Nezapamćeni rat za radnike na obali: trgovci jedni drugima kradu djelatnike, za transfer se plaća 500 kuna!
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Nezapamćeni rat za radnike na obali: trgovci jedni drugima kradu djelatnike, za transfer se plaća 500 kuna!
ja sam nekdar davno snubio Kayu..onak sa respektom..ali avaj...kriva politika sve uguzila,posvadila nas,cak se i neki chopor urotio protiv mene i popljuvao pred Kayom..
ratovao protiv pola foruma,sa drugom polovicom bio u zavadi...ehhhh nije bilo lako...09
ratovao protiv pola foruma,sa drugom polovicom bio u zavadi...ehhhh nije bilo lako...09
Guest- Guest
Re: Nezapamćeni rat za radnike na obali: trgovci jedni drugima kradu djelatnike, za transfer se plaća 500 kuna!
Etoc da se i mene chuje...
Guest- Guest
a di je rujka?pismejker wrote:ja sam nekdar davno snubio Kayu..onak sa respektom..ali avaj...kriva politika sve uguzila,posvadila nas,cak se i neki chopor urotio protiv mene i popljuvao pred Kayom..
Guest- Guest
darth_vader-
2014-04-17
aiiiiii,pa to je davno bilo X...tamo 2008/9 ..Rujka je moderna danasnjica..usput,u svom je stanu...Kserks. wrote:a di je rujka?pismejker wrote:ja sam nekdar davno snubio Kayu..onak sa respektom..ali avaj...kriva politika sve uguzila,posvadila nas,cak se i neki chopor urotio protiv mene i popljuvao pred Kayom..
Guest- Guest
Da slucajno niste prestali...ocajan film sa Sandrom Bullock moja gleda...
darth_vader-
2014-04-17
pismejker wrote:aiiiiii,pa to je davno bilo X...tamo 2008/9 ..Rujka je moderna danasnjica..usput,u svom je stanu...Kserks. wrote:a di je rujka?pismejker wrote:ja sam nekdar davno snubio Kayu..onak sa respektom..ali avaj...kriva politika sve uguzila,posvadila nas,cak se i neki chopor urotio protiv mene i popljuvao pred Kayom..
pa što se onda zamaraš forumašicama...
svetac mislim da ti je vrime da se vratiš nazad.
Guest- Guest
mah,jasambrend wrote:Da slucajno niste prestali...ocajan film sa Sandrom Bullock moja gleda... :_|:
uopće nemo sočnih detalja, samo glupa si i ne jebeš se/ jadan si, drkadžija.
kad se kaja zakačila s lotkon, to je bi užitak za čitati; drama, napetost, izdaja, backstabbing, ljubav, seks, akcija, sve..
2014-04-16
aben wrote:mah,jasambrend wrote:Da slucajno niste prestali...ocajan film sa Sandrom Bullock moja gleda...
uopće nemo sočnih detalja, samo glupa si i ne jebeš se/ jadan si, drkadžija.
kad se kaja zakačila s lotkon, to je bi užitak za čitati; drama, napetost, izdaja, backstabbing, ljubav, seks, akcija, sve..
To je samo intro...:)
Nadam se...
darth_vader-
2014-04-17
povecavas a :)veber wrote:kajo dođi do mene.debotoijusto wrote:@kajo izdrzi
42 sa 6 spužvi.
bice nesto ovako :))))
;)
dosta mi sto sam upao u skarpu s betonom, mikser mi ne treba
eo bicu dobar
M a ne zamaram,malo se prisjecam vremena od prije 10 godina..tako proletilo na forumu...Kserks. wrote:pismejker wrote:aiiiiii,pa to je davno bilo X...tamo 2008/9 ..Rujka je moderna danasnjica..usput,u svom je stanu...Kserks. wrote:a di je rujka?pismejker wrote:ja sam nekdar davno snubio Kayu..onak sa respektom..ali avaj...kriva politika sve uguzila,posvadila nas,cak se i neki chopor urotio protiv mene i popljuvao pred Kayom..
Di da se vratim..
Guest- Guest
bogati u hrvatsku.pismejker wrote:M a ne zamaram,malo se prisjecam vremena od prije 10 godina..tako proletilo na forumu...Kserks. wrote:pismejker wrote:aiiiiii,pa to je davno bilo X...tamo 2008/9 ..Rujka je moderna danasnjica..usput,u svom je stanu...Kserks. wrote:a di je rujka?pismejker wrote:ja sam nekdar davno snubio Kayu..onak sa respektom..ali avaj...kriva politika sve uguzila,posvadila nas,cak se i neki chopor urotio protiv mene i popljuvao pred Kayom..
Di da se vratim..
Guest- Guest
ja bi kaju snubio al nece ona baustelce
a i smetale bi joj moje bivse zene
:(
a i smetale bi joj moje bivse zene
:(
da stvarno, nije vise mlad, njemacka je za mlade, on nek ganja pemziju :)Kserks. wrote:bogati u hrvatsku.pismejker wrote:M a ne zamaram,malo se prisjecam vremena od prije 10 godina..tako proletilo na forumu...Kserks. wrote:pismejker wrote:aiiiiii,pa to je davno bilo X...tamo 2008/9 ..Rujka je moderna danasnjica..usput,u svom je stanu...Kserks. wrote:
a di je rujka?
