Italija zatvorila luke za imigrante!
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Italija zatvorila luke za imigrante!
Operacija Grenada
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/spanija-prima-629-migranata-sa-mediterana
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/spanija-prima-629-migranata-sa-mediterana
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
catabbath-
2015-08-22
Operacija Grenada
Postavit ljevičare na vlast u Španjolskoj i poslat hrpu Afrike i Azije preko Španjolske na Pariz, Brisel, Berlin i London
Cilj operacije Zatući liberale na njihovom terenu prije nego proradi balkanska ruta da mi nema tko solit pamet i držat predavanja dok budem kla Arape na Balkanu
Postavit ljevičare na vlast u Španjolskoj i poslat hrpu Afrike i Azije preko Španjolske na Pariz, Brisel, Berlin i London
Cilj operacije Zatući liberale na njihovom terenu prije nego proradi balkanska ruta da mi nema tko solit pamet i držat predavanja dok budem kla Arape na Balkanu
2014-04-11
veber-
2014-12-30
Spanjolska ce ukrcati izbjeglice u kataloniju i destabilizirati teznje za nezavisnoscu
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
RayMabus wrote:
Operacija Grenada
2014-04-11
već me agresija ošinila radi ovog čina neprijateljstva od strane feminističko-ljevičarske vlade pa ću samo napisati:
ljevičarsko-feministički degenerici.
Last edited by Kserks. on 11/6/2018, 17:12; edited 1 time in total
Guest- Guest
Zašto ?Kserks. wrote:već me agrešija ošinila radi ovog čina neprijateljstva od strane feminističko-ljevičarske vlade pa ću samo napisati:
Prouči
Ukljući mozak
Operacija Grenada
2014-04-11
inače ova Španjolska ljevica im je bila onomad natrpala 7milijuna imigranata u 8 godina...čisto da znate koji su to degenerici.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Zašto ?Kserks. wrote:već me agrešija ošinila radi ovog čina neprijateljstva od strane feminističko-ljevičarske vlade pa ću samo napisati:
Prouči
Ukljući mozak
Operacija Grenada
zato jer ću ja sutra kao vojni obveznik morat riješavat sranja koja su napravili soyboys i feministice, a oni će stat doma i cmizdrit kako su ugroženi.
Guest- Guest
odlično...italijani su došli sebi ali su španjoplci još uvijek idioti..znači trpaj im još da im izađe na labrnjucatabbath wrote:Španjolska kaže da će ih primiti.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja sam odslužio šest mjeseci doduše trebalo je devet onda ali počelo lito a posli su to smanjili na šest pa na kraju ukinili
Mene neće zvat ima pečatirano da mi nisu sve na broju
Vojni psiholog me poslao doma da odmorim živce
2014-04-11
RayMabus wrote:Ja sam odslužio šest mjeseci doduše trebalo je devet onda ali počelo lito a posli su to smanjili na šest pa na kraju ukinili
ja ću biti lojalan samo onome tko ukine aktivno i pasivno biračko pravo, skupinama koje su doveli do ovoga.
Guest- Guest
epikur37 wrote:odlično...italijani su došli sebi ali su španjoplci još uvijek idioti..znači trpaj im još da im izađe na labrnjucatabbath wrote:Španjolska kaže da će ih primiti.
feministička vlada u tri dana, nakon što se ritualno posrala na Bibliju i cijelu kršćansku povijest Španjolske, prva odluka je primanje ilegalaca.
Guest- Guest
Nemaš ti šta, moraš, vojna obvezaKserks. wrote:RayMabus wrote:Ja sam odslužio šest mjeseci doduše trebalo je devet onda ali počelo lito a posli su to smanjili na šest pa na kraju ukinili
ja ću biti lojalan samo onome tko ukine aktivno i pasivno biračko pravo, skupinama koje su doveli do ovoga.
Nema tu oču neću
2014-04-11
Kserks. wrote:epikur37 wrote:odlično...italijani su došli sebi ali su španjoplci još uvijek idioti..znači trpaj im još da im izađe na labrnjucatabbath wrote:Španjolska kaže da će ih primiti.
feministička vlada u tri dana, nakon što se ritualno posrala na Bibliju i cijelu kršćansku povijest Španjolske, prva odluka je primanje ilegalaca.
zatro im treba natrpat da ih jebu po trgovima i mlate po ulicama...a on i nek furaju gay i multikulti
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ako ti dođe vojni poziv nemaš ti šta oćeš nećeš
Vojna obveza
Meni ne smeta samo me zanima očemo li klati Arape jer ako nećemo onda vam ja netriban
Vojna obveza
Meni ne smeta samo me zanima očemo li klati Arape jer ako nećemo onda vam ja netriban
2014-04-11
nema ti smisla imat neolojalne trupe..to su Sirijci skonatali na teži način.RayMabus wrote:Nemaš ti šta, moraš, vojna obvezaKserks. wrote:RayMabus wrote:Ja sam odslužio šest mjeseci doduše trebalo je devet onda ali počelo lito a posli su to smanjili na šest pa na kraju ukinili
Nema tu oču neću
Guest- Guest
Ludi Španjolci glasovali za socijaliste .. Cijela EU ide u desno ovi biraju socijaliste.. Ovi još najavili dizanje poreza, lipo će ih razjebati,
Guest- Guest
Nisu oni glasovali za socijalisteIamOneofYou wrote:Ludi Španjolci glasovali za socijaliste .. Cijela EU ide u desno ovi biraju socijaliste.. Ovi još najavili dizanje poreza, lipo će ih razjebati,
Operacija Grenada
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Italija zatvorila luke za NGO
» Italija plijeni imovinu građanima i useljava imigrante
» Nakon tepih bombardiranja luke Odesa da balija Erogan ne može biti đek ustaše nude svoje luke na Jadranu za izvoz ukrajinskog žita
» Njemačka potpuno zatvorila život u državi do 30.06.2021
» Francuska zatvorila granicu za sve koji nisu EU do 1.12.2020
» Italija plijeni imovinu građanima i useljava imigrante
» Nakon tepih bombardiranja luke Odesa da balija Erogan ne može biti đek ustaše nude svoje luke na Jadranu za izvoz ukrajinskog žita
» Njemačka potpuno zatvorila život u državi do 30.06.2021
» Francuska zatvorila granicu za sve koji nisu EU do 1.12.2020
Page 2 of 3