Afrikanci odgovorili vitez kancelaru Pljenkiju: Želimo živjeti u bogatim zemljama poput Njemačke, Francuske...
Page 1 of 1
Afrikanci odgovorili vitez kancelaru Pljenkiju: Želimo živjeti u bogatim zemljama poput Njemačke, Francuske...
https://www.index.hr/vijesti/clanak/novinar-iz-afrike-odgovorio-plenkovicu-zelimo-zivjeti-u-bogatim-zemljama-poput-njemacke-francuske/2006994.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: Afrikanci odgovorili vitez kancelaru Pljenkiju: Želimo živjeti u bogatim zemljama poput Njemačke, Francuske...
Čak niti lesotočani ne žele živjeti hrvatski san
Kermit-
2014-04-17
Re: Afrikanci odgovorili vitez kancelaru Pljenkiju: Želimo živjeti u bogatim zemljama poput Njemačke, Francuske...
ovdje teče med, mlijeko, krv, suze, i tako..
nece ovaj iz lesota ali hoce asila... ....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vredjanje drugih i glumatanje neke lazne zapadne elite
prosto vam je u krvi
lepo vam je odgovoreno
vi ste jaki, zapad, ko dečja kapisla
prosto vam je u krvi
lepo vam je odgovoreno
Guest- Guest
Tvoj pickasti se hvalio kako ste vi ispred Albanije i Makedonije. Zadivljen sam, njegovom pickom.pizzon wrote:vredjanje drugih i glumatanje neke lazne zapadne elite
prosto vam je u krvi
lepo vam je odgovoreno
omni-
2014-04-12
To su mu usta...
mi jesmo zapad. bili smo i vjerovatno ćemo i ostati.pizzon wrote:vredjanje drugih i glumatanje neke lazne zapadne elite
prosto vam je u krvi
lepo vam je odgovoreno
to što su nam političari kreteni i kaj je hrpa bosančerosa se dovukla ovdje, naša sramota.
no ostaje činjenica da bugari, rumunji mogu u eu, a vi belosvetski sokoli nemrete.
zemi sendvič i odi.
2014-12-30
Skrbava, kako oni tamo kazu?T. wrote:To su mu usta...
omni-
2014-04-12
Ne kažu to "oni tamo",već Đetići.omni wrote:Skrbava, kako oni tamo kazu?T. wrote:To su mu usta...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
tetrjebe, daj jednu od njegoša. ipak đetići danas igraju. ili zapleši kolo srpsko, srbi protu ajslanda igraju.jastreb wrote:Ne kažu to "oni tamo",već Đetići.omni wrote:Skrbava, kako oni tamo kazu?T. wrote:To su mu usta...
2014-12-30
Pobrkao si Hrvate,Srbe,Crnogorce i Ajslandeze.veber wrote:tetrjebe, daj jednu od njegoša. ipak đetići danas igraju. ili zapleši kolo srpsko, srbi protu ajslanda igraju.jastreb wrote:Ne kažu to "oni tamo",već Đetići.omni wrote:Skrbava, kako oni tamo kazu?T. wrote:To su mu usta...
Što hoćeš od mene?
2014-04-22
veber wrote:mi jesmo zapad. bili smo i vjerovatno ćemo i ostati.pizzon wrote:vredjanje drugih i glumatanje neke lazne zapadne elite
prosto vam je u krvi
lepo vam je odgovoreno
to što su nam političari kreteni i kaj je hrpa bosančerosa se dovukla ovdje, naša sramota.
no ostaje činjenica da bugari, rumunji mogu u eu, a vi belosvetski sokoli nemrete.
zemi sendvič i odi.
jel, vi ste zapad jer ste doneli takvu odluku
da niste na balkanu, nemate veze i sl. gluposti
biti zapad nije pitanje hteti ili ne hteti to je stanje svesti
o vama se pise: Boze sacuvaj nas kuge i hrvata
to ne moze da bude stanje casne svesti
Guest- Guest
nikaj.jastreb wrote:Pobrkao si Hrvate,Srbe,Crnogorce i Ajslandeze.veber wrote:tetrjebe, daj jednu od njegoša. ipak đetići danas igraju. ili zapleši kolo srpsko, srbi protu ajslanda igraju.jastreb wrote:Ne kažu to "oni tamo",već Đetići.omni wrote:Skrbava, kako oni tamo kazu?T. wrote:To su mu usta...
Što hoćeš od mene?
možda da veliš da mujo koji naginje srbiji i uživa hrvatsku mirovinu.
srpsko kolo i te spike ti jako drage, ali hrvatska mirovina još više.
imaš sreće kaj nisi maliciozan. inače bi našao tvoje ime, prezime i prijavio te da radiš u fušu dok primaš hrvatsku mirovinu, a mladi bježe iz hrvatske.
