Trčanje
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Zdravlje
Page 10 of 13
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Re: Trčanje
Nije, 3 puta tjedno je neki minimum za održavanje kondicije a ako želiš napredovati trebalo bi trčati 5 puta tjedno.
Malo si prerano krenula trčati uzbrdice, doči će ti do 'pretreniranosti', noge će tu postati teške kao da ti falu magnezija.
Malo si prerano krenula trčati uzbrdice, doči će ti do 'pretreniranosti', noge će tu postati teške kao da ti falu magnezija.
FortO- Posts : 90
2015-10-03
dzepna_venera wrote:FortO wrote:Dobar jutar,
Za kratka trčanja, do 1h ti je najbolje natašte ići, samo popij 2 čaše vode ili si iscijedi limun. To ti je sasvim dovoljno. Inaće trebalo bi jesti oko 2h prije trčanja, zbog probave, i ne jesti banane ili piti kavu, to zna otvoriti. Došlo je vrijeme da se više nemaš gdje sakriti kad probava proradi na trčanju, stalno netko prolazi ili šeće psa.
Inače natašte pijem vodu s limunom i medom. Hvala za tips!inaće- inače
Vidim da se inače jako zdravo hraniš, pohvalno! :). Jel jedeš i orašaste plodove?
2015-10-03
Orašaste obožavam pogotovo mix <3 na tome i riži i salatama bi mogla živjeti bez beda
Jel ti vjeruješ u ove šumeće magnezij,limun i željezo?
Moguće sam preskočila-uzimaš li vitamine u nekom obliku?
Jel ti vjeruješ u ove šumeće magnezij,limun i željezo?
Moguće sam preskočila-uzimaš li vitamine u nekom obliku?
Guest- Guest
Nisam nikad uzimao te šumeče, ali svaki dan poslije ručka uzmem jednu tableticu twinlab dualtabs, ima 18 vitamina i minerala. Već dugo godina pijem te jedne te iste tabletice. i još dok nisam trčao.
2015-10-03
Nema šanse da stignem trčati 5 puta tjedno ...2-3 puta maximalno...ne znam....jednostavno nemam vremena. ..
Guest- Guest
Koliko stigneš stigneš, bitno je da ti trčanje postane nešto što voliš raditi a ne opterećenje. I nemoj prvih par mjeseci prkositi gravitaciji, čekaj da ti se malo razvije trkačka muskulatura.
2015-10-03
Ok...samo ja živim pod brdom i teško mi je izbjeći uzbrdicu. ..i naravno da se uzbrdici samo penjem bez trčanja. ...zato mi i jeste 12 pec.
Guest- Guest
FortO wrote:Nisam nikad uzimao te šumeče, ali svaki dan poslije ručka uzmem jednu tableticu twinlab dualtabs, ima 18 vitamina i minerala. Već dugo godina pijem te jedne te iste tabletice. i još dok nisam trčao.
Ima li B12 na tvojima?
Guest- Guest
kic wrote:ja mislim da je super sto i ovo stignes zagy!
A baš...uz posao i obitelj, čestitam na volji, Zag!
Guest- Guest
Ima i b12, nema što nema. Što si vegan da te zanima baš taj vitamin?
2015-10-03
drugi puta za nes navedeno,molim lijepo link,gdje se moogu vidjeti specsi i kako nabaviti..FortO wrote:Nisam nikad uzimao te šumeče, ali svaki dan poslije ručka uzmem jednu tableticu twinlab dualtabs, ima 18 vitamina i minerala. Već dugo godina pijem te jedne te iste tabletice. i još dok nisam trčao.
Guest- Guest
Mislim da su to ove, ima spec
http://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/zdravlje/DualTabs.aspx?gclid=CLrq24yl1MgCFSgFwwod1PYIRQ
http://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/zdravlje/DualTabs.aspx?gclid=CLrq24yl1MgCFSgFwwod1PYIRQ
Guest- Guest
Pa kad si star! :pbogomdani wrote:do qrca..jedva stojim na nogama 15 minuta..koje trcanje...
Guest- Guest
Zagy wrote:Pa kad si star! :pbogomdani wrote:do qrca..jedva stojim na nogama 15 minuta..koje trcanje...
Pomazi ga i pritisni na majčinske grudi da ozdravi
Guest- Guest
Bjez...taki sam njonjav da bi mi dusu istisla iz napacenog tijela..dzepna_venera wrote:Zagy wrote:Pa kad si star! :pbogomdani wrote:do qrca..jedva stojim na nogama 15 minuta..koje trcanje...
Pomazi ga i pritisni na majčinske grudi da ozdravi
Guest- Guest
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Zdravlje
Page 10 of 13