ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Uprava grada Crikvenice ograničila jednodnevne izlete autobusima na njene plaze

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Uprava grada Crikvenice ograničila jednodnevne izlete autobusima na njene plaze  - Page 2 Empty Re: Uprava grada Crikvenice ograničila jednodnevne izlete autobusima na njene plaze

Post by kaya 9/6/2018, 19:42

Sora wrote:Zelim vam svima ugodan odmor ovo ljeto 
Na Jadranu ili bilo gdje
Hvala sora , također ..

kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Uprava grada Crikvenice ograničila jednodnevne izlete autobusima na njene plaze  - Page 2 Empty Re: Uprava grada Crikvenice ograničila jednodnevne izlete autobusima na njene plaze

Post by michaellcmacha 9/6/2018, 19:54

Sora wrote:Ma me 
Ja da Sam autoprijevoznik 
Ja bi vozila slecijslizirane ture 

Recimo 
Na plaze za GOLACE NUDISTE 
Na plaze na Goli otok 
Samo za pedere i lezbe 
Samo za mlade od 18 ..Ocu rec starije 

Samo za velike RVATINE 
Doduse oni bas i nisu sirotinja 
Itd
tocno tako je tvoj tito... jebo te on u uho coravo i oko gluvo...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by T. 10/6/2018, 01:01

S obzirom na psihofizičko stanje uvodničara teme, možemo samo nagađati o čemu se radi...
No ako se radi o tome da grad crikvenica želi ograničiti dolazak tzv. jednodnevnih kupača na svoj teritorij, mogu kazati da se zalažem za to da i grad makarska posegne za sličnim mjerama...
Notorna je naime činjenica da tijekom ljetne sezone brojni autobusi jednodnevnih kupača iz bih, jednostavno okupiraju makarsku rivijeru, da se radi o siromašnim osobama od kojih niti grad makarska, niti lokalno pučanstvo, a niti državni proračun RH, nemaju nikakve koristi...
Osim što takvi, jednodnevni kupači, opterećuju postojeću infrastrukturu te onečišćuju okoliš, more i plaže...
S obzirom da se grad makarska i makarska rivijera prije više desetljeća opredijelila za turizam kao jedan od glavnih izvora prihoda, smatram da bi siromašnim jednodnevnim kupačima ttebalo naplaćivati boravišnu pristojbu 10x veću od one propisane za normalne, platežno sposobne kupače i turiste...
Time bi se spriječio masovni dolazak siromašnih jednodnevnih kupača na teritorij grada/rivijere, dok bi se sredstva naplaćena od onih ne potpuno siromašnih upotrijebila za razvoj infrastrukture te za čišćenje plaža i drugih javnih površina nakon njihova odlaska...

2014-04-14

Back to top Go down

Post by prckov 10/6/2018, 02:40

ja bi stavio rampu na ulazu u mjesto i napalcivo ulaz :D
recimo soru bi vratio nazad, nema tih para za koje bi je pustio da ude 
a i kaju isto

:kickass

Uprava grada Crikvenice ograničila jednodnevne izlete autobusima na njene plaze  - Page 2 1f602

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by prckov 10/6/2018, 02:41

kontam kad im ne valja hrvatska nek idu negdje drugo :grin

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by marcellus 10/6/2018, 08:12

kaja wrote:
Sora wrote:
kaja wrote:
Sora wrote:Dobro je meni i ovdekarce
Gdje je to?
Krk, draga 
Dok jos nema guzvetine 
I nije prevruće flower
Aaa, Krk.. bila sam dosta puta. Pa ok je. Ljepše od Crikvenice u svakom slučaju..

pa dobro ja sam bio dosta po crikvi, bivša je imala kuću tam, i dosta sam po krku jer imam svoju u baški naslijeđenu kuću. Krk sam po sebi nije bolji od crikve, plaže su dapače puno lošije od plaže u crikvi koja je odlična i velika, čak ni ona u baški plaža koja je najbolja i jedina dobra na krku nije ko ona u crikvi.

A što se mjesta tiče, crikva je zagreb u malom, znači zagreb se ionako po ljeti seli u crikvu i dramalj, i crikva ima sve i nije skupa. Druga stvar što nema šarm mjesta kakav ima baška, ali je svakako bolja od krka kao mjesta ili malinske ili tako nečeg, krk je posve nezanimljiv kao gradić.

Što se dalmacije tiče, hvar i dubrovnik su postali preskupi, na braču na onoj plaži bol zadnji put kada sam bio otimali su za parking nekih 70 kuna a drukčije ne možeš doć do plaže, plus je pretrpana i sve je skupo, a za ostalim dalmatinskim mjestima baš nisam lud...

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kaya 10/6/2018, 09:45

marcellus wrote:
kaja wrote:
Sora wrote:
kaja wrote:
Sora wrote:Dobro je meni i ovdekarce
Gdje je to?
Krk, draga 
Dok jos nema guzvetine 
I nije prevruće flower
Aaa, Krk.. bila sam dosta puta. Pa ok je. Ljepše od Crikvenice u svakom slučaju..

pa dobro ja sam bio dosta po crikvi, bivša je imala kuću tam, i dosta sam po krku jer imam svoju u baški naslijeđenu kuću. Krk sam po sebi nije bolji od crikve, plaže su dapače puno lošije od plaže u crikvi koja je odlična i velika, čak ni ona u baški plaža koja je najbolja i jedina dobra na krku nije ko ona u crikvi.

A što se mjesta tiče, crikva je zagreb u malom, znači zagreb se ionako po ljeti seli u crikvu i dramalj, i crikva ima sve i nije skupa. Druga stvar što nema šarm mjesta kakav ima baška, ali je svakako bolja od krka kao mjesta ili malinske ili tako nečeg, krk je posve nezanimljiv kao gradić.

Što se dalmacije tiče, hvar i dubrovnik su postali preskupi, na braču na onoj plaži bol zadnji put kada sam bio otimali su za parking nekih 70 kuna a drukčije ne možeš doć do plaže, plus je pretrpana i sve je skupo, a za ostalim dalmatinskim mjestima baš nisam lud...
a meni to nije more, ja jedino Dalmaciju priznam za more , od Zadra prema dole..
Ovo primorje i Istra mi je jarun..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics