aj zdrao
Page 2 of 18
Page 2 of 18 • 1, 2, 3 ... 10 ... 18
Re: aj zdrao
Ikra na bajkalu. Utisak ko da sam u dalmaciji.svi gledaju kak da te opeljese
AfD
veber-
2014-12-30
Ima zuta i crna.ja probao i nevalja mi.uzeo borsch .ove dvije se udavile jeduc.njima fina
boršč mi nikaj napeto, ono skuhana cikla, kelj i sl. pizdarije.
2014-12-30
Ajme, al me nervira ovaj Veber!
Zašto je on uvijek tu?
Zašto je on uvijek tu?
crvenkasti-
2014-04-17
ko te šiša jer idem i ja opet u nedjelju,njemačka-italija(isto avionom)-njemačka i ne veselim se tome nimalo.Sranje kroz gusto granje.Jebo te posao kad imaš vremena i za ikru i ostale pizdarije.Leviathan2 wrote:vidimo se za dvaipo tjedna
budite dobri
:))
vili40-
2015-08-02
majmune, zemi magnetić za friđ kao i levi za malu s avatara.vili40 wrote:ko te šiša jer idem i ja opet u nedjelju,njemačka-italija(isto avionom)-njemačka i ne veselim se tome nimalo.Sranje kroz gusto granje.Jebo te posao kad imaš vremena i za ikru i ostale pizdarije.Leviathan2 wrote:vidimo se za dvaipo tjedna
budite dobri
plaćam u kvama, pivi, gemištima kaj god konzumiraš.
ćevapi nisu problem.
2014-12-30
pa ti velim,sad sam radio jedan remont i bio gore tjedan dana plus 12 sati vožnje do dortmunda i 12 natrag i jedini dućan koji sam posjećivao tih dana je lidl.Sve je na minutu u pičku materinu.veber wrote:majmune, zemi magnetić za friđ kao i levi za malu s avatara.vili40 wrote:ko te šiša jer idem i ja opet u nedjelju,njemačka-italija(isto avionom)-njemačka i ne veselim se tome nimalo.Sranje kroz gusto granje.Jebo te posao kad imaš vremena i za ikru i ostale pizdarije.Leviathan2 wrote:vidimo se za dvaipo tjedna
budite dobri
plaćam u kvama, pivi, gemištima kaj god konzumiraš.
ćevapi nisu problem.
vili40-
2015-08-02
kad je takvo stanje nemam vremena ni sebi nešto pogledati a švabo zatvori traku i onda je rok pa se radi cijele dane,samo im još fali bič.veber wrote:jebga, nikaj od magnetića.
vili40-
2015-08-02
pa di ti je južnjačkoslavenski mentalitet?
u italiji je gablec vuru vremena,
2014-12-30
hehe...tu sam te čekao,pa nađi mi nešto boljeLeviathan2 wrote:Vili mjenjaj poso.
vili40-
2015-08-02
a tko te tamo pita za mentalitet?Ili jesi ili nisi...veber wrote:pa di ti je južnjačkoslavenski mentalitet?
vili40-
2015-08-02
jel znaš engleski?vili40 wrote:hehe...tu sam te čekao,pa nađi mi nešto boljeLeviathan2 wrote:Vili mjenjaj poso.
ozbilno je pitanje.
mogu te uputit. početna plaća je 460 funti tjedno.
2014-12-30
vili doji kod mene u anglosaksoniju,ponesi samo pizdamu i radno odjelo
ne znam engleski još se mučim i sa njemačkim jer ga treba jako dobro znat kad tamo švabe onako na brzinu zašvrljaju i nek ti zmanjka jedna riječ već ga loše razumiješ a nemaš vremana za popravni.veber wrote:jel znaš engleski?vili40 wrote:hehe...tu sam te čekao,pa nađi mi nešto boljeLeviathan2 wrote:Vili mjenjaj poso.
ozbilno je pitanje.
mogu te uputit. početna plaća je 460 funti tjedno.
vili40-
2015-08-02
jebi ga,sad sam na biciklu i moram ga klačiti dok ne padnemThe Republic of Dream wrote:vili doji kod mene u anglosaksoniju,ponesi samo pizdamu i radno odjelo
vili40-
2015-08-02
Page 2 of 18 • 1, 2, 3 ... 10 ... 18
Similar topics
» hrvatska problemi zdrao
» Turska problemi......zdrao
» Francuska problemi - zdrao
» BRUXELLESS - problemi bombe zdrao
» Turska problemi......zdrao
» Francuska problemi - zdrao
» BRUXELLESS - problemi bombe zdrao
Page 2 of 18