'POVRAĆA MI SE OD TALIJANSKE VLADE!'Sve teže riječi padaju između Pariza i Rima,a Orban se svemu smijulji iz prikrajka!
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
'POVRAĆA MI SE OD TALIJANSKE VLADE!'Sve teže riječi padaju između Pariza i Rima,a Orban se svemu smijulji iz prikrajka!
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/povraca-mi-se-od-talijanske-vlade-sve-teze-rijeci-padaju-izmedu-pariza-i-rima-razmjenjuju-uvrede-i-optuzbe-a-orban-se-svemu-smijulji-iz-prikrajka/7469481/
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Re: 'POVRAĆA MI SE OD TALIJANSKE VLADE!'Sve teže riječi padaju između Pariza i Rima,a Orban se svemu smijulji iz prikrajka!
pusta voda na sve strane...
2015-09-08
Re: 'POVRAĆA MI SE OD TALIJANSKE VLADE!'Sve teže riječi padaju između Pariza i Rima,a Orban se svemu smijulji iz prikrajka!
Tko jebe Francuze, oni mislili popovat Italijanima a Italija je veća nacija od njih
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Prosječan Italijan Francuze smatra debilima, to znam jer znam odavno taj podatak
Italijanima više pun kurac njih i njihovog popovanja, sad će ih zabiti u postole
Italijanima više pun kurac njih i njihovog popovanja, sad će ih zabiti u postole
2014-04-11
...dok frau merkel opet mudro suti i glupog macrona izlozila udarima...dok ona daje upute iza zavjese macrono..jbg opet dolazimo do klasike..'cuvaj bilancu a neka drugi se uvali u govna trcavsi pred rudo'
2015-09-08
inace frai merkel prvo zakuhaonda izlozi udarima svoje pretorijance i trbuhozborce da prime udarce umjesto nje a ona se ponasa onda po sistemu 'ja ni's ne znam ja sam štrumfe prodajem'
2015-09-08
Šta će ona, kokoš obična smeće isto ko i ovaj Plenkovicvuksadinare wrote:inace frai merkel prvo zakuhaonda izlozi udarima svoje pretorijance i trbuhozborce da prime udarce umjesto nje a ona se ponasa onda po sistemu 'ja ni's ne znam ja sam štrumfe prodajem'
2014-04-11
ali kokos je mudrica..njemacki proracunata...prva napravi potez a onda odmah da se osigura od napada i kritika ucjenom,prijetnjom iza kulisa aktivira svoje trbuhozborce da govore sto ona javno nece..onda kad ovi pocnu pustiti kritike i napade..ona se kurvinjski izvlaci iz toga sutnjom ili po vec uhodanom sistemu..'njemacka sa svima zeli biti ok'RayMabus wrote:Šta će ona, kokoš obična smeće isto ko i ovaj Plenkovicvuksadinare wrote:inace frai merkel prvo zakuhaonda izlozi udarima svoje pretorijance i trbuhozborce da prime udarce umjesto nje a ona se ponasa onda po sistemu 'ja ni's ne znam ja sam štrumfe prodajem'
2015-09-08
nju i njenu igru davno je prokuzio trump i zato je ne podnosi jer je smatra za najlicemjerniju osobu i politicara u svjetskoj politici...
2015-09-08
Prefrigana je ali ne dovoljno
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/sebastian-kurz-i-angela-merkel-danas-ce-u-berlinu-razgovarati-o-situaciji-s-izbjeglicama/180612039
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/sebastian-kurz-i-angela-merkel-danas-ce-u-berlinu-razgovarati-o-situaciji-s-izbjeglicama/180612039
2014-04-11
Prokužio sam je i ja kad se nije udostojila pojavit na primanje Hrvatske u EUvuksadinare wrote:nju i njenu igru davno je prokuzio trump i zato je ne podnosi jer je smatra za najlicemjerniju osobu i politicara u svjetskoj politici...
To je smeće obično i ako ju je Trump samo 10% skužio kako sam je ja pročita on bi je najradije pljunija u facu a to joj i radi
2014-04-11
Drze zatvorene granice i filozofiraju.
