Domovina
Page 14 of 15
Page 14 of 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Re: Domovina
Gorka je istinaRegoč wrote:Prošao je dan, a nehrvatske zvijeri ostavile su trag na forumu, koja dublji, koja plići. Neka, jadikuje što Hrvatska postoji, ne možete ništa protiv nje. Bog i Hrvati!
Ali je jedini lijek za idiotizme i glupsti kpjih smo se nagutali cisto dosta
Kud ste nas doveli vi koji volite rvacku, ni Bog nece pomoci
I pravo je
Propadnete jer niste dostonji čovještva
Dan uhljeba je prošao a ti i dalje imaš verbalni proljev.Regoč wrote:Prošao je dan, a nehrvatske zvijeri ostavile su trag na forumu, koja dublji, koja plići. Neka, jadikuje što Hrvatska postoji, ne možete ništa protiv nje. Bog i Hrvati!
Popij ugljen.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Sora wrote:Gorka je istinaRegoč wrote:Prošao je dan, a nehrvatske zvijeri ostavile su trag na forumu, koja dublji, koja plići. Neka, jadikuje što Hrvatska postoji, ne možete ništa protiv nje. Bog i Hrvati!
Ali je jedini lijek za idiotizme i glupsti kpjih smo se nagutali cisto dosta
Kud ste nas doveli vi koji volite rvacku, ni Bog nece pomoci
I pravo je
Propadnete jer niste dostonji čovještva
sad partijskom knjizicom mores obrisat straznjicu...
hehe...pati
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
vuksadinare wrote:sora...te 'price' o rusenju njemackih aviona i furanju ispod đubreta mogli su jedno vrijeme prodavat jer tad nije bilo tv kamera...zato kazem mi klinci smo se sprdali sa takvima..a klince ne moz muljati bar dovijeka...onda im biklo neougodno kad smo ih provalili jer smo ih zajebavali tipa..'stricek aj pricaj kako ste ono vas dvojica zarobili sto svaba sa jednom pljucom' ..ono crvemnilo u licu i bris iza zgrade..pa su te price mogli ejdino prodavati svojim istomiljenicima koji su vjerovali da su i svemir partizani osvojili..ili ono sluzbeno u skoli kad je uciteljica sa puskom u zargonu prisilila da vise od pol razreda ne napusti ucionicuSora wrote:Te su price PICKIN dim prema ovima kpje slusamo o braniteljimavuksadinare wrote:majku ti jebem..kakve su to mufljoze bile..jedan nam je cak htio prodati pricu kako su njega ilegalca ispod đubreta prosvercali preko talijanske rampe..i lik ej bio fanatizirano uvjerwen da je to istina..dok ga jedan moj skolski prijatelj nije pitao..'a ka'k ste stricek disali ispod toga'....ovaj ostao zbunjen..ljut na takvo pitanje..pa odgovorio kretenski..'na slamcicu'
I ovima o pokolju na Bleiburgu
E to ti je PICKIN dim vidis
Tako će biti uskoro po školama u RH, kad počnu taki ki ti & Co. pričati dici u 3-4-5 razredu - kako su oni pobili sto milijuna tenkova, srušili 800 avijona,
U teškom boju na Koranskom mostu, kad su 30 četnika napadali, forsirali most, kako je samo jedan Hrvat ( - Mihajlo - inače ), uspio, sam samcat odbiti
napad i pri tom ostao neozljedjen a pobio 30 teško naoružanih četnika.
Ili onaj iz Zadr šta je ubio babu i ukra joj dvi tuke
Veličanstveno
PS - Iebaji ga, danas dica imaju internet
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
da si danas išla na katastar vidjela bi živost. ne da su spojili vikend, već cijeli tjedan.kaja wrote:Dan uhljeba je prošao a ti i dalje imaš verbalni proljev.Regoč wrote:Prošao je dan, a nehrvatske zvijeri ostavile su trag na forumu, koja dublji, koja plići. Neka, jadikuje što Hrvatska postoji, ne možete ništa protiv nje. Bog i Hrvati!
Popij ugljen.
kao u us. privatizirat sve te službe. a pride im i odrede rok. pa ti balavi po forumu.
2014-12-30
Aupm. E da. Upozna slučajno jednog lika. Kaže da je Hrvat........aj neka rekoh, kako se zoveš pitam
...........veli on Miloš............Pomislih u sebi : E da te sad čuje kolega sa foruma ( kolega Vučina ili Kre, bilo bi ti brojanja krvnih zrnaca )
Kažem mu ja : Super , nisam ni zna da je Miloš Obilić ( koji je obio Cara Murata na Kosovu polju) bio Hrvat.
