Koliko je serija ''Seks i grad'' uticala na promjenu društvene klime i stvaranje jedne nove generacije samosvjesnih žena
Page 1 of 1
Koliko je serija ''Seks i grad'' uticala na promjenu društvene klime i stvaranje jedne nove generacije samosvjesnih žena
https://avaz.ba/showbiz/film-i-tv/391835/sara-dzesika-parker-priznala-da-i-danas-zivi-s-uspomenama-na-keri-bredso
Koliko je serija ''Seks i grad'' uticala na promjenu društvene klime i stvaranje jedne nove generacije samosvjesnih žena svjedoči spisak, koji su sastavili američki sajtovi, najvažnijih lekcija koje su dame naučile iz grešaka Keri, Samante, Mirande i Šarlot:
– ne prilagođavaj se muškarcu da bi ga usrećila;
– slušaj svoju intuiciju;
– ne obaziri se na mišljenje okoline;
– lijepo je željeti djecu i porodicu, ali je lijepo i ne željeti ih;
– mijenjaj se samo ako ti to želiš;
– nemoj pristajati da budeš druga;
– niko te neće usrećiti ako sama nisi sretna.
Koliko je serija ''Seks i grad'' uticala na promjenu društvene klime i stvaranje jedne nove generacije samosvjesnih žena svjedoči spisak, koji su sastavili američki sajtovi, najvažnijih lekcija koje su dame naučile iz grešaka Keri, Samante, Mirande i Šarlot:
– ne prilagođavaj se muškarcu da bi ga usrećila;
– slušaj svoju intuiciju;
– ne obaziri se na mišljenje okoline;
– lijepo je željeti djecu i porodicu, ali je lijepo i ne željeti ih;
– mijenjaj se samo ako ti to želiš;
– nemoj pristajati da budeš druga;
– niko te neće usrećiti ako sama nisi sretna.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Koliko je serija ''Seks i grad'' uticala na promjenu društvene klime i stvaranje jedne nove generacije samosvjesnih žena
U čemu su to one samosvijesne?
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Koliko je serija ''Seks i grad'' uticala na promjenu društvene klime i stvaranje jedne nove generacije samosvjesnih žena
Pa one četiri u onoj seriji su najnesvijesnije tuke na planeti koje postoje
Jedna trči za kurcima, druga u filozofiji, treća ima nekog lika nezna bil piškila ili kakila, četvrta gleda samo kako će se udati
Jedna trči za kurcima, druga u filozofiji, treća ima nekog lika nezna bil piškila ili kakila, četvrta gleda samo kako će se udati
2014-04-11
Mislim da tu seriju gledaju samo one žene kojima je kasno da bilo što promjene i u svom seksualnom životu,a kamo li da utječu na druge.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja to isto gledam, meni to baš dobra serija
Četiri psiho profila, neznaš koja je izgubljenija od nji četiri
Četiri psiho profila, neznaš koja je izgubljenija od nji četiri
2014-04-11
Dobro ti si ionako malo ženskast,a i u godinama si.RayMabus wrote:Ja to isto gledam, meni to baš dobra serija
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ma nije to nego psihologijajastreb wrote:Dobro ti si ionako malo ženskast,a i u godinama si.RayMabus wrote:Ja to isto gledam, meni to baš dobra serija
To su ti četiri psiho profila koja utjelovljuju pogubljenje ženske koje onda zajedno dolaze do zaključka
Ma one četiri su ti totalno pogubljen šta vam je
2014-04-11
Stara serija, sjećam se 4 kurbesine od kojih jedna u potrazi za savršenim muškarcem piše svoja iskustva u novinama.
A sve četiri su ti prototip pogubljene ženske
Pa ono je totalno izgubljeno
Da samosvjest
Ha ha ha a svašta ahhhaaa haaaa ha ha ha
Pa ono je totalno izgubljeno
Da samosvjest
Ha ha ha a svašta ahhhaaa haaaa ha ha ha
2014-04-11
One neznaju tko im glavu nosi
2014-04-11
Similar topics
» ''Studentski zbor - poligon za stvaranje nove generacije HDZ-ovih uhljeba''
» ''VRIJEME ZA PROMJENU SVIJESTI PRI KRAJU SMO, OVAKO DALJE NE IDE: Želite li opstati, pripremite se na ove drastične društvene i financijske promjene''
» Nove generacije o zivotu, braku, djeci..
» Francusko-njemački savez na razvoju topništva nove generacije
» "Sve smo uspeli da upropastimo i da od jedne zemlje napravimo – koliko već"
» ''VRIJEME ZA PROMJENU SVIJESTI PRI KRAJU SMO, OVAKO DALJE NE IDE: Želite li opstati, pripremite se na ove drastične društvene i financijske promjene''
» Nove generacije o zivotu, braku, djeci..
» Francusko-njemački savez na razvoju topništva nove generacije
» "Sve smo uspeli da upropastimo i da od jedne zemlje napravimo – koliko već"
Page 1 of 1