikanci su me razbijesnili kako su odvratno i nezainteresirano igrali. Očekivao sam juriš i kontre jer će Šveđani hvatati rezultat, a oni kao pokisle mačke i dobili 3 bezvezna gola.Serbia Strong wrote:Hahahah, e ovo prvi put u životu vidim. Meksikanac rukom daje autogol...
Na kraju je Njemačka SPEKTAKULARNO uspjela ispasti i popljugati 2 gola od Koreje na samom kraju i oduševiti Meksikance na tribinama koji su više slavili na kraju utakmice nego Švedi svoju pobjedu i prvo mjesto u grupi.
Guest- Guest
da li ti je sad jasno balijo šiptarski kako si glup...fridrih_niche wrote:AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHJAAHHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAJAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAJAJAJAJAJAHHAHAHAHAHAH!!!!scorpion wrote:Jesu se naslađivali klošari ahahahahahaha Samo ne kuže maloumnici da njemci igraju do zadnje sekunde
„Nogomet je igra u kojoj 22 čovjeka trče naokolo, natjeravaju loptu, u kojoj jedan sudac napravi gomilu pogrešaka te u kojoj na kraju uvijek pobjeđuje Njemačka.” - Gary Winston Lineker
Naučite ovo napamet debili! Nema sumnje da Njemačka osvaja svjetsko. Jedino mi je žao Ronalda, ali jb, nije imao sreću da se rodi kao njemac
Uživan!!!!!
<3
End- Posts : 21177
2015-08-25
Fénix wrote:Valjda prvi gol rukom nakon Maradone. Smiješna utakmica i kakvi glupi golovi Švedske, još ispada kao da su ih potpuno nadigrali, a sve zgnjojili i završili prvi ti degenerici sa sjevera. A Meksikanci su me razbijesnili kako su odvratno i nezainteresirano igrali. Očekivao sam juriš i kontre jer će Šveđani hvatati rezultat, a oni kao pokisle mačke i dobili 3 bezvezna gola.Serbia Strong wrote:Hahahah, e ovo prvi put u životu vidim. Meksikanac rukom daje autogol...
Na kraju je Njemačka SPEKTAKULARNO uspjela ispasti i popljugati 2 gola od Koreje na samom kraju i oduševiti Meksikance na tribinama koji su više slavili na kraju utakmice nego Švedi svoju pobjedu i prvo mjesto u grupi.
Hahhahah, koje kmečanje...
Guest- Guest
Sinoć je Çakir odveo Argentinu u osminu finala, a večeras... Vidjet ćemo tko će koga (ne) odvesti. Znaš kako kažu... Viši interesi za one što se samozadovoljavaju na Messija, Cristiana i Neymara.Serbia Strong wrote:Neće brazil niđe...
Mitroglu i Sergej nisu ta ekipa.
Guest- Guest
Fénix wrote:Sinoć je Çakir odveo Argentinu u osminu finala, a večeras... Vidjet ćemo tko će koga (ne) odvesti. Znaš kako kažu... Viši interesi za one što se samozadovoljavaju na Messija, Cristiana i Neymara.Serbia Strong wrote:Neće brazil niđe...
Aha, a takođe znamo da je švajcarska sedište fife i da su švakcarci predsednik i glavni za sudije...
Guest- Guest
kako mi je drago šta su turčini ispali... ti se ante isto napuši kurca dobro, a posebno onaj umišljeni dječačić iz osijeka, sad lijepo možeš zapratit hrvatsku kad su ti cigani deportirani natrag u svoju jazbinu..
2015-08-25
Kako Low sve zajebaje, klasa prava hahaha...Fénix wrote:Valjda prvi gol rukom nakon Maradone. Smiješna utakmica i kakvi glupi golovi Švedske, još ispada kao da su ih potpuno nadigrali, a sve zgnjojili i završili prvi ti degenerici sa sjevera. A Meksikanci su me razbijesnili kako su odvratno i nezainteresirano igrali. Očekivao sam juriš i kontre jer će Šveđani hvatati rezultat, a oni kao pokisle mačke i dobili 3 bezvezna gola.Serbia Strong wrote:Hahahah, e ovo prvi put u životu vidim. Meksikanac rukom daje autogol...
