REPORTER JUTARNJEG POSJETIO PRIŠTINU I OSTAO UGODNO IZNENAĐEN Cure i dečki izgledaju kao da su iz Pariza ili Amsterdama, a engleski govore gotovo svi!
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: REPORTER JUTARNJEG POSJETIO PRIŠTINU I OSTAO UGODNO IZNENAĐEN Cure i dečki izgledaju kao da su iz Pariza ili Amsterdama, a engleski govore gotovo svi!
Mene sutra vrati USA kompanija nazad u USA, ako hocu da vozim.
Imam dozvolu, urade mi radnu vizu.
Odem na 6 meseci, godinu dana.
Beverli Hils, Majami Bic, Njujork, Frisko.
Ti kao neki strucnjak, pozoves, ne sevi te niko 3%.
Pozoves i otprilike:
Jes, aj em big ekspert in toking sit.
Imam dozvolu, urade mi radnu vizu.
Odem na 6 meseci, godinu dana.
Beverli Hils, Majami Bic, Njujork, Frisko.
Ti kao neki strucnjak, pozoves, ne sevi te niko 3%.
Pozoves i otprilike:
Jes, aj em big ekspert in toking sit.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: REPORTER JUTARNJEG POSJETIO PRIŠTINU I OSTAO UGODNO IZNENAĐEN Cure i dečki izgledaju kao da su iz Pariza ili Amsterdama, a engleski govore gotovo svi!
samo idiot može vozit kamion i time se hvalit.Serbinho-3 wrote:Ti nisi ni sposoban da vozis kamion po Americi.
Ne pali se ko Hepo Kockica.
Albanci, ovde nema pekara i tih tvojih nabrojanih,
ima ih ko kusi pasa.
Sviras kurcu po Nemackoj, placas racune, skupljas tepihe
po parkovima.
ja na autu upalim tempomat i sam me vozi.
tepihe smo očistili iz pforzheima.
nema više klanjanja po parkovima.
sada ne smiju niti ručnik na bazenu raširit.
račune plaća firma.
2014-12-30
veber wrote:samo idiot može vozit kamion i time se hvalit.Serbinho-3 wrote:Ti nisi ni sposoban da vozis kamion po Americi.
Ne pali se ko Hepo Kockica.
Albanci, ovde nema pekara i tih tvojih nabrojanih,
ima ih ko kusi pasa.
Sviras kurcu po Nemackoj, placas racune, skupljas tepihe
po parkovima.
ja na autu upalim tempomat i sam me vozi.
tepihe smo očistili iz pforzheima.
nema više klanjanja po parkovima.
sada ne smiju niti ručnik na bazenu raširit.
račune plaća firma.
Voziti kamion u USA, treba imati kliker i biti fizicko psihicki jak ko Zemlja. Udjes u Ghetto, da se zna ko je gazda, ubice odmah bezanija. Ti ako puknes u kabini, ne moze ti pomoci Konzilijum najboljih Psihijatara ovog Sveta. Zatim, kada sam sedeo kuci, nisam smrsao nista a u kamionu klopas dobro i smrsas, sto pokazuje da mozak trosi kalorije, iako je verovanje samo u fizicku aktivnost. Vage, State Trooper-i, jurnjava, sve moguce situacije koje ti se mogu desiti, moras biti sposoban resiti. Imao sam gomilu udesa, nisu znali kako sam ostao ziv. Sekunde su kao godine i u nekoliko sekundi moras izabrati good choice, iznad wrong choice. Ti si derivat Balkanski, Ulje Optima, vozac kamiona, klasizam, ismejavanje. Daleko je to od te price a za sebe ako vozis, mozes ici preko 200.000$ godisnje sa reefer-om. Tempomat, Cruise Control imas, ide sam, imas prostora kao u garsonjeri da si. Mnogi udju unutra i vise vole da spavaju unutra, nego u stanu. Odes u Vegas, Reno, Exit 24 Mustang Ranch, najbolje Kraljice Noci, uglavnom ribetine iz Kalifornije. Zobem prijatelja, sta radi , eto na Pravnom, zatim ga zovem, gde si, eto ide kuci a ja sa Kraljicama Noci pijem i vodim ozbiljne zivotne price. Sta vi znate sta je kamion u USA. Lik Jevrej iz Izraela drzao radnju na SOBE South Beach odmah uz Starbucks, upaljaci, duvan, olovke, tako neka prica. Vidjao ga cesto, ja blejao u tom Starbucks-u, udjem u spiku ko iz Cikaga, tamo to tako ide, znamo se 100 godina, dok NYC i D.C, samo po svojim krugovima parlaju, zatvoreni su i umisljeni, Svet se oko njih vrti. Nego da se vratim na pricu, kaze Jevrej meni, "Zivis u ovoj zgradi"? Kazem ne, gleda Jesha pa upita gde zivim. Odgovorim u Cikagu. Tek vidis zbunjen. Onda mu odgovorim da sam upravo dosao iz L.A, faca mu postaje tek zbunjenija, dok nisam objasnio da vozik kamion a po SOBE blejim, opustim se malo. To je razlika, odes u L.A, blejis po Beverli Hilsu, mozes neku bicarku punu kesha nahvatati ili po Holivudu, Santa Monici. NYC, ko ga voli, ja ga nisam mirisao a bio sam skoro svaki 2-3 dan tamo, nocna mora, jedva cekao da odem. Zivis i zaradjujes. San Francisco, Nappa Valley. Ko zna da se organizuje, nebo je granica. Kamion ti je nesto najbolje za obicnog coveka u USA, sto mozes upecati. Naravno, Coast to Coast, ovi nasi sviraju kurca po East Coast uglavnom, ne mogu da voze. Ne potcenjuj kamion u USA. Ja barem kazem Hvala.