Serbinho-3- Posts : 27688
2014-08-25
trump nije glupi crnjo obama...kojeg je merkel vozala ko mladog majmuna...trump porucuje merkel..'babo igraj otvorenih karti a ne muljanjem ispod stola'..i upravo toga se boji merkel igrati otvorenih karti...jer u tome nije jaka...vec u zakulisanim igrama..na svi srecu sve je manje politicara koji bi igrali kako merkel diktira..pa baba vrluda od nemila do netraga...u citavoj srednjoj europi nema potporu..englezi su je otkantali..erdogan ej ne sljivi pol posto..ne sljivi ej ni putin...ali putin po potrebi izvlaci merkel ako zaiskri između njega i trumpa...sad su je talijani otkantali..vjerojatno i austrijanci..jedino jos koliko toliko moze racunaqti na babojebca macrona...feminizirane skandinavce(izuzev finske)...i ove jebivjetre sa ovog prostora poput plenkija,vucica,bakira i đukanovica..RayMabus wrote:Prokužio sam je i ja kad se nije udostojila pojavit na primanje Hrvatske u EUvuksadinare wrote:nju i njenu igru davno je prokuzio trump i zato je ne podnosi jer je smatra za najlicemjerniju osobu i politicara u svjetskoj politici...
To je smeće obično i ako ju je Trump samo 10% skužio kako sam je ja pročita on bi je najradije pljunija u facu a to joj i radi
2015-09-08
Jebivjetri s ovog prostora joj neće pomoć jer je prca Horst i AfD
2014-04-11
..jebivjetri zato i jesu jebivjetri jer ce odmah po ustaljenoj praksi prihvatiti novog poglavara njemacke ko god bio..takav obicaj ovdje...kod svabe je lova..a banku se ne dira..bar tu... ...problem su tipovi poput babofila macrona,skandinavaca...koji valjda bacaju drkicu na frau merkel...dovoljno ej da frau merkel izgubi potporu francuske i ona je onda definitivno na koljenima jer nece vise iamti nijednog jaceg igraca iza sebe na međunarodnoj sceni...a ovi jebivjetri nisu nikakva cvrsta zaleđinaRayMabus wrote:Jebivjetri s ovog prostora joj neće pomoć jer je prca Horst i AfD
2015-09-08
Francuska će utonit u kaos
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:732582-ZAVRSENA-TALACKA-KRIZA-Taoci-oslobodjeni-zdravi-i-zivi-VIDEO
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:732582-ZAVRSENA-TALACKA-KRIZA-Taoci-oslobodjeni-zdravi-i-zivi-VIDEO
2014-04-11
Dakle izgubili i Italiju. Njemačka sada ima samo Francusku i Španjolsku a baba Merkel ima sve manju potporu od koalicijskih partnera po pitanju kozojeba.
ti spanjolci su doista u kurcu..kad se svi polako starteski izvlacu iz zagrljaja merkel..oni ulete u njen zagrljaj...i jos ponude guzicu da budu prihvatiliste za migrante...ja sam mislio da nema luđih od nas..ali ocito je da ima..catabbath wrote:Dakle izgubili i Italiju. Njemačka sada ima samo Francusku i Španjolsku a baba Merkel ima sve manju potporu od koalicijskih partnera po pitanju kozojeba.
2015-09-08
....frau merkel sa necim cvrsto drzi za jaja babojebca macrona..
2015-09-08
žabari, jedni i drugi...
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Padaju sve teže riječi između hdzovaca!Hebrang:Kujundžić je dezerter,Kolak nije!
» PREDSJEDNICA IZ PARIZA: 'SLAŽEM SE DA NETKO POKUŠAVA UNIJETI RAZDOR IZMEĐU MENE I VLADE, ALI NE ZNAM TKO'
» '' INCIDENT U RIJECI BLAGO REAGIRAMO NA TALIJANSKE I MAĐARSKE PROVOKACIJE, A KADA SU U PITANJU SRBI HISTERIZIRAMO 'I danas postoje talijanske pretenzije na naš teritorij' ''
» Orban u središtu talijanske predizborne kampanje
» ‘Strategija Zapada u Ukrajini je propala, vlade u Europi padaju poput domina, sjedimo u autu s 4 probušene gume‘
» PREDSJEDNICA IZ PARIZA: 'SLAŽEM SE DA NETKO POKUŠAVA UNIJETI RAZDOR IZMEĐU MENE I VLADE, ALI NE ZNAM TKO'
» '' INCIDENT U RIJECI BLAGO REAGIRAMO NA TALIJANSKE I MAĐARSKE PROVOKACIJE, A KADA SU U PITANJU SRBI HISTERIZIRAMO 'I danas postoje talijanske pretenzije na naš teritorij' ''
» Orban u središtu talijanske predizborne kampanje
» ‘Strategija Zapada u Ukrajini je propala, vlade u Europi padaju poput domina, sjedimo u autu s 4 probušene gume‘
Page 1 of 2