Srbi maznuli podmornicu i Srbiji dodijeli lažno podmorničarsku tradiciju
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Srbi maznuli podmornicu i Srbiji dodijeli lažno podmorničarsku tradiciju
A zna se di su se podmornice radile napisali oni to ili ne
Nije bitno
Nije bitno
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
ne, on je zavrsen kad je RH nastala. Mislim da je i glavni inzinjer bila neka zenska sa brodarskog instituta, to da danas bude hrpa forumasa ovdje bi dobila infarkt mislim...kaja wrote:Aha. Ok.RayMabus wrote:A ima nekih brodova i kod nas no većinom u Cg no ovi su dosta prodali nas to nezanima jer je to zastarjelo pa tražimo samo jedrenjak nazad
A petar Krešimir je iz jna?
Guest- Guest
imali bi vi AU i I mornaricu da vam nije bilo srba srbije
seronje
seronje
Last edited by pizzon on 15/6/2018, 09:50; edited 2 times in total
Guest- Guest
Da ženska jeLeteca Pegla wrote:ne, on je zavrsen kad je RH nastala. Mislim da je i glavni inzinjer bila neka zenska sa brodarskog instituta, to da danas bude hrpa forumasa ovdje bi dobila infarkt mislim...kaja wrote:Aha. Ok.RayMabus wrote:A ima nekih brodova i kod nas no većinom u Cg no ovi su dosta prodali nas to nezanima jer je to zastarjelo pa tražimo samo jedrenjak nazad
2014-04-11
Majmune mi uvik imamo morepizzon wrote:imali bi vi AU i I mornalicu da vam nije bilo srba srbije
seronje
Šta se za vas nebi moglo reći
2014-04-11
Napišeš da, gle vjerojatno su i njihovi inzinjeri sudjelovali u tome , nije to samo Hrvatska pamet.Noor wrote:ma nek im je, al uz muzejske eksponate obično se nešto i napiše...da ljudi znaju što gledaju..godina i mjesto proizvodnje, konstruktor, izvođač itd...al je stvar u tome da ovi neće, nego ispada da su sve oni..od A-Žkaja wrote:95% uzela CG. A jbt... nisam otvorila link.Noor wrote:kaja wrote:Zbilja si tupa.Noor wrote:Cestovni transport organizirala je srpska firma za uvoz i prodaju naoružanja „Jugoimport – SDPR” , uz podršku i inicijativu, pazite sad, Udruženja građana „Podmorničar” iz Beograda. Nemaju more, ali imaju podmorničare?!
To su valjda podmornice iz jna. Koje su sagradili njihovi i naši inzinjeri a mozda i neki i drugi.
To sto sad nemaju more ne znaci da nisu imali i ratne brodove i podmornice prije.
alo, grevio centralo...ti ne da si samo tupa, nego i nepismena, a lijepo ti piše...
“Tisa” je jedna od šest diverzantskih podmornica tipa “Una” koje su prema projektu Brodarskog instituta iz Zagreba izgrađene između 1981. i 1986.
Prema pravilima sukcesije s obzirom da je zadnje upisano vlasništvo podmornice bio Split, odnosno matična luka bila je Lora, podmornica koja je poklonjena Srbiji vlasništvo je Hrvatske.
Treba podsjetiti da je Crna Gora je u vojnom proračunu bivše SFRJ sudjelovala sa 2,5 posto, a nakon raspada države domogla se čak 95 posto brodovlja i opreme JRM-a.
S obzirom na to, „Maxportal“ predlaži da se negdje na ploči, koja će vjerovatno biti pokraj podmornice, samo ukuca da je ista izgrađena u brodogradilištu „Brodosplit“, da je cjelokupni podmornički program bivše Jugoslavije počivao na hrvatskoj pameti i industriji te da je rečena podmornica ukradena iz Splita.
Bezobrazluk. Za onu svoju lokvu od mora.
