VOĐA HAMASA PROGLASIO OPĆI USTANAK PALESTINACA
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: VOĐA HAMASA PROGLASIO OPĆI USTANAK PALESTINACA
[size=30]Izraelski napadi na Gazu - poginuli civili[/size]
U izraelskim zračnim napadima na Gazu stradali su civili. Prema izjavama liječnika, poginule su trudnica i dvogodišnja djevojčica, a više je ljudi ranjeno. U 12 dana krvoprolića stradala su 22 Palestinca i četiri Izraelca.
VIDEO: Eskalacija sukoba s Izraelom - Hamas proglasio novu intifadu
Unatoč pozivima međunarodne zajednice na suzdržanost, nasilje je počelo ubojstvom para doseljenika na Zapadnoj obali te je nastavljeno. Rano jutros izraelski vojni zrakoplovi su u znak odmazde za novo raketiranje juga Izraela gađali 'mjesta na kojima se izrađuje oružje za borce Hamasa'. No po palestinskim liječničkim izbvorima u napadu na sjeverni dio pojasa Gaze smrtno su stradale majka i kćer.
[ltr][size=16]
[size=11]
[/ltr][/size][/size]
Autor: DM/HRT
11. 10. 2015. prije 1 sat
11. 10. 2015. prije 1 sat
U izraelskim zračnim napadima na Gazu stradali su civili. Prema izjavama liječnika, poginule su trudnica i dvogodišnja djevojčica, a više je ljudi ranjeno. U 12 dana krvoprolića stradala su 22 Palestinca i četiri Izraelca.
VIDEO: Eskalacija sukoba s Izraelom - Hamas proglasio novu intifadu
Unatoč pozivima međunarodne zajednice na suzdržanost, nasilje je počelo ubojstvom para doseljenika na Zapadnoj obali te je nastavljeno. Rano jutros izraelski vojni zrakoplovi su u znak odmazde za novo raketiranje juga Izraela gađali 'mjesta na kojima se izrađuje oružje za borce Hamasa'. No po palestinskim liječničkim izbvorima u napadu na sjeverni dio pojasa Gaze smrtno su stradale majka i kćer.
[ltr][size=16]
[size=11]
[/ltr][/size][/size]
Tony Soprano- Posts : 1370
2015-08-15
Tako, sad znate kako odreagirati kad drugi put Živi zid bude prosvjedovao...marcus-t wrote:Tony Soprano wrote:
Podsjetimo, izraelske snage odgovorile su paljbom iz vatrenog oružja na nasilne prosvjednike koji su bacali kamenje rukama i praćkama. Prema izvorima iz bolnice u Gazi, šest osoba je ubijeno i još 22 ranjeno. Među ubijenima je i 15-godišnji dječak.
Jebi ga, kamenje i praćke spadaju u smrtonosna oružja. Ne znam zašto policije drugih zemalja svjeta ne djeluju ovako odlučno i ne izrešetaju gomile prosvjednika bojevom municijom kad počnu bacati kamenje i ostale pizdarije.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Pa,hajde stani ispred mene,a ja cu te vrlo ozbiljno uvjeriti da su kamenje i pracke itekako smrtonosni...marcus-t wrote:Tony Soprano wrote:
Podsjetimo, izraelske snage odgovorile su paljbom iz vatrenog oružja na nasilne prosvjednike koji su bacali kamenje rukama i praćkama. Prema izvorima iz bolnice u Gazi, šest osoba je ubijeno i još 22 ranjeno. Među ubijenima je i 15-godišnji dječak.
Jebi ga, kamenje i praćke spadaju u smrtonosna oružja. Ne znam zašto policije drugih zemalja svjeta ne djeluju ovako odlučno i ne izrešetaju gomile prosvjednika bojevom municijom kad počnu bacati kamenje i ostale pizdarije.
Ne znas zasto policije drugih zemalja..Daj ne srolji molim te..mrsko mi sad lijepiti jutjub videja o brutalnosti americke policije,koja samo za neposluh i bjezanje nafila nigge sa 50-60 grama olova...
Guest- Guest
U izraelskom Saboru je 20 % Arapah, arapski je službeni jezik, imaju svoje škole. Mi smo Zapad koji ne smije svoju predstražu pustiti da propadne.Starhemberg wrote:Može bit da je predziđe, no demokracije tamo nema. Dobro, ima za Židove, za sve ostale je uskraćena. I koji smo to "mi" da jamčimo, dosad im je SAD čuvao leđa...Regoč wrote:Izrael je predziđe demokracije te moramo jamčiti njegov opstanak. Usto nam je i dobar primjer kako se odnositi prema islamistima.
Opet su išli awionima protiw minobaćaća .....sad će međunarodna osuda.
Izraeli : KRETENI.
STAWI SNAJPERE I ROKAJ.
Izraeli : KRETENI.
STAWI SNAJPERE I ROKAJ.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ma vjerujem ja tebi. I kora od banane može biti opasno oružje u rukama znalca.bogomdani wrote:Pa,hajde stani ispred mene,a ja cu te vrlo ozbiljno uvjeriti da su kamenje i pracke itekako smrtonosni...marcus-t wrote:Tony Soprano wrote:
Ne znas zasto policije drugih zemalja..Daj ne srolji molim te..mrsko mi sad lijepiti jutjub videja o brutalnosti americke policije,koja samo za neposluh i bjezanje nafila nigge sa 50-60 grama olova...
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
E poanta svega.. ..inace ona americka brutalnost policije je cak i mene frapirala..bas nikakvog razloga za filanje Nigga olovom,a Niggama nisam bas naklonjen...marcus-t wrote:Ma vjerujem ja tebi. I kora od banane može biti opasno oružje u rukama znalca.bogomdani wrote:Pa,hajde stani ispred mene,a ja cu te vrlo ozbiljno uvjeriti da su kamenje i pracke itekako smrtonosni...marcus-t wrote:Tony Soprano wrote:
Guest- Guest
Regoč wrote:U izraelskom Saboru je 20 % Arapah, arapski je službeni jezik, imaju svoje škole. Mi smo Zapad koji ne smije svoju predstražu pustiti da propadne.Starhemberg wrote:Može bit da je predziđe, no demokracije tamo nema. Dobro, ima za Židove, za sve ostale je uskraćena. I koji smo to "mi" da jamčimo, dosad im je SAD čuvao leđa...Regoč wrote:Izrael je predziđe demokracije te moramo jamčiti njegov opstanak. Usto nam je i dobar primjer kako se odnositi prema islamistima.
Dovoljno si rekao, samo bih još dodao da u Izraelu postoje dvojezične
ploče sa nazivima ulica i sela, gradova. Tako da RH nema šta prigovoriti Izraelu na
demokratičnosti, čak obrnuto.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vojni zapovjednik Hamasa optuzio politicke vodje Hamasa:'Oni su htjeli da ubijamo zidove me mi.Nas cilj akcije je bio drugaciji.Oni ne zive u Gazi vec negdje drugdje.'
» Židi i Vehabiti zajedno protiv Palestinaca
» Saudijska Vehabija i Izrael zajedno protiv Palestinaca
» Ustanak u Bugarskoj
» ''Više od 50 sindikata je podržalo učitelje. Čeka li nas opći štrajk?''
» Židi i Vehabiti zajedno protiv Palestinaca
» Saudijska Vehabija i Izrael zajedno protiv Palestinaca
» Ustanak u Bugarskoj
» ''Više od 50 sindikata je podržalo učitelje. Čeka li nas opći štrajk?''
Page 2 of 2