Maradona se overdozirao...
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Maradona se overdozirao...
Ti si sine legenda
Da ne nabrajam svoje titule ali divim ti se
S obje ruke pokazao srednji prst Nigeriji
Plus Hrvatska dobila
Svaka čast za ta dva prsta
Još mi potvrdili
Tko ti šta može
TI SI SINE MOJ CAR
Da ne nabrajam svoje titule ali divim ti se
S obje ruke pokazao srednji prst Nigeriji
Plus Hrvatska dobila
Svaka čast za ta dva prsta
Još mi potvrdili
Tko ti šta može
TI SI SINE MOJ CAR
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ostao svoj
SKIDAM KAPU
Šaljem agente
Riješit će ti taj problem s drogom
SKIDAM KAPU
SKIDAM KAPU
Šaljem agente
Riješit će ti taj problem s drogom
SKIDAM KAPU
2014-04-11
To je odluka mene osobno
Šaljem agente koji će ti pomoć oko droge
Želim da pobjediš FIFU tj Francuze
Ima da ih zgaziš
Diši duboko
Prana
KISIK
U
MOZAK
Šaljem agente koji će ti pomoć oko droge
Želim da pobjediš FIFU tj Francuze
Ima da ih zgaziš
Diši duboko
Prana
KISIK
U
MOZAK
2014-04-11
UZNEMIRUJUĆE SCENE IZ MARADONINE LOŽE Legendarni Argentinac napravio nezapamćeni kaos, ali nakon završetka doslovce su ga morali iznijeti...
Pobjedu Argentine nad Nigerijom i prolaz u osmini-finala Svjetskog prvenstva pali su u drugi plan nakon uznemirujućih scena iz lože stadiona u Sankt Peterburgu. Na Twitteru je nedugo nakon utakmice isplivao šokantan video potpuno ošamućenog Diega Armanda Maradone koji je bio na pragu padanja u nesvijest. U pomoć ponajboljem igraču svih vremena stiglo je osoblje koje je Maradonu doslovce izvuklo sa stadiona. The Sun je objavio da je Maradona hitno prevezen u bolnicu.
Nedugo zatim na društvenim mrežama procurila je i snimka Maradone snimljena nekoliko sekundi prije kolapsa. Argentinac je jedva stajao na nogama, gotovo nije mogao otvoriti oči...
U Argentini su ozbiljno zabrinuti zdravljem 'Malog zelenog' i svi se pitaju što se događa s njim. Jer scene s kraja utakmice samo su 'šlag na torti' cijelog cirkusa koji je Maradona izveo u drugom najvećem ruskom gradu. Na početku utakmice razvio je zastavu sa svojom slikom, penjao se po ogradi, urlikao, svađao se s gledateljima, a onda je malo - spavao.
Kad je došao k sebi i kad je Argentina zabila drugi gol, Maradona je opet došao k sebi. TV kamera ga je uhvatila kako pokazuje srednje prste nekome... U svakom slučaju, bio je to vrtlog emocija kakav se nikad nije vidio na nekoj nogometnoj utakmici. Diego je ponovno priredio nezapamćeni show, ali pitanje je koliko će ga to koštati...
Pobjedu Argentine nad Nigerijom i prolaz u osmini-finala Svjetskog prvenstva pali su u drugi plan nakon uznemirujućih scena iz lože stadiona u Sankt Peterburgu. Na Twitteru je nedugo nakon utakmice isplivao šokantan video potpuno ošamućenog Diega Armanda Maradone koji je bio na pragu padanja u nesvijest. U pomoć ponajboljem igraču svih vremena stiglo je osoblje koje je Maradonu doslovce izvuklo sa stadiona. The Sun je objavio da je Maradona hitno prevezen u bolnicu.
Nedugo zatim na društvenim mrežama procurila je i snimka Maradone snimljena nekoliko sekundi prije kolapsa. Argentinac je jedva stajao na nogama, gotovo nije mogao otvoriti oči...
U Argentini su ozbiljno zabrinuti zdravljem 'Malog zelenog' i svi se pitaju što se događa s njim. Jer scene s kraja utakmice samo su 'šlag na torti' cijelog cirkusa koji je Maradona izveo u drugom najvećem ruskom gradu. Na početku utakmice razvio je zastavu sa svojom slikom, penjao se po ogradi, urlikao, svađao se s gledateljima, a onda je malo - spavao.
