Jemen: unatoč hrabrim Francuzima vehabiti puše na veliko
Page 1 of 1
Jemen: unatoč hrabrim Francuzima vehabiti puše na veliko
https://southfront.org/video-houthis-carry-out-attack-on-supply-lines-of-saudi-backed-forces-advancing-on-al-hudaydah/
Kermit-
2014-04-17
Re: Jemen: unatoč hrabrim Francuzima vehabiti puše na veliko
https://www.liveleak.com/view?t=9bAhr_1526935243
Kermit-
2014-04-17
Taman kad su ih dolje rasturili sad im u Francusku treba antrpati joiš, da im na nos izađe.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Dali Makronu par miljuna i kupili 105 vrsta tenka, pa vidiš da maltene ne koriste tenkove već običen pikapove i mrapove, jer nemaju rezervnih dijelova a logistika im je kurac kurčevepikur37 wrote:Taman kad su ih dolje rasturili sad im u Francusku treba antrpati joiš, da im na nos izađe.
Kermit-
2014-04-17
jebu flip flop woriorsi i ne vade
May Allah destroy Australia
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
ne zapad već izrael i SAD-e, jer manje više napad na jemen je napad ili uvertira napada na Iran a i zbog kontrole Crvenog mora i strateški važnog prolaza, šira slika Đoda a ne zvonci i praporciAssadNaPodmornici wrote:Nije mi jasno zašto svi ovdje hejtaju zapad kada svaka veća muslimanska zemlja od Pakistan do Egipat izravno ratuje protiv Šitskih pobunjenika.
Kermit-
2014-04-17
Ovo nije normalno, sad sam tek pogkedao do kraj jebote vehab8je ovdje šetaju amo tamo ko idiotiKermit wrote:
Kermit-
2014-04-17
Nema ti zapada u ovom ratu osim što USA prodaje oružje arapima (a ovi počeli kupovati i od ruska) . U jemenu nema zapadne vojske nego vojske većih muslimanskih zemalja koje pomažu svojim sunitima. Sa druge strane Iran pomaže shitima, ali Iran je sam slab protiv cijelog sunitskog islamskog svijeta. Optuži Egipat Pakistan arape, plus plaćenike iz manjih muslimanskih zemalja oni tamane pro-iranske houtije. Kakva AmerikaKermit wrote:ne zapad već izrael i SAD-e, jer manje više napad na jemen je napad ili uvertira napada na Iran a i zbog kontrole Crvenog mora i strateški važnog prolaza, šira slika Đoda a ne zvonci i praporciAssadNaPodmornici wrote:Nije mi jasno zašto svi ovdje hejtaju zapad kada svaka veća muslimanska zemlja od Pakistan do Egipat izravno ratuje protiv Šitskih pobunjenika.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Naslov ti kaže da su tamo francuzi, ameri službeno koordiniraju a šta m8sliš tko upravlja avijacijom? Saudijski prinčevi?AssadNaPodmornici wrote:Nema ti zapada u ovom ratu osim što USA prodaje oružje arapima (a ovi počeli kupovati i od ruska) . U jemenu nema zapadne vojske nego vojske većih muslimanskih zemalja koje pomažu svojim sunitima. Sa druge strane Iran pomaže shitima, ali Iran je sam slab protiv cijelog sunitskog islamskog svijeta. Optuži Egipat Pakistan arape, plus plaćenike iz manjih muslimanskih zemalja oni tamane pro-iranske houtije. Kakva AmerikaKermit wrote:ne zapad već izrael i SAD-e, jer manje više napad na jemen je napad ili uvertira napada na Iran a i zbog kontrole Crvenog mora i strateški važnog prolaza, šira slika Đoda a ne zvonci i praporciAssadNaPodmornici wrote:Nije mi jasno zašto svi ovdje hejtaju zapad kada svaka veća muslimanska zemlja od Pakistan do Egipat izravno ratuje protiv Šitskih pobunjenika.
Kermit-
2014-04-17
Šta tebe svrbi Izrael? Žao ti što ih još više niste bacili u Dunav?Kermit wrote:ne zapad već izrael i SAD-e, jer manje više napad na jemen je napad ili uvertira napada na Iran a i zbog kontrole Crvenog mora i strateški važnog prolaza, šira slika Đoda a ne zvonci i praporciAssadNaPodmornici wrote:Nije mi jasno zašto svi ovdje hejtaju zapad kada svaka veća muslimanska zemlja od Pakistan do Egipat izravno ratuje protiv Šitskih pobunjenika.
https://en.wikipedia.org/wiki/Shoes_on_the_Danube_Bank
Similar topics
» Jemen: vehabiti iz Saudije u očaju zovu uganđane u rat
» A vitar puše nek samo puše...HNS protiv usklika SMRT FAŠIZMU...
» Židi i Vehabiti zajedno protiv Palestinaca
» Jemen
» jemen objavio rat izraelu...
» A vitar puše nek samo puše...HNS protiv usklika SMRT FAŠIZMU...
» Židi i Vehabiti zajedno protiv Palestinaca
» Jemen
» jemen objavio rat izraelu...
Page 1 of 1