To isto ki daj kolega Ero Slovenac........ili Hrvat...........a ne Bosanac.
Eto dokaza da su se Hrvati, rame uz rame sa Srbima , na Kosovu borili protiv Turaka.
...........veli on Miloš............Pomislih u sebi : E da te sad čuje kolega sa foruma ( kolega Vučina ili Kre, bilo bi ti brojanja krvnih zrnaca )
Kažem mu ja : Super , nisam ni zna da je Miloš Obilić ( koji je obio Cara Murata na Kosovu polju) bio Hrvat.
To isto ki daj kolega Ero Slovenac........ili Hrvat...........a ne Bosanac.
Eto dokaza da su se Hrvati, rame uz rame sa Srbima , na Kosovu borili protiv Turaka.
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
pa budale po imenu ili prezimenu određuju pripadnost narodu ili naciji.
već sam prije pisao o tome. imam njemačko prezime, djeca mi nisu išla na vjeronauk i vjeroučiteljica nas proglasila židovima.
marcel tvrdi da te ime određuje vjerski, a prezime nacionalno.
po toj logici, a i kompanije ovdje slijedi:
-pradjed židov/nijemac
-djed nijemac/nijemac
-otac hrvat/nijemac
-ja rus/nijemac
-burke1 univerzalno/nijemac
-burke2 hrvat/nijemac
-burke3 hrvatina/nijemac
moja djeca;
-sin-talijan/nijemac
-kći-rimljanka/nijemac
od burke1 kći;
-ruskinja/nijemac
ero, marcel i sl kompanija.
već sam prije pisao o tome. imam njemačko prezime, djeca mi nisu išla na vjeronauk i vjeroučiteljica nas proglasila židovima.
marcel tvrdi da te ime određuje vjerski, a prezime nacionalno.
po toj logici, a i kompanije ovdje slijedi:
-pradjed židov/nijemac
-djed nijemac/nijemac
-otac hrvat/nijemac
-ja rus/nijemac
-burke1 univerzalno/nijemac
-burke2 hrvat/nijemac
-burke3 hrvatina/nijemac
moja djeca;
-sin-talijan/nijemac
-kći-rimljanka/nijemac
od burke1 kći;
-ruskinja/nijemac
ero, marcel i sl kompanija.
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Mogu misliti. Regoc zahvalnost sto cica s proračuna i poreznih obveznika pokazuje evo dva dana, drkajuci doma i pišući verbalne proljeve o Hrvatskoj i Bogu.veber wrote:da si danas išla na katastar vidjela bi živost. ne da su spojili vikend, već cijeli tjedan.kaja wrote:Dan uhljeba je prošao a ti i dalje imaš verbalni proljev.Regoč wrote:Prošao je dan, a nehrvatske zvijeri ostavile su trag na forumu, koja dublji, koja plići. Neka, jadikuje što Hrvatska postoji, ne možete ništa protiv nje. Bog i Hrvati!
Popij ugljen.
kao u us. privatizirat sve te službe. a pride im i odrede rok. pa ti balavi po forumu.
Da mu čovjek otkine glavu, spoji vrat sa klamericom i lupi pečat urudžbirano na njega.
I baci ga u smeće.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
a, komentar ženske (ok, solo je, inače je 4 besposličarke), a kaj ste baš danas morali doći? (nazalni bih glas)kaja wrote:Mogu misliti. Regoc zahvalnost sto cica s proračuna i poreznih obveznika pokazuje evo dva dana, drkajuci doma i pišući verbalne proljeve o Hrvatskoj i Bogu.
Da mu čovjek otkine glavu, spoji vrat sa klamericom i lupi pečat urudžbirano na njega.
I baci ga u smeće.
-ne, nisam danas trebao doći, ne, u rujnu sam trebao doći.
-a, posao je isprintat jebeni izvadak i lupit pečat.
to sve treba privatizirat, ali sve. ono dan nakon praznika i gle pet ljudi u redu, a njoj se ne dela jer je s plenkovićem bila u africi.
2014-12-30
Užas !veber wrote:a, komentar ženske (ok, solo je, inače je 4 besposličarke), a kaj ste baš danas morali doći? (nazalni bih glas)kaja wrote:Mogu misliti. Regoc zahvalnost sto cica s proračuna i poreznih obveznika pokazuje evo dva dana, drkajuci doma i pišući verbalne proljeve o Hrvatskoj i Bogu.
