Tetrijebe zao mi je ipak Crnogorci nisu Srbi prije Rumunji
Page 1 of 1
Tetrijebe zao mi je ipak Crnogorci nisu Srbi prije Rumunji
http://informer.rs/vesti/drustvo/384665/sokantno-srbima-i-rumuni-i-bugari-blizi-od-crnogoraca-ovo-su-rezultati-genetskog-istrazivanja-naroda-evrope-1528486770
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Tetrijebe zao mi je ipak Crnogorci nisu Srbi prije Rumunji
Pa nekako mi pari da su crnogorci genetski blize ilirima...vise ono mediteranski tip naroda...ni izgledom prevec nisu slicni drugim ex yu narodima..isto ko i albanci...cak bi se tu mogla naci i poneka zajednicka veza...
2015-09-08
Vučinin zornjak...
Prvo srbima jebat mater pa pristavit kavu
:D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ma ne...srbi su meni ok.. ..nikom se ne mogu tako nasmijat ko njemu...ali kad sam procitao ovo sjetio sam se tetrijeba automatski...epikur37 wrote:Vučinin zornjak...
2015-09-08
...inace doista nemam ni's protiv srba..dok se zadrzavaju na komicnim stvarima...
2015-09-08
Crnogorci,Ličani,Vlaji,Kordunaši,Primorci,velik dio Bodula...vlaški element.vuksadinare wrote:Pa nekako mi pari da su crnogorci genetski blize ilirima...vise ono mediteranski tip naroda...ni izgledom prevec nisu slicni drugim ex yu narodima..isto ko i albanci...cak bi se tu mogla naci i poneka zajednicka veza...
O tome sam već pisao.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Crnogorci,Ličani,Vlaji,Kordunaši,Primorci,velik dio Bodula...vlaški element.vuksadinare wrote:Pa nekako mi pari da su crnogorci genetski blize ilirima...vise ono mediteranski tip naroda...ni izgledom prevec nisu slicni drugim ex yu narodima..isto ko i albanci...cak bi se tu mogla naci i poneka zajednicka veza...
O tome sam već pisao.
Eu7, temeljni europski haplotip...I1b*, stara oznaka.
U naš rod spadaju još sjeverni Njemci i baltski narodi.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Generalno, Srbima su u genetskom smislu najbliži Hrvati, Bošnjaci i Rumuni, dok Makedonci imaju najsličniji DNK profil sa Bugarima. Kod Srba je vodeća genetska grupa I2a - dinarska, koja se izdvojila od ostatka pre 22.000 godina, verovatno na području današnjeg Podunavlja. Druga najbrojnija genetska grupa je istočnoevropska ili slovenska R1a, koja je došla u ove krajeve sa Slovenima iz zapadne Evrope i južne Poljske kroz Češku", navodi se u istraživanju.
http://informer.rs/vesti/drustvo/384665/sokantno-srbima-i-rumuni-i-bugari-blizi-od-crnogoraca-ovo-su-rezultati-genetskog-istrazivanja-naroda-evrope-1528486770
vucko, " brate " el to ovo !?
ovo je deo tog tvog teksta !?
vucko, " brate " el to ovo !?
ovo je deo tog tvog teksta !?
Guest- Guest
Eroo wrote:jastreb wrote:Crnogorci,Ličani,Vlaji,Kordunaši,Primorci,velik dio Bodula...vlaški element.vuksadinare wrote:Pa nekako mi pari da su crnogorci genetski blize ilirima...vise ono mediteranski tip naroda...ni izgledom prevec nisu slicni drugim ex yu narodima..isto ko i albanci...cak bi se tu mogla naci i poneka zajednicka veza...
O tome sam već pisao.
Eu7, temeljni europski haplotip...I1b*, stara oznaka.
U naš rod spadaju još sjeverni Njemci i baltski narodi.
ma vi ste, doneli odluku, da niste na balkanu i da ste 100% prusi )
Guest- Guest
slavenizirani vlasi. istog podrijetla su manje-više bosanski srbi i srbi u hrvatskoj ... onih 4% koje nismo odradili kako bog zapovjeda.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Kavran wrote:slavenizirani vlasi. istog podrijetla su manje-više bosanski srbi i srbi u hrvatskoj ... onih 4% koje nismo odradili kako bog zapovjeda.
ajde ne kenjaj
garat da 40% zivih hrvata imaju veze sa srpstvom
to sto se neko popisuje kao hrvat ne znaci da mu cale, deda, ili tetka nisu srbi
Guest- Guest
to sto se neciji cale, deda ili tetka popisuju kao srbi, ne znaci da nisu slavenizirani vlasipizzon wrote:Kavran wrote:slavenizirani vlasi. istog podrijetla su manje-više bosanski srbi i srbi u hrvatskoj ... onih 4% koje nismo odradili kako bog zapovjeda.
ajde ne kenjaj
to sto se neko popisuje kao hrvat ne znaci da mu cale, deda, ili tetka nisu srbi
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:to sto se neciji cale, deda ili tetka popisuju kao srbi, ne znaci da nisu slavenizirani vlasipizzon wrote:Kavran wrote:slavenizirani vlasi. istog podrijetla su manje-više bosanski srbi i srbi u hrvatskoj ... onih 4% koje nismo odradili kako bog zapovjeda.
ajde ne kenjaj
ne znaci nista,
ali mi ne izmisljamo bajke o nama
lepo pise,
jedan deo nas je dosao kao srbi,
izmixao se sa zatecenim narodom,
vecina je prihvatila da budemo srbi i kraj
Guest- Guest
Similar topics
» Srbi šokirani!Crnogorci slavili hrvatsko srebro na Cetinju
» Chomsky: Bošnjaci, Hrvati, Srbi, Crnogorci govore istim jezikom - hrvatskim!
» Crnogorci ljuti na Tomislava Nikolić:"Ne glasajte za Nikolića rekao je da su Crnu Goru stvorili Srbi"
» SRBI IPAK NAJBOLJE JEBU U REGIONU
» Zašto Vučiću nisu objasnili da je "naš ipak veći od njihovog"? :-)
» Chomsky: Bošnjaci, Hrvati, Srbi, Crnogorci govore istim jezikom - hrvatskim!
» Crnogorci ljuti na Tomislava Nikolić:"Ne glasajte za Nikolića rekao je da su Crnu Goru stvorili Srbi"
» SRBI IPAK NAJBOLJE JEBU U REGIONU
» Zašto Vučiću nisu objasnili da je "naš ipak veći od njihovog"? :-)
Page 1 of 1