Kad je došao k sebi i kad je Argentina zabila drugi gol, Maradona je opet došao k sebi. TV kamera ga je uhvatila kako pokazuje srednje prste nekome... U svakom slučaju, bio je to vrtlog emocija kakav se nikad nije vidio na nekoj nogometnoj utakmici. Diego je ponovno priredio nezapamćeni show, ali pitanje je koliko će ga to koštati...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Vjerojatno ćete popušit protiv crnačke Francuske
Nezanima me taj podatak
Ali tamo ćete usmjeriti MRŽNJU
Ja sam okrutan
Hvala na vašoj pomoći da sjebete Francuska
KAKO GOD
OKRENEŠ
ŠAH MAT
Nezanima me taj podatak
Ali tamo ćete usmjeriti MRŽNJU
Ja sam okrutan
Hvala na vašoj pomoći da sjebete Francuska
KAKO GOD
OKRENEŠ
ŠAH MAT
2014-04-11
Narkoman jeHektorović wrote:[size=49]UZNEMIRUJUĆE SCENE IZ MARADONINE LOŽE Legendarni Argentinac napravio nezapamćeni kaos, ali nakon završetka doslovce su ga morali iznijeti...[/size]
[size=47]Pobjedu Argentine nad Nigerijom i prolaz u osmini-finala Svjetskog prvenstva pali su u drugi plan nakon uznemirujućih scena iz lože stadiona u Sankt Peterburgu. Na Twitteru je nedugo nakon utakmice isplivao šokantan video potpuno ošamućenog Diega Armanda Maradone koji je bio na pragu padanja u nesvijest. U pomoć ponajboljem igraču svih vremena stiglo je osoblje koje je Maradonu doslovce izvuklo sa stadiona. The Sun je objavio da je Maradona hitno prevezen u bolnicu.[/size]
[size=47]Nedugo zatim na društvenim mrežama procurila je i snimka Maradone snimljena nekoliko sekundi prije kolapsa. Argentinac je jedva stajao na nogama, gotovo nije mogao otvoriti oči...[/size]
[size=47]U Argentini su ozbiljno zabrinuti zdravljem 'Malog zelenog' i svi se pitaju što se događa s njim. Jer scene s kraja utakmice samo su 'šlag na torti' cijelog cirkusa koji je Maradona izveo u drugom najvećem ruskom gradu. Na početku utakmice razvio je zastavu sa svojom slikom, penjao se po ogradi, urlikao, svađao se s gledateljima, a onda je malo - spavao.[/size]
[size=47]Kad je došao k sebi i kad je Argentina zabila drugi gol, Maradona je opet došao k sebi. TV kamera ga je uhvatila kako pokazuje srednje prste nekome... U svakom slučaju, bio je to vrtlog emocija kakav se nikad nije vidio na nekoj nogometnoj utakmici. Diego je ponovno priredio nezapamćeni show, ali pitanje je koliko će ga to koštati...[/size]
Šta očekuješ
Ali je car
Šaljem agente
Imate zadatak da prima više kisika u analitički um
2014-04-11
Ako ti sam sebi nećeš pomoć ja ti nemogu
Ali šaljem
Agente
Tu su
Ali šaljem
Agente
Tu su
2014-04-11
Motiv ::Naš šef je jako zainteresiran da se ti analitičkim umom obratiš naciji
I potućeš MASONE
MACRON
JUNKER
Merkel
Plenkovic
I potućeš MASONE
MACRON
JUNKER
Merkel
Plenkovic
2014-04-11
Moji agenti vam inače nemaju
Ono okruglo
Samo bjelo ili crno
NEMAJU ZJENICU
TO SU
DEMONI
Ono okruglo
Samo bjelo ili crno
NEMAJU ZJENICU
TO SU
DEMONI
2014-04-11
Uostalom kako ste mislili da zaustavim dilera koji Maradonu kljuka drogom na SP
ĆAO
I SONO SPIRITUS NOVIS
MUOVI TI
HA HA HA
ŠAKE ĆU IM ISKIDAT
ISTE ONE ŠAKE KOJOM NJEMU DAJU DROGU
PA ĆU TO POFRIGAT
I
POJIST
MLJAC MLJAC
ĆAO
I SONO SPIRITUS NOVIS
MUOVI TI
HA HA HA
ŠAKE ĆU IM ISKIDAT
ISTE ONE ŠAKE KOJOM NJEMU DAJU DROGU
PA ĆU TO POFRIGAT
I
POJIST
MLJAC MLJAC
2014-04-11
Ljudi uopće nisu svjesni na šta sam ja spreman
A ja molim dragog Boga da ne ide u tom smjeru
Bog s vama
A ja molim dragog Boga da ne ide u tom smjeru
Bog s vama
2014-04-11
Ajde vuče, ti si stariji, jel maradona ikad igrao baš u ovakvom stanju?
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Uopće mi nije jasno zašto ga danas mediji prikazuju - čovjek je ČISTA DROGA i neuračunjljiv - zar ON treba biti poticaj novim generacijama - osim da postave reklamu protiv droge na javnim mjestima -- s njime u glavnoj ulozi i promašenom životu ????
Guest- Guest
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2