:D
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:Fénix wrote:Sinoć je Çakir odveo Argentinu u osminu finala, a večeras... Vidjet ćemo tko će koga (ne) odvesti. Znaš kako kažu... Viši interesi za one što se samozadovoljavaju na Messija, Cristiana i Neymara.Serbia Strong wrote:Neće brazil niđe...
Aha, a takođe znamo da je švajcarska sedište fife i da su švakcarci predsednik i glavni za sudije...
Bracala, daj smiri emocije i nauči padeže, čovječe! Trokiraš ko nespašen da ne znaš što pišeš pa te ni razumijeti ne mogu.
Sretan si zbog Njemačke na zadnjem mjestu, ma super mamino zlato! Ali to ne znači da zbog toga moraš završiti na hitnoj ko Diego.
Crviya je za Brasil nešto kao Malta. Vi to morate strašno dobrom igrom i golovima dobiti, ne na suce.
Guest- Guest
Ako netko osvoji ovo SP, a da to nije Hrvatska, bit će to prava tragedija za nogomet.
Zeko-
2015-08-26
Eto, smijali se Argentini, a Svabe ide doma...
Šta reci? Koju posluku porati?
Guest- Guest
Vidim po tebi kako te sjebao. I dalje živiš.fridrih_niche wrote:Kako Low sve zajebaje, klasa prava hahaha...
Guest- Guest
I dalje živiš.fridrih_niche wrote:Eto, smijali se Argentini, a Svabe ide doma...
Guest- Guest
Pozdravi mi Neuera klasu hahaha...Fénix wrote:Vidim po tebi kako te sjebao. I dalje živiš.fridrih_niche wrote:Kako Low sve zajebaje, klasa prava hahaha...
<3
:^O
Guest- Guest
I dalje živiš... dječače.fridrih_niche wrote:Pozdravi mi Neuera klasu hahaha...Fénix wrote:Vidim po tebi kako te sjebao. I dalje živiš.fridrih_niche wrote:Kako Low sve zajebaje, klasa prava hahaha...
<3
Guest- Guest
Nadan se da maloljetnik iz Mostara neće napravit suicid...
Skorpijo, isplaci se slobodno, al nemoj dignut ruku na sebe...
<3
Skorpijo, isplaci se slobodno, al nemoj dignut ruku na sebe...
<3
Guest- Guest
Fénix wrote:Serbia Strong wrote:Fénix wrote:Sinoć je Çakir odveo Argentinu u osminu finala, a večeras... Vidjet ćemo tko će koga (ne) odvesti. Znaš kako kažu... Viši interesi za one što se samozadovoljavaju na Messija, Cristiana i Neymara.Serbia Strong wrote:Neće brazil niđe...
Bracala, daj smiri emocije i nauči padeže, čovječe! Trokiraš ko nespašen da ne znaš što pišeš pa te ni razumijeti ne mogu.
Greške u kucanju nisu greške u padežima. Ali nije ti za zameriti, na aparatima si...
Guest- Guest
Sve je i redu, Ivane...Fénix wrote:I dalje živiš... dječače.fridrih_niche wrote:Pozdravi mi Neuera klasu hahaha...Fénix wrote:Vidim po tebi kako te sjebao. I dalje živiš.fridrih_niche wrote:Kako Low sve zajebaje, klasa prava hahaha...
<3
Bit će sve u redu...
Opet će Svabe bit velika nogometna nacija, a ne zadnji u grupi...
Samo triba boljem golmanu dat da brani...
<3
Guest- Guest
Kako bi bija navija za Svabe da je najbolji golman svita branija za njih...End wrote:
Al ko ih jebe sad, nek i dalje viruju Govnojedacu i invalidskom golmanu iz Bayerna...
<3
Guest- Guest
Imaš bujnu maštu i pišeš što bi volio gledati. Razočarat ću te, odlično se osjećam nakon sinoćnjih 9 bodova i 1. mjesta, pa i današnjeg prolaza Mexica.Serbia Strong wrote:Greške u kucanju nisu greške u padežima. Ali nije ti za zameriti, na aparatima si...
Večeras i sutra ću te vidjeti koliko ćeš biti veseo. Zadnjih dana me nisi razočarao svojim štivom.
Guest- Guest
tko je rekao na početku SP-a da će švabe doživjeti totalni krah...
to ti se zove prognoza mali pederu iz mostara..
to ti se zove prognoza mali pederu iz mostara..
2015-08-25
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 50