Pljenki: mediji su krivi za sve. Puno nam je bolje nego se čini
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Pljenki: mediji su krivi za sve. Puno nam je bolje nego se čini
Živeo drug Plenkovic
Ajmo i ove godine 50 tisuća pravac put Njemačke
Ajmo i ove godine 50 tisuća pravac put Njemačke
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Plenkovic je đubar neviđeni, ovo se rađa jednom u pesto godina
Utekne 400 tisuća ljudi a on okrivi medije
Eto mediji malo prevuveličavaju i zato ste vi utekli a ne zato šta smo mi na vlasti đubar neviđeni
Narcisoidno govno
Utekne 400 tisuća ljudi a on okrivi medije
Eto mediji malo prevuveličavaju i zato ste vi utekli a ne zato šta smo mi na vlasti đubar neviđeni
Narcisoidno govno
2014-04-11
Tko je sad ovaj šupak Domagoj?
Domagoj Hajduković? SDP-ov mladi lav iz osječke podružnice u Krčmi i nedavni kandidat za župana osječko-baranjskog.catabbath wrote:Tko je sad ovaj šupak Domagoj?
Neki zabavan lik, kao mali Bernardić.
Guest- Guest
Hm izgleda da SDP baš želi da nikako i ni pod koju cijenu ne glasam za njega sad i ubuduće.
catabbath-
2015-08-22
Kad nam navale sad Arapi bit će nam svima super
Bježite u Njemačku dok još možete jer ovo ovdje su sve teška govna
Bježite u Njemačku dok još možete jer ovo ovdje su sve teška govna
2014-04-11
Javljam se u ime božjeclaire wrote:ti po Turskoj planduješ i 'aračiš..nemaš ti što u ime raje se javljatiSora wrote:Ne pa to zaista moto ove danasnje hrvatske
Ne nadajte se boljem
Bolje je bilo
Buahaaaa
Sreca moja da sam to zivjela..
Ja sam ja.
Mrzim fasiste a sve druge volim.
ti ni ne znas u stavri sto je fasizam..vec se ravnas po onoj mantri 'on je fasist'..reci sto je fasizam?Sora wrote:Javljam se u ime božjeclaire wrote:ti po Turskoj planduješ i 'aračiš..nemaš ti što u ime raje se javljatiSora wrote:Ne pa to zaista moto ove danasnje hrvatske
Ne nadajte se boljem
Bolje je bilo
Buahaaaa
Sreca moja da sam to zivjela..
Ja sam ja.
Mrzim fasiste a sve druge volim.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Cuj sorry
Moram danas rano ustati
Putujem
Samo kratko , svi ovi dani i godine u ovoj drzsvi u kpjoj Moram
Slusati kako se rehabilitira ustasija i ndh TAKVIM ODURNIM LAZIMA I MITOVIMA a negira zasluge partizana i Tita , to je za mene fasizam
To mi je zagorčalo sve OVR godine
To me razlog da sam tu
Ne mogu jednostsvno sutjeti i ne reagirati
Ta rehabilitacija fasista iz ndh ..
fuj
Moram danas rano ustati
Putujem
Slusati kako se rehabilitira ustasija i ndh TAKVIM ODURNIM LAZIMA I MITOVIMA a negira zasluge partizana i Tita , to je za mene fasizam
To me razlog da sam tu
fuj
ko ej rehabilitiran?..da li ej netko sudski rehabilitiran kao u srbiji npr draza,nedic?...da li postoje spomenici,trgovi sa A.P i drugim ustaskim funkcionarima?..znas li ti sto znaci uopce pojam rehabilitacije?..u demokratskim sustavima svatko ima pravo izraziti mislejnje slagali se mi ili ne to ej jedno..a drugo kad je netko rehabilitiran pravnoSora wrote:Cuj sorry
Moram danas rano ustati
Putujem
To me razlog da sam tu
fuj
2015-09-08
uostalom u rh-a postoje spomenici titu ali ne i pavelicu...toliko o 'rehabilitaciji' i mitovima
2015-09-08
Ciceron je prolupao skroz na skroz.Izgleda da sve teže podnosi stres i kritike da samo zuji a meda ne daje.Sve pretvara u neprijatelje pa čak i predsjednicu koja je za razliku od njega ipak izabrana voljom većine.
On živi tamo negdje u svojem svijetu okružen raznoraznim birokratima ništkoristi i bilmezima koji nikada nisu ništa korisno radili i jasno je da drugo ne vidi kad je svima njima bolje.Da siđe malo dolje pa da vidi kako stoje stvari boji se da ne dobije po toj naprlitanoj tintari a i nema vremena za te gluposti,miris brisela je ko droga.Ali još malo pa ćemo ga se riješiti što na žalost ne znači da će poslije njega doći netko normalan.
On živi tamo negdje u svojem svijetu okružen raznoraznim birokratima ništkoristi i bilmezima koji nikada nisu ništa korisno radili i jasno je da drugo ne vidi kad je svima njima bolje.Da siđe malo dolje pa da vidi kako stoje stvari boji se da ne dobije po toj naprlitanoj tintari a i nema vremena za te gluposti,miris brisela je ko droga.Ali još malo pa ćemo ga se riješiti što na žalost ne znači da će poslije njega doći netko normalan.
vili40-
2015-08-02
...zivio je citav zivot pod staklenim zvonom..mama lekarka tata na visokim politickim funkcijama..i druzio se za 'zlatnom mladezi/omladinom i djecom'...i on se ravna definitivno po onom..sit gladnom ne vjerujevili40 wrote:Ciceron je prolupao skroz na skroz.Izgleda da sve teže podnosi stres i kritike da samo zuji a meda ne daje.Sve pretvara u neprijatelje pa čak i predsjednicu koja je za razliku od njega ipak izabrana voljom većine.