Poljaci vozaci kamiona u USA, voze Porsche 911, S4, neke nabudzene kabriolete, dok su kod tebe klosari.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
idioti voze kamione. tu ili tamo.
2014-12-30
Sasvim sistem sladostrasno saksofon.
Nemoje to shvatiti.
Nemoje to shvatiti.
crvenkasti-
2014-04-17
veber wrote:idioti voze kamione. tu ili tamo.
To kaze tatin idiot koga otac financira i dan danas.Majmune glupi,hajde ti parkiraj ili provuci onoliku grdosiju kroz neki mali gradic sa uskim i zavojitim ulicama.Pa bog te jebo ,tebi da tachke daju da vozish ,ti ne bi znao jer si glup ko kurac.Chovjek vozio kamion poshteno zivio od svog rada u USA i treba da se stidi.Pa Isuse boze ima li te kad ovakvima dajesh pileci mozak pa ne mogu razmishljati normalno nego kao kokosh kokodakati.Nije fer Boze ovake ljude stvarati.Jer kako u tebe vjerovati kada se sprdash sa ljudskim rodom.
daj kretenčino ne gnoji.mentalitet wrote:veber wrote:idioti voze kamione. tu ili tamo.
To kaze tatin idiot koga otac financira i dan danas.Majmune glupi,hajde ti parkiraj ili provuci onoliku grdosiju kroz neki mali gradic sa uskim i zavojitim ulicama.Pa bog te jebo ,tebi da tachke daju da vozish ,ti ne bi znao jer si glup ko kurac.Chovjek vozio kamion poshteno zivio od svog rada u USA i treba da se stidi.Pa Isuse boze ima li te kad ovakvima dajesh pileci mozak pa ne mogu razmishljati normalno nego kao kokosh kokodakati.Nije fer Boze ovake ljude stvarati.Jer kako u tebe vjerovati kada se sprdash sa ljudskim rodom.
terapija za mog oca je 60 000€ platio sam više terapija nego kaj si ti uštedio u mrskoj ti americi.
jebo vas kamion pogotovo taj tip. to može voziti dijete.
uzmi poluprikolicu i vozi na rikverc i uparkiraj se.
debil.
ili veži brod od 18m pod jugom.
kretenu mutavi.
2014-12-30
dosele nakon sklapanja braka a ti misli kako ćeš ih prehraniti, odbiješ, brak propadavuksadinare wrote:ma proslo ej to i kod njih vec 'dođe sa desetero brace'...pogotovo albanaca van kosova..a i u urbanim sredinama kosova..marcellus wrote:Eroo wrote:Albanci općenito nisu vjerski zatucani i isključivi i tu su u prednosti u odnosu na svoje komšije.
Samo me čudi da ekonomsko zaostajanje nisu već nadoknadili, bogata su zemlja prirodnim resursima.
nisu vjerski zatucani jer ih je dio katolika a dio muslimana, pa im nacionalni identitet dolazi daleko ispred vjerskog (albanac je albancu brat koje vjere bio).
druga stvar što su prilično zatucani u koječemu drugom, albanke jesu zgodne al jebi ti to ako ti dođe desetoro njezine braće da je ženiš...
2014-04-16
hehe
siptari su cesto teroristi IS
englezi se hvataju za glavu
od njihove " dobrote"
njezda siptara na britaniju ko
skakavci, mafijase, drugo ne znaju.
dileri i reketasi !
jedino sto je izvorno na kosovu
jeste srpsko, siptarsko nema
starije od turske okupacije.
jebali vas siptari...
siptari su cesto teroristi IS
englezi se hvataju za glavu
od njihove " dobrote"
njezda siptara na britaniju ko
skakavci, mafijase, drugo ne znaju.
dileri i reketasi !
jedino sto je izvorno na kosovu
jeste srpsko, siptarsko nema
starije od turske okupacije.
jebali vas siptari...
2020-04-21
znaju oni srpski mnogo bolje
nego sto javno priznaju.
samo se foliraju
verovatno ne znaju da govore
ali kapirajy sasvim ok
bolje cuti pred njima..
nego sto javno priznaju.
samo se foliraju
verovatno ne znaju da govore
ali kapirajy sasvim ok
bolje cuti pred njima..
2020-04-21
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Dečki gotovo je, podnesite ostavke...
» Trump prijeti tvrtkama koje bi selile proizvodnju: S tim je gotovo, gotovo!
» Ugodno za uho i oko...
» Nesta ugodno za uho a iz oko.....
» HLADAN TUŠ VAŠINGTONA ZA PRIŠTINU!
» Trump prijeti tvrtkama koje bi selile proizvodnju: S tim je gotovo, gotovo!
» Ugodno za uho i oko...
» Nesta ugodno za uho a iz oko.....
» HLADAN TUŠ VAŠINGTONA ZA PRIŠTINU!
Page 5 of 5