Influencerice za Đodu i Kseksea
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Influencerice za Đodu i Kseksea
nije to ni loše, samo da ti draga ne saznaKermit wrote:U biti nemam, ja se zaljubim 5-6 puta u roku 3 minutaNoor wrote:aso, kakve su tvoj tip?
aj zalijepi koju
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
zna, ali ne upali baš uvijeksebeljub penkala wrote:složit će ti sad nevjesta magiju, bacit čarobne riječi koje će te izbacit iz takta
misliš kao ima plavu kosu, nije takva, a zna to napravit bez po truda
neva- Posts : 4367
2014-04-12
omađijana? misliš omamljena, od sparine jučerKserks. wrote:neće, omađijana je ona:D
2014-04-12
ne znam ja kako se to kaže kod vas u ZG-uneva wrote:omađijana? misliš omamljena, od sparine jučerKserks. wrote:neće, omađijana je ona:D
Guest- Guest
ne izmotavaj se.. vizualan sam tip ali nisam vidjela legendarnu sliku tvojih 'pločica', znači ništa od omađijavanjaKserks. wrote:ne znam ja kako se to kaže kod vas u ZG-u
2014-04-12
Plocice ko plocice...imas ih u Pevecu na akciji kol'ko hoces...
darth_vader-
2014-04-17
reko đođa pivska trbušina, veber da sam peder....tako ništa od pločica, ne želim štetiti umu i srcu forumaša,ne višeneva wrote:ne izmotavaj se.. vizualan sam tip ali nisam vidjela legendarnu sliku tvojih 'pločica', znači ništa od omađijavanjaKserks. wrote:ne znam ja kako se to kaže kod vas u ZG-u
Guest- Guest
a šta se obazireš na nečiji jal? seru uvijek oni koji izgledaju ko vreće sala ili štakaste kreature kojima noge najveći opseg imaju u koljenimaKserks. wrote:reko đođa pivska trbušina, veber da sam peder....tako ništa od pločica, ne želim štetiti umu i srcu forumaša,ne višeneva wrote:ne izmotavaj se.. vizualan sam tip ali nisam vidjela legendarnu sliku tvojih 'pločica', znači ništa od omađijavanjaKserks. wrote:ne znam ja kako se to kaže kod vas u ZG-u
neka pate
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ne obazirem se,nego mi je smišno, od jela nemaju šta reći, pa ko ženskice te idu spustit...Noor wrote:a šta se obazireš na nečiji jal? seru uvijek oni koji izgledaju ko vreće sala ili štakaste kreature kojima noge najveći opseg imaju u koljenimaKserks. wrote:reko đođa pivska trbušina, veber da sam peder....tako ništa od pločica, ne želim štetiti umu i srcu forumaša,ne višeneva wrote:ne izmotavaj se.. vizualan sam tip ali nisam vidjela legendarnu sliku tvojih 'pločica', znači ništa od omađijavanjaKserks. wrote:ne znam ja kako se to kaže kod vas u ZG-u
neka pate
Guest- Guest
aww sviđa mi se ova tvoja nježnija, brižna i humanistička stranaKserks. wrote:reko đođa pivska trbušina, veber da sam peder....tako ništa od pločica, ne želim štetiti umu i srcu forumaša,ne više
2014-04-12
to ti je to nema više, vrhunac:) sad klatno vjerovatno ide na kontra stranuneva wrote:aww sviđa mi se ova tvoja nježnija, brižna i humanistička stranaKserks. wrote:reko đođa pivska trbušina, veber da sam peder....tako ništa od pločica, ne želim štetiti umu i srcu forumaša,ne više
Guest- Guest
ti kao u onom vicu "Fato, vidiš mjesec?"Kserks. wrote:neva wrote:to ti je to nema više, vrhunac:) sad klatno vjerovatno ide na kontra stranu
taman si dobro počeo, a već vrhunac i odustaješ
2014-04-12
vaganeva wrote:ti kao u onom vicu "Fato, vidiš mjesec?"Kserks. wrote:neva wrote:to ti je to nema više, vrhunac:) sad klatno vjerovatno ide na kontra stranu
taman si dobro počeo, a već vrhunac i odustaješ
Guest- Guest
ovnica, pojedem te za doručak i ispljunem koščiceKserks. wrote:vaga
2014-04-12
sve je metal, nema koščicaneva wrote:ovnica, pojedem te za doručak i ispljunem koščiceKserks. wrote:vaga
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Page 3 of 3