2014-12-30
srpska mitomanija nema kraja.pizzon wrote:o vama se pise: Boze sacuvaj nas kuge i hrvata
cijeli svijet osim sj.koreje nosi oznaku hrvata, koji su ga nosili kao obilježje nacionalne pripadnosti. onaj neki francuz pod kojim su se borili hrvati i spasili mu guzicu.
od tuda izvedenica kravata, od croata.
za vas srblje izvedenica je genocid. to ste stalno radili i stalno ste se vadili na druge. od kosovog polja pušite kurac.
i ima još jedna imenica vezana uz vas srblje, sendvičar.
2014-12-30
Pa tko ne voli recimo Užičko? Zar to samo Srbi vole??? Pa Hrvati i Muslići ga tresu sve u 16.veber wrote:
možda da veliš da mujo koji naginje srbiji i uživa hrvatsku mirovinu.
srpsko kolo i te spike ti jako drage, ali hrvatska mirovina još više.
imaš sreće kaj nisi maliciozan. inače bi našao tvoje ime, prezime i prijavio te da radiš u fušu dok primaš hrvatsku mirovinu, a mladi bježe iz hrvatske.
Što bih trebao igrati? Morešku? Ili Linđo? Ili crnogorsko Oro???
Mirovina mi je skresana vetoima i embargom,pa sam bio prisiljen ići na bauštelu.
U međuvremenu sam na baušteli nekaj naučil i sad me (i) privlači.
Uostalom zar nije bolje radit,nego se odati besposličarenju,alkoholu i ulici???
2014-04-22
ma ok, đuskaj ti svoja srpska kola.
bolje je radit, u svakom slučaju.
no blasfemično je srat kako radiš u fušu i s druge strane primaš mirovinu, a nisi navršio 50u.
zato ljudi odlaze iz hr. zato i ja se spremam iz hr. moje ojre ili usd ne bute vidjeli.
bolje je radit, u svakom slučaju.
no blasfemično je srat kako radiš u fušu i s druge strane primaš mirovinu, a nisi navršio 50u.
zato ljudi odlaze iz hr. zato i ja se spremam iz hr. moje ojre ili usd ne bute vidjeli.
2014-12-30
Eto, veleumni skakači s jednog drveta banane na drugo drvo banane ( znam da ih vrijeđam - no i oni su uvrijedili nas Hrvate ) koji eventualno u prosjeku posjeduju 5 koza, jednu kravu, jedno platno za pokrivanje intimnih dijelova i neoprane guzice , s jedno 2-3 žene i do desetoro djece odmah na socijalnu skrb ( nekoliko desetaka tisuća eu mjesećno -- ne na rad ) u Njemačkoj ili Švedskoj i s prljavom guzicom u najnoviji Mercedes - a njemački porezni obveznici neka ih financiraju !
Eh , to je sukus njihove EMIGRANTSKE politike i razmišljanja !
Naravno ;
pametni europljani su spremni da im takova razmišljanja ISPUNE -- pitam se kada će samo PUKNUTI!
Eh , to je sukus njihove EMIGRANTSKE politike i razmišljanja !
Naravno ;
pametni europljani su spremni da im takova razmišljanja ISPUNE -- pitam se kada će samo PUKNUTI!
Guest- Guest
1 : 0
za afrikance
jebiga mora se priznat kad nas zajebu
za afrikance
jebiga mora se priznat kad nas zajebu
2014-04-19
Similar topics
» Dodik za „Der Spiegel“: Ne želimo živjeti u muslimanskoj Bosni i Hercegovini
» Država bez institucija ne postoji, osim ako ne želimo biti poput Srbije, Bosne ili Rumunjske
» Premijer njemačke pokrajine Bavarske, Horst Seehofer, na sastanku s Putinom u Moskvi: "Želimo jačanje ekonomskih odnosa s Rusijom, to je naša dužnost"
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» Hrvatska u uefinoj Ligi nacija u prvoj ligi sa velikanima poput Njemačke,Italije,Engleske,Šapnjolske a Srbija u trečoj ligi u društvu Albanije,Crne Gore,Slovenije
» Država bez institucija ne postoji, osim ako ne želimo biti poput Srbije, Bosne ili Rumunjske
» Premijer njemačke pokrajine Bavarske, Horst Seehofer, na sastanku s Putinom u Moskvi: "Želimo jačanje ekonomskih odnosa s Rusijom, to je naša dužnost"
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» Hrvatska u uefinoj Ligi nacija u prvoj ligi sa velikanima poput Njemačke,Italije,Engleske,Šapnjolske a Srbija u trečoj ligi u društvu Albanije,Crne Gore,Slovenije
Page 1 of 1