Prodaja pilula za ‘dan poslije’ veća 38 puta nego lani
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Prodaja pilula za ‘dan poslije’ veća 38 puta nego lani
Znaci,zene nemaju takvu negativnost u sebi da bi bile dovoljno dobar Lucifer?!
Odahnuh..B-)
Odahnuh..B-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
istjeravam "lucifere" iz zena po kucama
2014-04-19
Ja sam Dobrica..:D
2014-04-12
Ne nego Lućifer nije obični anđeo a i pripada negatiwnoj strani ....uwjetno rečeno ....newidim razlog njegowe inkarnaćije u ženu.maggie13 wrote:Znaci,zene nemaju takvu negativnost u sebi da bi bile dovoljno dobar Lucifer?!
Odahnuh..B-)
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
maggie13 wrote:Ja sam Dobrica..:D
2014-04-19
Većina anđeoska bića utjelovljuju žensku ulogu, jer smo osjetljivi i pokušati poboljšati osjetljivost, neke Masters of 5. avion slažu ne bude, jer pretpostavljamo kao Majstori Svjetlosti osjetljivosti ne abreva često osjećaj, što je ljubav čista, ali emocija, što je ego uloga. I priznajem.
Ne dopustite da vas vođeni tim spisima koji kažu da su anđeli su savršeni. Imamo više slabosti često i sami Majstori Svjetlosti ravnine 5 jer iako smo u istoj vibraciji ali različitog tonskog boju posjeduju uloge ega ponekad samo zbog vlastite osjetljivosti.
Moj utjelovljeni kao ženski dio je vrlo osjetljiva, to je vrlo osjetljiva, ali ima dar: možete komunicirati sa mnom bez radite bilo vježbe. su kontaktirali redovito kao možete kontaktirati osobu na fizičkoj razini, a sve što trebate učiniti, a ja ću izraziti zemaljske riječi mi entendáis-je kao kad imate kratkovalno radio i podešavanje traži pin uhvatiti fine tuning val. U tom slučaju morate napraviti-jer ima dobar decodificador- je psihički podešavanje vašeg dekoder za hvatanje svoje ležajeve; jer dok sam se prikazati, dok ne dođem misliti sanjati sne, a sanjaju snove dovela svoje konceptualne ruku i hoda mjesta za učenje, kako bi i dalje rasti, da bi ga ikad bolja osoba, ali ne i bolja osoba Osim činjenice egoically, ali doprijeti do druge kao što sam ja imaju tendenciju da druga konceptualnih ruke od mog ravnu 6..
Ne dopustite da vas vođeni tim spisima koji kažu da su anđeli su savršeni. Imamo više slabosti često i sami Majstori Svjetlosti ravnine 5 jer iako smo u istoj vibraciji ali različitog tonskog boju posjeduju uloge ega ponekad samo zbog vlastite osjetljivosti.
Moj utjelovljeni kao ženski dio je vrlo osjetljiva, to je vrlo osjetljiva, ali ima dar: možete komunicirati sa mnom bez radite bilo vježbe. su kontaktirali redovito kao možete kontaktirati osobu na fizičkoj razini, a sve što trebate učiniti, a ja ću izraziti zemaljske riječi mi entendáis-je kao kad imate kratkovalno radio i podešavanje traži pin uhvatiti fine tuning val. U tom slučaju morate napraviti-jer ima dobar decodificador- je psihički podešavanje vašeg dekoder za hvatanje svoje ležajeve; jer dok sam se prikazati, dok ne dođem misliti sanjati sne, a sanjaju snove dovela svoje konceptualne ruku i hoda mjesta za učenje, kako bi i dalje rasti, da bi ga ikad bolja osoba, ali ne i bolja osoba Osim činjenice egoically, ali doprijeti do druge kao što sam ja imaju tendenciju da druga konceptualnih ruke od mog ravnu 6..
2014-04-11
Ok,hvala na pojasnjenju;)
Pocela tekma..1:0
:D
Pocela tekma..1:0
:D
2014-04-12
veber-
2014-12-30
Nasi s Bugarima,za Francusku :P
2014-04-12
veber-
2014-12-30
Demoni su negatiwni anđeli mada oni u suštini nisu negatiwni nego su surowi učitelji ....čowjek se rodi naiwan ....inkarnira ....demoni su tu da ga ispleskaju tako da mu mozak radi sto na sat.
2014-04-11
DIjelowanje pozitiwnih anđela na mozak koji neradi na analitičkoj osnowi je pogubno ......bolje je osobu i wrstu razwalit pa da prežiwe samo oni analitički nego je ostawit blesawu.
ZATO ČETE SADA IMATI WW3 U EWROPI I PRAKTIČNU NASTAWU : ZAŠTO JE EMANIĆIPAĆIJA LOŠA.
ZATO ČETE SADA IMATI WW3 U EWROPI I PRAKTIČNU NASTAWU : ZAŠTO JE EMANIĆIPAĆIJA LOŠA.
2014-04-11
I swi ti anđeli wide sawršeni swijet , raj .....jedino šta pozitiwni to rade pozitiwnom wibrom a negatiwni ti zabiju glawu u čašu wode i kažu : SLUŠAJ PIZDO
2014-04-11
Nije teško skužit po mom riječniku koji sam ja.
2014-04-11
veber-
2014-12-30
I tako je iskompleksirani longi usrao još jednu temu...
Vidim da se neke stvari ne mijenjaju.
Vidim da se neke stvari ne mijenjaju.
mrincredible-
2014-04-16
Longi je sve ali iskompleksiran bas i nije...
Guest- Guest
bogomdani wrote:Longi je sve ali iskompleksiran bas i nije...
Je.
mrincredible-
2014-04-16
eto,sad budemo Longija smatrali iskompleksiranim,jer si ti to rekao...
Guest- Guest
bogomdani wrote:eto,sad budemo Longija smatrali iskompleksiranim,jer si ti to rekao...
Izražavam mišljenje, ne kažem da se itko s njime mora složiti.
mrincredible-
2014-04-16
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» U 2018. u Hrvatskoj porasla prodaja novih automobila nego lani za 18,26 %
» Manje turista nego lani...
» Vir ostvario čak dva milijuna noćenja – ranije nego lani
» nezaposlenost u švedskoj veća nego u hrvatskoj, naročito mladih
» Hdz dobio 10% glasova manje nego lani, i uvjerljivo pobijedio
» Manje turista nego lani...
» Vir ostvario čak dva milijuna noćenja – ranije nego lani
» nezaposlenost u švedskoj veća nego u hrvatskoj, naročito mladih