aj zdrao
Page 14 of 18
Page 14 of 18 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Re: aj zdrao
meni je jedino ikra dobra od pastrve i to kad se izrostilja u njoj, ostalu ikru ne jedemveber wrote:žuta je super. pogotovo pohana. u biti u mliječnom tijestu.Leviathan2 wrote:njet, ove moje su ponijele par konzervi za sebe, tamo su se udavile u njojveber wrote:jesi barem ikre zel?
lude babe
bio mi frend u rostovu, veli mrak. tebi bi se svidjelo 150%, to je na mene mislio.
2014-12-30
ove moje planiraju sledecu godinu obici rostov, grozni, volgograd, niznji i jos neke gradove, ja kontam s ekipom iz sela u sibir, upravo se rade nekakvi kontakti da bi se organizirao jedan dobar lov lukom i strijelom, da vidimo koliko su spremni moji iz plemena, za sad ih se javilo 30 plus njihove zene koje isto love,veber wrote:bio mi frend u rostovu, veli mrak. tebi bi se svidjelo 150%, to je na mene mislio.
naravno široka duša slavenska...
2014-12-30
mjestasce jerofej pavlovic, dobilo ime po legendarnom istrazivacu sibira
2018-03-12
i ovaj je ispravan, koriste ga za paradeThe Republic of Dream wrote:ovo su u donbasu rusi skinuli i aktivirali za borbu kad su ukri krenuli,naletili na spomenike koji deruLeviathan2 wrote:
Page 14 of 18 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Similar topics
» hrvatska problemi zdrao
» Turska problemi......zdrao
» Francuska problemi - zdrao
» BRUXELLESS - problemi bombe zdrao
» Turska problemi......zdrao
» Francuska problemi - zdrao
» BRUXELLESS - problemi bombe zdrao
Page 14 of 18