Di da se vratim..
ali ne brini, ja bi te dobro ugradija u mort, ne bi izmigoljija:)Leviathan2 wrote:ne u mikser neeeeKserks. wrote:ti čuti,jer ću te u mikser uvalit:)Leviathan2 wrote:jedan dobar seks kaje i kserksonje bi bil ciste h redu
po mojemu, al ne moraju me poslusat
;)
dosta mi sto sam upao u skarpu s betonom, mikser mi ne treba
eo bicu dobar
osta bi za buduća pokoljenja.
Guest- Guest
Ma taman sam se udomio i privikao na sve..etoc i bastchu neku najmio da vikendom odem i malo bashtovanim,roshtiljam i Rujku u Hexehausu nategnem..ono,malo prirode i mira,zelenisha..tijekom tjedna,mlacanje love ...i tako...dole se sve tudje i tudje osjecham..Kserks. wrote:bogati u hrvatsku.pismejker wrote:M a ne zamaram,malo se prisjecam vremena od prije 10 godina..tako proletilo na forumu...Kserks. wrote:pismejker wrote:aiiiiii,pa to je davno bilo X...tamo 2008/9 ..Rujka je moderna danasnjica..usput,u svom je stanu...Kserks. wrote:
a di je rujka?
Di da se vratim..
Guest- Guest
treba i dicu izrodit, bolje da trče po slavonskom selu, nego po parkovima di se vehabije klanjaju.Leviathan2 wrote:da stvarno, nije vise mlad, njemacka je za mlade, on nek ganja pemziju :)Kserks. wrote:bogati u hrvatsku.pismejker wrote:M a ne zamaram,malo se prisjecam vremena od prije 10 godina..tako proletilo na forumu...Kserks. wrote:pismejker wrote:
aiiiiii,pa to je davno bilo X...tamo 2008/9 ..Rujka je moderna danasnjica..usput,u svom je stanu...
Di da se vratim..
Guest- Guest
bas sad sam bio dole kad se praunuce rodilo i dosli starci od snajkice, ono, hoh svicarci iako nisu cisti nego eto imaju nekakav status, a reakcija im bila ko da su dosli u neki drugi svjet, jos uzasnije je bilo da nema signala za mobitel i niko nema televizor a internet je samo na jednom mjestu gdje i fiksni telefon i uzasno sporKserks. wrote:treba i dicu izrodit, bolje da trče po slavonskom selu, nego po parkovima di se vehabije klanjaju.Leviathan2 wrote:da stvarno, nije vise mlad, njemacka je za mlade, on nek ganja pemziju :)Kserks. wrote:bogati u hrvatsku.pismejker wrote:M a ne zamaram,malo se prisjecam vremena od prije 10 godina..tako proletilo na forumu...Kserks. wrote:
Di da se vratim..
i pocela raspra gdje ce djete odgajat skolovat i slicno
moje babe odmah pocele u oci, kakve skole kavi bakraci i zametnula se prepirka, ja shutim,sinovi shute, unuk shuti, ono, stara plemenska mudrost je kad se babe pofataju muski se fataju rakije i uzivaju
i tak trajalo to jedno pola sata dok snajkica nije pukla, nece ici u skolu i odrastat ce ovdje, da ja djete ne smijem pustit van radi imigranata i kojekakvih divljaka iz afrike koji u svicarskoj postuju jedino socijalu a ne one koji su im to omogucili
djeca ce rasti u plemenu i tocka a kad dojdu u svicarsku onda ce smjeti bez straha ici na ulicu jer ce biti lovci, jos jednom to stavite na dnevni red i poslije ne izlazite mi na oci, rakijica smjesak izmedju nas muskijeh , moje babe se usutale ko da im neko jezik odrezao a starci od mladenke zinuli u shoku, nista , tisina
nakon sat dva pita mene mater od mlade jel ona luda i o kakvom plemenu prica, p niste vi indijanci, o kru te jebo, kak zeni objasnit da smi pleme a ona ne smije znati jer nije iz plemena,
a reko, imaju tu nekakvu lokalnu folklornu grupu pa se oblace u tradicionalne nosnje, plesu i pjevaju oko vatre, znate kakva je omladina, proce ih to
aaa, ja se zabrinula al sta sa obrazovanjem djece, reko ne brini, dobice bolje obrazovanje nego na fakultetima a za certifikate cemo se vec pobrinuti,
nekako je zafrknula nosom, al prestala je gnjavit
zene :)
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Vujčiću plaća raste na čak 38.000 kuna
» Plenkovic : Minimalna plaća podiže se na 4.000 kuna
» Premijer u saboru: Od 1.1. minimalna plaća veća za 350 kuna
» Minimalac u Bangladešu iznosi 111 kuna a prosječna plaća 1120 kn
» Plenkovic : Od 1. siječnja minimalna neto plaća 3250 kuna
» Plenkovic : Minimalna plaća podiže se na 4.000 kuna
» Premijer u saboru: Od 1.1. minimalna plaća veća za 350 kuna
» Minimalac u Bangladešu iznosi 111 kuna a prosječna plaća 1120 kn