aj zdrao
Page 9 of 18
Page 9 of 18 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18
Re: aj zdrao
nastavljamo sutra
jebeni petrograd, nismo ni cetvrtinu obisli, treba bar dva tjedna da ga se obidje kak spada
izvinjavam se ne niskoj kvaliteti fotografija al mobitel jebes ga,
kad povadim iz fotoaparata mislim da ce bit puno bolje
jebeni petrograd, nismo ni cetvrtinu obisli, treba bar dva tjedna da ga se obidje kak spada
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
jebemti grablje pa kud ti u Rusiji a ja u anglosaksoniji,nije ferLeviathan2 wrote:nastavljamo sutra
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
bil sam prošli tjedan u londonu.The Republic of Dream wrote:jebemti grablje pa kud ti u Rusiji a ja u anglosaksoniji,nije ferLeviathan2 wrote:nastavljamo sutra
kiša, voda, zima i još me uvjeravaju kako je vrijeme lijepo...
...i da će nas pobjedit.
2014-12-30
da,jebote kupus,ko bi to reko,ja sam cuo u anglosaksoniji na poslu o rezultatima
nemas pojma, italija je 5x bolja od njemacke, cak je i austrija bolja od njemacke :)vili40 wrote:Levi jebla te italija uopce mi se ne svida
italija je lijepa. po krajolicima, građevinama, čak i neki talijan zna engleski, tipa una štrase left dan drajv 500m.(u italiji obavezno s konobarom dogovorit omertu jer te sjebe taj čas)Leviathan2 wrote:nemas pojma, italija je 5x bolja od njemacke, cak je i austrija bolja od njemacke :)vili40 wrote:Levi jebla te italija uopce mi se ne svida
austrija mi je šugava, ali njemačka je ok. pogotovo bavarska. britanija je očaj...
2014-12-30
Levi italija je kurc na biciklu za njemacku skoro po svemu,bar tu gdje sam ja.Pola ih muti nesto sverca a pola ih prosi ili krade.hahaha...ali istina,nebo i zemlja
vili40-
2015-08-02
Tu moras stalno paziti na novcanik ili da te netko ne preveksla a tako i sve ostalo,lijenost i povrsnost.Danas poslije posla stao u lidlu kad nevrijeme ono tuca kakvu jos nisam dozivio kad pogledam u kut i lije se voda po skrinjama u ducanu,levi toga u njemackoj nema.Za ovih tjedan dana vidio sam velikih razlika a sto me jos ceka?
vili40-
2015-08-02
vili, ja sam bio po njemackoj i nisam nimalo impresioniran s njom
kad sam dosao u italiju mislio sam da sam dosao u neku palanku, selendru
al kako je vrijeme prolazilo italija mi je skocila daleko daleko ispred njemacke
vi svi patite na njemacku nazovi perfektnost, al sve je to kurac, i svabe fushare i to naveliko gdje mogu, znam ih ja jako dobro, jedino auslendere jebu do srzi da rade kak spada
italija je nest drugo, italija je ono sto njemacka nece bit nikad, italija ziva zemlja
a sto se tice novcanika, od talijana ga ne moras pazit, od rumunja i cigana da, al ima toga i u germaniji koliko os
a preveslat nekog, e jebga, to im je u genima, mada nisu ni svabe bolji
kad sam dosao u italiju mislio sam da sam dosao u neku palanku, selendru
al kako je vrijeme prolazilo italija mi je skocila daleko daleko ispred njemacke
vi svi patite na njemacku nazovi perfektnost, al sve je to kurac, i svabe fushare i to naveliko gdje mogu, znam ih ja jako dobro, jedino auslendere jebu do srzi da rade kak spada
italija je nest drugo, italija je ono sto njemacka nece bit nikad, italija ziva zemlja
a sto se tice novcanika, od talijana ga ne moras pazit, od rumunja i cigana da, al ima toga i u germaniji koliko os
a preveslat nekog, e jebga, to im je u genima, mada nisu ni svabe bolji
ja kazem uvijek, vi ljudi ste u kurcu, sto vas vise stavljaju u jaram nekakvim propisima i slicno, ono sto cvrsca i uredjenija drzava vi je sve vise hvalite, al ne pase vam hrpa stvari koje bi htjeli a ne mozete,vili40 wrote:Levi italija je kurc na biciklu za njemacku skoro po svemu,bar tu gdje sam ja.Pola ih muti nesto sverca a pola ih prosi ili krade.hahaha...ali istina,nebo i zemlja
jer
da biste nesto ucinili po svom tu je drzava koja ce vas sprijecit, i osjecate se flustrirano, dok kod talijana je drzava puuuuno manje prisutna za sitne budalestine , recimo os rostiljat, u njemackoj moras vadit vatrogasnu dozvolu
u italiji ne moras osim ako ides u sumu gdje imas dozvoljena mjesta za rostilj a u hrvatskoj te boli kurac
itd
ti ionako nijesi dugo u germaniji, vidjeces za koju godinu da je germanija kurac na biciklu
holandija i belgija su jos gore
o danskoj da ne pricamo
A dobro,ja sam tu preko njemacke firme koja tu u italiji radi nesto ali gle talijani su mi tri dana trazili papire i isto toliko radili iskaznicu a na porti motam cekati 15 minuta da me svaki put upisu.I stalno im nesto ne radi...
vili40-
2015-08-02
:)veber wrote:ti si očito bio u nekoj drugoj zemlji njemačkoj...
veberu,
minkern,
opau
heilbron
karsruhe
frankfurt koji je leglo kriminala
keln
sigen
diseldorf
munster
hamburg
aachen
kiel
i da ne nabrajam dalje,
prosao uzduz i poprijeko
isto kao i italiju i svicarsku i austriju i golandiju i jos hrpu zemalja
ja kazem da se 10 puta bolje zivi u hrvatskoj a ljudi me ispljuju
kazem da se u hrvatskoj moze zaradit dobra para sa samo malo okretnosti pa ispadnem budala
itd
a italija je prva liga
ljudima iz kontinentalne hrvatske je italija uzasno strana jer su psihicki orjentirani na germaniju
al ja sam ih dozivio obje i italija je daleko ispred
isto se meni dogadjalo u austriji i germaniji i holandijivili40 wrote:A dobro,ja sam tu preko njemacke firme koja tu u italiji radi nesto ali gle talijani su mi tri dana trazili papire i isto toliko radili iskaznicu a na porti motam cekati 15 minuta da me svaki put upisu.I stalno im nesto ne radi...
a te papire ti je trebala firma i iskaznicu sredit
kak meni moja firma sredi sve prije nego se pojavim
ja sam dojdem i potpisem
znaci ni tvoja firma nije bas
2015-08-02
Page 9 of 18 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18
Similar topics
» hrvatska problemi zdrao
» Turska problemi......zdrao
» Francuska problemi - zdrao
» BRUXELLESS - problemi bombe zdrao
» Turska problemi......zdrao