I baci ga u smeće.
to sve treba privatizirat, ali sve. ono dan nakon praznika i gle pet ljudi u redu, a njoj se ne dela jer je s plenkovićem bila u africi.
Sve stane na 4 dana, katastrofa...
Sreća pa internet radi 24/7.
Trinity-
2014-04-17
Da,pa šta? A Slaven Bilić je što?veber wrote:ps. imam frenda, teški hrvat usred rijeke. ime mu je slaven.
Pa zar Hrvati nisu Slaveni?
Kako bi se trebao zvati? German? Ili Norman? Ili Hamit?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
radi internet, ali moraš imat ovjereno s pečatom.Triny wrote:Užas !veber wrote:a, komentar ženske (ok, solo je, inače je 4 besposličarke), a kaj ste baš danas morali doći? (nazalni bih glas)kaja wrote:Mogu misliti. Regoc zahvalnost sto cica s proračuna i poreznih obveznika pokazuje evo dva dana, drkajuci doma i pišući verbalne proljeve o Hrvatskoj i Bogu.
I baci ga u smeće.
skenirat ću pečat i u pdf ga lijep. i potvrdu o uplaćenoj državnoj pristojbi.
2014-12-30
znam da se ti kličeš husein.jastreb wrote:Da,pa šta? A Slaven Bilić je što?veber wrote:ps. imam frenda, teški hrvat usred rijeke. ime mu je slaven.
Pa zar Hrvati nisu Slaveni?
Kako bi se trebao zvati? German? Ili Norman? Ili Hamit?
a prezime mu je.....
...tvoj frend s planinekojičuvaovce bi rekao da je srbin.
2014-12-30
Tako je pisao Marulić, istina, ali smo od toga odustali prije tristo godina.aben wrote:nehrvacke zvijeri
Netko mora.kaja wrote:Mogu misliti. Regoc zahvalnost sto cica s proračuna i poreznih obveznika pokazuje evo dva dana, drkajuci doma i pišući verbalne proljeve o Hrvatskoj i Bogu.veber wrote:da si danas išla na katastar vidjela bi živost. ne da su spojili vikend, već cijeli tjedan.kaja wrote:Dan uhljeba je prošao a ti i dalje imaš verbalni proljev.Regoč wrote:Prošao je dan, a nehrvatske zvijeri ostavile su trag na forumu, koja dublji, koja plići. Neka, jadikuje što Hrvatska postoji, ne možete ništa protiv nje. Bog i Hrvati!
Popij ugljen.
I baci ga u smeće.
Stane jer su petak i ponedjeljak praznici, a između je vikend koji se ionako ne radi.Triny wrote:Užas !veber wrote:a, komentar ženske (ok, solo je, inače je 4 besposličarke), a kaj ste baš danas morali doći? (nazalni bih glas)kaja wrote:Mogu misliti. Regoc zahvalnost sto cica s proračuna i poreznih obveznika pokazuje evo dva dana, drkajuci doma i pišući verbalne proljeve o Hrvatskoj i Bogu.
I baci ga u smeće.
Taj mi dio nije jasan ako postoji elektronički potpis. Pristojba mi je jasna, ali i ona može elektronički. Prostora za unapređenje usluge ima, slažem se.veber wrote:radi internet, ali moraš imat ovjereno s pečatom.Triny wrote:Užas !veber wrote:a, komentar ženske (ok, solo je, inače je 4 besposličarke), a kaj ste baš danas morali doći? (nazalni bih glas)kaja wrote:Mogu misliti. Regoc zahvalnost sto cica s proračuna i poreznih obveznika pokazuje evo dva dana, drkajuci doma i pišući verbalne proljeve o Hrvatskoj i Bogu.
I baci ga u smeće.
skenirat ću pečat i u pdf ga lijep. i potvrdu o uplaćenoj državnoj pristojbi.
Page 14 of 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Similar topics
» Domovina ili otadžbina?
» Irska je sada nasa Domovina
» Na jucerasnji dan prvi put otpjevana 'Moja Domovina'
» Srbi će reći Otadžbina, a mi kažemo Domovina
» VUČIĆ : Srbija je domovina svih Hrvata
» Irska je sada nasa Domovina
» Na jucerasnji dan prvi put otpjevana 'Moja Domovina'
» Srbi će reći Otadžbina, a mi kažemo Domovina
» VUČIĆ : Srbija je domovina svih Hrvata
Page 14 of 15