Svejedno, to je bila zajednička vojska i samim tim je i dio njihove tradicije.
Al smiješno je malo da izbjegavaju napisati napisati brodarski institut Zagreb i Brodosplit.
Nije u čačku napravljena sigurno.
Oni fabriciraju i laziraju povijest da stvore zombije koji se svete zbog Jasenovca . I stvore ih.
Al imaju pametnih ljudi ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
RayMabus wrote:Majmune mi uvik imamo morepizzon wrote:imali bi vi AU i I mornalicu da vam nije bilo srba srbije
seronje
Šta se za vas nebi moglo reći
majmune, imate, od 95.
pa tisucu godina pre 95.
Last edited by pizzon on 15/6/2018, 09:53; edited 1 time in total
Guest- Guest
Nemoj zezat :)Leteca Pegla wrote:ne, on je zavrsen kad je RH nastala. Mislim da je i glavni inzinjer bila neka zenska sa brodarskog instituta, to da danas bude hrpa forumasa ovdje bi dobila infarkt mislim...kaja wrote:Aha. Ok.RayMabus wrote:A ima nekih brodova i kod nas no većinom u Cg no ovi su dosta prodali nas to nezanima jer je to zastarjelo pa tražimo samo jedrenjak nazad
Evo nisam to znala..
2015-08-15
Ženska jekaja wrote:Nemoj zezat :)Leteca Pegla wrote:ne, on je zavrsen kad je RH nastala. Mislim da je i glavni inzinjer bila neka zenska sa brodarskog instituta, to da danas bude hrpa forumasa ovdje bi dobila infarkt mislim...kaja wrote:Aha. Ok.RayMabus wrote:A ima nekih brodova i kod nas no većinom u Cg no ovi su dosta prodali nas to nezanima jer je to zastarjelo pa tražimo samo jedrenjak nazad
Evo nisam to znala..
Vidiš kako lipe i elegantne linije brod ima
2014-04-11
Čekaj zenska im je napravila ratni brod .. hahaha
Genijalno.
Genijalno.
2015-08-15
srbija nikada to nije imala, jugoslavija jeste ali srbija nije jugoslavijakaja wrote:Zbilja si tupa.Noor wrote:Cestovni transport organizirala je srpska firma za uvoz i prodaju naoružanja „Jugoimport – SDPR” , uz podršku i inicijativu, pazite sad, Udruženja građana „Podmorničar” iz Beograda. Nemaju more, ali imaju podmorničare?!
To su valjda podmornice iz jna. Koje su sagradili njihovi i naši inzinjeri a mozda i neki i drugi.
To sto sad nemaju more ne znaci da nisu imali i ratne brodove i podmornice prije.
kaja wrote:Ma pusti budale. Ljece se a ni sami ne znaju zašto.RayMabus wrote:Mislim na Srbetre wrote:Americki gradjanski rat (1861-1865)RayMabus wrote:Podmornica je relativno novi izum
1918 - 1990
Imaju povijest u tome
Nemožeš im uzet dio povijesti
Neka imaju podmornicu tamo
To je i dio njihove povijesti
Imali su i ratne brodove i mornaricu u jna . Nisu to samo Hrvati imali.
A gdje su uopće ti brodovi?
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Inžinjer je napravio brodkaja wrote:Čekaj zenska im je napravila ratni brod .. hahaha
Genijalno.
Žene imaju estetski um pa je napravila lipi i usklađeni brod
2014-04-11
kako nije bitno? biti će trajno izložena na Ušću, a hvale se kako im je turizam cvate i sve više turista im dolaziRayMabus wrote:A zna se di su se podmornice radile napisali oni to ili ne
Nije bitno
pa šta oni znaju o toj podmornici? mogu im glat prodat priču da su je koristili na kosovom polju, al eto..torpeda imala mali domet, pa zato izgubili bitku
ti si svaki dan u stanju pojesti kilu govana više nego predhodni dan, prijavi se slobodno za ginisovu knjigu rekorda jer te niko nikada neće moći stići ni približnopizzon wrote:imali bi vi AU i I mornaricu da vam nije bilo srba srbije
seronje
Je, sad hoćeš reci da je zenska ukrasila cvijećem.RayMabus wrote:Inžinjer je napravio brodkaja wrote:Čekaj zenska im je napravila ratni brod .. hahaha
Genijalno.
