Let's talk about Sex....
Page 23 of 23
Page 23 of 23 • 1 ... 13 ... 21, 22, 23
Re: Let's talk about Sex....
mentalitet
Onaj koji se ne sjeca uvijek iznova najebe.Ruzna sjecanja i ruzne dogadjaje treba zatomiti i gurnuti u podsvijest ali nikada ne zaboraviti nego se braniti lijepim sjecanjima koja ti nece dozvoliti da cijeli zenski rod smatrash kurvetinama.Dakle nauciti razlikovatii chovjeka do chovjeke i znati kome cesh svoje poverenje dati kako ne bi opet najebo . Kuzish sada svrhu lijepih sjecanja
Ovo boldano je oksimoron. Kako možeš zatomiti i gurnuti u podsvjesno i nikada ne zaboraviti. Meni to djeluje kao potiskivanje koje posljedično kreira frustraciju i nepovjerenje prema suprotnom spolu. Ako ti je to lifestyle, bome ti nije lako s time živjeti. Voziš auto pod ručnom. Daj se opusti i uživaj u životu, ako možeš. Nije da ćeš živit 200 godina.
Tko se od života skrio, magarac je bio. I to mnogi shvate tek na samrtnoj postelji.
Guest- Guest
Izbacila si ga iz takta
AlfaOmega wrote:
Izbacila si ga iz takta
A pahuljica nježna, glumi grdobinu, a zapravo je vrlo romantični pIjesnik koji se skriva iza opake jezičine, ne bi li ga se boj'o itko.
I quotat je faliJo kako mu je zadrhtala ruka od radosti na sam spomen sexa i bujnih žena, dušica mala.
Guest- Guest
Dva smo svijeta razlichita!Po nicenu nemamo dodirniih tochaka. Razlichite zivotne shkole su nas oformile,Ti se shutash nauchenim frazama a iz mene progovara chovjek koji je puno toga vidio i dozivio lijepoga i loshega zato sam davno shvatio da sa takvim osobama ne vrijedi izmjenjivati mishljenja. Sve se pretvoti u dosadnu trakavicu kojoj nema kraja. Tako da skuzajte me, shto bi rekla moja jaranica ,Ja sam izasha vanka.Venus wrote:mentalitet
Onaj koji se ne sjeca uvijek iznova najebe.Ruzna sjecanja i ruzne dogadjaje treba zatomiti i gurnuti u podsvijest ali nikada ne zaboraviti nego se braniti lijepim sjecanjima koja ti nece dozvoliti da cijeli zenski rod smatrash kurvetinama.Dakle nauciti razlikovatii chovjeka do chovjeke i znati kome cesh svoje poverenje dati kako ne bi opet najebo . Kuzish sada svrhu lijepih sjecanja
Ovo boldano je oksimoron. Kako možeš zatomiti i gurnuti u podsvjesno i nikada ne zaboraviti. Meni to djeluje kao potiskivanje koje posljedično kreira frustraciju i nepovjerenje prema suprotnom spolu. Ako ti je to lifestyle, bome ti nije lako s time živjeti. Voziš auto pod ručnom. Daj se opusti i uživaj u životu, ako možeš. Nije da ćeš živit 200 godina.
Tko se od života skrio, magarac je bio. I to mnogi shvate tek na samrtnoj postelji.
Necesh dobiti pichke ona ne volii mushke ljigavce koji joj podilaze.AlfaOmega wrote:
Izbacila si ga iz takta
mentalitet wrote:Dva smo svijeta razlichita!Po nicenu nemamo dodirniih tochaka. Razlichite zivotne shkole su nas oformile,Ti se shutash nauchenim frazama a iz mene progovara chovjek koji je puno toga vidio i dozivio lijepoga i loshega zato sam davno shvatio da sa takvim osobama ne vrijedi izmjenjivati mishljenja. Sve se pretvoti u dosadnu trakavicu kojoj nema kraja. Tako da skuzajte me, shto bi rekla moja jaranica ,Ja sam izasha vanka.Venus wrote:mentalitet
Hajde da se složim s tobom da smo različiti. A za objašnjenje, stvarno sviraš kurtzu. Ako sam drugačija od tebe, imam drugačija uvjerenja i vrijednosti to ti ne daje za pravo da sebe stavljaš na neki pijedestal "svjeckog" čovjeka koji je puno toga doživio, a mene unizuješ jer sam kao zakinuta za tvoje bogato životno iskustvo. Svaki čovjek je spoj životnih iskustava, pa i ti, i to tebe ne čini baš nimalo posebnim. Get over it.
Ako misliš da baš jesi jako poseban, pitaj nekog psihologa da ti objasni narcizam i kako to izgleda kad prihvaćaš druge onakvima kakvi jesu.
Najbolji ljudi su vrlo jednostavni. Idem neš pojest, ogladnih od tebe.
Guest- Guest
mentalitet wrote:Necesh dobiti pichke ona ne volii mushke ljigavce koji joj podilaze.AlfaOmega wrote:
Izbacila si ga iz takta
Pa mogu ti evo reć da je Alfa prezgodan muškarac, markantan i vrlo drag. Tako da ti je komentar bezvezan.
Guest- Guest
Page 23 of 23 • 1 ... 13 ... 21, 22, 23
Similar topics
» Let's talk about Sex....
» Biden admin lets 5 million oil barrels from US reserves go to China, Europe
» New Paypal Policy Lets Firm Fine Users $2,500 for Spreading ‘Misinformation
» talk,talk
» Biden admin lets 5 million oil barrels from US reserves go to China, Europe
» New Paypal Policy Lets Firm Fine Users $2,500 for Spreading ‘Misinformation
» talk,talk