2015-09-08
..uostalom i bodul je..a postoje vicevi o bodulima i skotima...
2015-09-08
hvali se kud god ode da nam je državna blagajna stabilna i to su njegove reforme:puni blagajnu divljačkim porezima i nametima i dobrom turističkom sezonom,čak mu i veća cijena nafte super odgovara.Samo zaboravlja da tu stabilnost blagajne na leđima nosi običan puk a ne on tolvaj kakvoga hrvatska još nije vidjela a imali smo zbilja kojekakvih.
I sad bi trebalo zabraniti medije i zabraniti ljudima da kritiziraju sve to jer njemu svako jutro ogledalce veli da je on najljepši i najpametniji šupak u svemiru.
I sad bi trebalo zabraniti medije i zabraniti ljudima da kritiziraju sve to jer njemu svako jutro ogledalce veli da je on najljepši i najpametniji šupak u svemiru.
vili40-
2015-08-02
a cuj nece se valjda kuditi.. ..sto mu preostaje ako prizna da je kriv,los nema sto traziti onda na vlasti..naravno to se nece nikad desiti i en samo kdo njegavili40 wrote:hvali se kud god ode da nam je državna blagajna stabilna i to su njegove reforme:puni blagajnu divljačkim porezima i nametima i dobrom turističkom sezonom,čak mu i veća cijena nafte super odgovara.Samo zaboravlja da tu stabilnost blagajne na leđima nosi običan puk a ne on tolvaj kakvoga hrvatska još nije vidjela a imali smo zbilja kojekakvih.
2015-09-08
nema on više šta priznati,pa gle kakav mu ološ drži tanku većinu a i to mu je pri kraju pa koketira sa tupanima iz sdp-a.O jade jade,majketi kud nam je politika spala.A mariću koji sve promatra kao miš ispod slame rekao ti deri a ja ću srat okolo i kupujući probisvjete održavati stabilnost u kokošinjcu.Vjerodostojno nema što,za ispovraćati se.Narod je kriv i mediji i predsjednica,sve to treba promijeniti da bude on egomanijak spokojan.vuksadinare wrote:a cuj nece se valjda kuditi.. ..sto mu preostaje ako prizna da je kriv,los nema sto traziti onda na vlasti..naravno to se nece nikad desiti i en samo kdo njegavili40 wrote:hvali se kud god ode da nam je državna blagajna stabilna i to su njegove reforme:puni blagajnu divljačkim porezima i nametima i dobrom turističkom sezonom,čak mu i veća cijena nafte super odgovara.Samo zaboravlja da tu stabilnost blagajne na leđima nosi običan puk a ne on tolvaj kakvoga hrvatska još nije vidjela a imali smo zbilja kojekakvih.
vili40-
2015-08-02
pa glec..kad nisi siguran vise da ti je zacementirana fotelja u briselu(valjda ej on mislio da je tako mu 'obecali sefovi') onda se trgas an sve nacine da bar zadrzis ove ovdje...vili40 wrote:nema on više šta priznati,pa gle kakav mu ološ drži tanku većinu a i to mu je pri kraju pa koketira sa tupanima iz sdp-a.O jade jade,majketi kud nam je politika spala.A mariću koji sve promatra kao miš ispod slame rekao ti deri a ja ću srat okolo i kupujući probisvjete održavati stabilnost u kokošinjcu.Vjerodostojno nema što,za ispovraćati se.Narod je kriv i mediji i predsjednica,sve to treba promijeniti da bude on egomanijak spokojan.vuksadinare wrote:a cuj nece se valjda kuditi.. ..sto mu preostaje ako prizna da je kriv,los nema sto traziti onda na vlasti..naravno to se nece nikad desiti i en samo kdo njegavili40 wrote:hvali se kud god ode da nam je državna blagajna stabilna i to su njegove reforme:puni blagajnu divljačkim porezima i nametima i dobrom turističkom sezonom,čak mu i veća cijena nafte super odgovara.Samo zaboravlja da tu stabilnost blagajne na leđima nosi običan puk a ne on tolvaj kakvoga hrvatska još nije vidjela a imali smo zbilja kojekakvih.
2015-09-08
meni se čini da je plenkiju puno bolje nego nam se čini
Evo sad su povećali kvote za rad u turizmu za još četiri tisuće samo da nemoraju dignit plaće
He he bit će nam super
Rad za kikiriki
Je vratit će ti se u Hrvatsku, oli su ludi
He he bit će nam super
Rad za kikiriki
2014-04-11
Kinezi bogte odlazeRayMabus wrote:Evo sad su povećali kvote za rad u turizmu za još četiri tisuće samo da nemoraju dignit plaće
He he bit će nam super
Rad za kikiriki
Kermit-
2014-04-17
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» HDZ-ov slavonski župan: "Za iseljavanje su krivi mediji, nema je bolje od naše milicije!"
» Podaci su neumoljivi: u Jugoslaviji se puno bolje živjelo nego danas
» Ono kad restoran bolje komunicira nego vlast i mediji..
» MOST nikad nije shvatio da Plenki i HDZ kod ljevicara puno bolje stoje nego oni..dokaz i ova kolumna
» Znam da se nekome čini puno, radim 30 godina
» Podaci su neumoljivi: u Jugoslaviji se puno bolje živjelo nego danas
» Ono kad restoran bolje komunicira nego vlast i mediji..
» MOST nikad nije shvatio da Plenki i HDZ kod ljevicara puno bolje stoje nego oni..dokaz i ova kolumna
» Znam da se nekome čini puno, radim 30 godina
Page 3 of 4