Žene imaju estetski um pa je napravila lipi i usklađeni brod
Vidis ženski inžinjer vam je napravio brod. A ti bi ih poslao kući i da ne idu u školu.
Ccc
2015-08-15
https://www.24sata.hr/news/ja-sam-konstruirala-dvije-hrvatske-raketne-topovnjace-411377kaja wrote:Nemoj zezat :)Leteca Pegla wrote:ne, on je zavrsen kad je RH nastala. Mislim da je i glavni inzinjer bila neka zenska sa brodarskog instituta, to da danas bude hrpa forumasa ovdje bi dobila infarkt mislim...kaja wrote:Aha. Ok.RayMabus wrote:A ima nekih brodova i kod nas no većinom u Cg no ovi su dosta prodali nas to nezanima jer je to zastarjelo pa tražimo samo jedrenjak nazad
Evo nisam to znala..
Guest- Guest
spomenik da podignete do neba onom vasem " slobi "
tudjmanov doprinos je 0
prema " slobinom " doprinosu
tudjmanov doprinos je 0
Guest- Guest
Pa Srbija je bila u Jugoslaviji tako da je kroz to njena tradicija isto.tre wrote:srbija nikada to nije imala, jugoslavija jeste ali srbija nije jugoslavijakaja wrote:Zbilja si tupa.Noor wrote:Cestovni transport organizirala je srpska firma za uvoz i prodaju naoružanja „Jugoimport – SDPR” , uz podršku i inicijativu, pazite sad, Udruženja građana „Podmorničar” iz Beograda. Nemaju more, ali imaju podmorničare?!
Možes se ti postavljati ali to ti je tako..
2015-08-15
Ma boli me kurac za turisteNoor wrote:kako nije bitno? biti će trajno izložena na Ušću, a hvale se kako im je turizam cvate i sve više turista im dolaziRayMabus wrote:A zna se di su se podmornice radile napisali oni to ili ne
Nije bitno
pa šta oni znaju o toj podmornici? mogu im glat prodat priču da su je koristili na kosovom polju, al eto..torpeda imala mali domet, pa zato izgubili bitku
Ko da ne znaš kako je Roko Prć radija turizam
Ako dođu Švabe recite da su to Talijani porušili
Ako dođu Talijani turisti recite da su Švabe
Aj Boga ti koga boli kurac za furešte
Šta oni znaju
2014-04-11
Vama je doprinio isto puno, Slobo.pizzon wrote:spomenik da podignete do neba onom vasem " slobi "
tudjmanov doprinos je 0
2015-08-15
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Tesanovic:U Srbiji postoji konsenzus da su Hrvati Srbi cak u 99,9% posto
» Ruskinja zgrožena životom u Srbiji: "Srbi vole zatvorsku kulturu i hrana im je užasna"
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Gdje god žive Srbi, to je Srbija, bilo u Srbiji, bilo u BiH, Vojvodini, Crnoj Gori ili na drugim mjestima
» TRAMP NOVIM AMERIKANCIMA: Prihvatite naše vrednosti i tradiciju
» Ruskinja zgrožena životom u Srbiji: "Srbi vole zatvorsku kulturu i hrana im je užasna"
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Gdje god žive Srbi, to je Srbija, bilo u Srbiji, bilo u BiH, Vojvodini, Crnoj Gori ili na drugim mjestima
» TRAMP NOVIM AMERIKANCIMA: Prihvatite naše vrednosti i tradiciju
Page 3 of 5