Denkverbot
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: Denkverbot
To je skladao onaj neki kojemu prezime krece sa slovom p... ne sjecam se imena i prezimena, a netko je to preokrenuo kao da je dalic napisao...violator wrote:Fibica wrote:Znam da nije ta pise na kraju "u srcima nas zlatko dallic"...
Ne vjerujen da bi on sam sebi napisao to... :D
Da, ali to se "pismo" reklamiralo kao obracanje Zlatka Dalica javnosti.. Dakle, krenulo je s namjernom obmanom.
Medutim, ako se bolje pogleda da se zakljucit da dalic ne bi napisao "evrope" i "u srcima nas dalic".
Da ne duzim...
"Pismo" je tuzno i istinito.
Zao mi je djece.
Zao mi je starijih osoba koje zive u bijedi...
Zao mi je u sto se hrvatska pretvorila. Ne hrvatska kao hrvatska... ali kuzite...
Guest- Guest
Fibica wrote:To je skladao onaj neki kojemu prezime krece sa slovom p... ne sjecam se imena i prezimena, a netko je to preokrenuo kao da je dalic napisao...violator wrote:Fibica wrote:Znam da nije ta pise na kraju "u srcima nas zlatko dallic"...
Ne vjerujen da bi on sam sebi napisao to... :D
Da, ali to se "pismo" reklamiralo kao obracanje Zlatka Dalica javnosti.. Dakle, krenulo je s namjernom obmanom.
Medutim, ako se bolje pogleda da se zakljucit da dalic ne bi napisao "evrope" i "u srcima nas dalic".
Da ne duzim...
"Pismo" je tuzno i istinito.
Zao mi je djece.
Zao mi je starijih osoba koje zive u bijedi...
Zao mi je u sto se hrvatska pretvorila. Ne hrvatska kao hrvatska... ali kuzite...
Znam..
Guest- Guest
u sportu možemo, jer su na terenu svi ravnopravni, 6 na 6 igrača u rukometu, 11 na 11 u nogometu, jedan teren, jedna lopta, dva gola..
gospodarski život je složeniji, tamo samo gledamo jedni druge zajebat.. nema tu ravnopravnosti i zajedništva-
Evo me u nekom restoranu :)violator wrote:Mate, jesi li ziva? Nemoj plakati. :-)
Živahno je, javim se kada dođem doma :)
Guest- Guest
bogati, ljetovanja, restoranti, ujutro more spati do 11..
lavitabella
lavitabella
2014-04-16
A ča tebi fali?aben wrote:bogati, ljetovanja, restoranti, ujutro more spati do 11..
lavitabella
Ti ionako, ovo sve gore navedeno, ne voliš :)
Guest- Guest
ni bitno, its the principle.mativka wrote:A ča tebi fali?aben wrote:bogati, ljetovanja, restoranti, ujutro more spati do 11..
lavitabella
ljudi obično rodu da bi živili ko ča ti živeš bez da rodiš, a ti ko da živeš da bi rodila.
2014-04-16
čanje to bk?
2014-04-16
Rad oslobađa :) Barem mene.aben wrote:ni bitno, its the principle.mativka wrote:A ča tebi fali?aben wrote:bogati, ljetovanja, restoranti, ujutro more spati do 11..
lavitabella
ljudi obično rodu da bi živili ko ča ti živeš bez da rodiš, a ti ko da živeš da bi rodila.
Pa i ti stalno nešto raduckaš i izvan posla. Lijepo je stvarati neku vrijednost.
Guest- Guest
Tko te proganjao?kic wrote:
pred spavanje pogledao epizodu BM, i imao nocu moru :^^
Guest- Guest
je, točno, but you led me to belive da si siromahinja, i da išćeš posla iz ljute potribe, a ne iz obilne, kapitalističke dekadencije.mativka wrote:Rad oslobađa :) Barem mene.aben wrote:ni bitno, its the principle.mativka wrote:A ča tebi fali?aben wrote:wbogati, ljetovanja, restoranti, ujutro more spati do 11..
lavitabella
Pa i ti stalno nešto raduckaš i izvan posla. Lijepo je stvarati neku vrijednost.
inače, moj san možda prestane postojati nakon leta, dobi sun ponudu za kuću:(
a mogla si je i ti kupiti kad si puna ko brod, pa da napokon ka dojdeš u letu to bude na normalan otok:)
2014-04-16
ovisi koliko si receptivan;kic wrote:
eta serija..
stvarno ne treba gledati tv nasilje..
nekin ljudima tribo horror da ih uopće dirne iskricu. imo sun prijatelja ki je gljedo 2 girls 1 cup s urarskin fokusom- i bez emocionalne reakcije
2014-04-16
Fibica wrote:
Pozz svima...
Tipkamo se drugok prilikom
Na nju se covjek vise i ne moze naljutit'. Nasmijat' ili zazmirit'. :-D
Guest- Guest
kic wrote:
eta serija..
stvarno ne treba gledati tv nasilje..
Koju? Black Museum? :-D
Guest- Guest
violator wrote:Fibica wrote:
Pozz svima...
Tipkamo se drugok prilikom
Na nju se covjek vise i ne moze naljutit'. Nasmijat' ili zazmirit'. :-D
ja se pitam koliko je ona visoko pozicionirana u masonskim ložama kad može macrona i putina dovesti u našu svlačionicu
Guest- Guest
: )))) Posljednji dio recenice je presmijesan.
----
A zasto nisi kod doktorice? :-)
----
A zasto nisi kod doktorice? :-)
Guest- Guest
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Page 48 of 50