Pomirili su se
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Pomirili su se
[size=34]Već su se pomirili: Ivica Vlatki oprostio ljubomoru i prošlost[/size]
Ljubav pobjeđuje sve probleme, rekao je Ivica Biljan (46), bivši maneken rodom iz Like. Tri dana nakon što ju je ostavio, Ivica je Vlatki Pokos (45) oprostio njezinu burnu prošlost.
Iako je rekao da voditeljicu ne želi upoznati sa svojim sinovima jer se ljubila s talijanskim menadžerom Fabriziom u luksuznoj trgovini u Rimu dok je Dikan sjedio ispred kabine, sad kaže da je Vlatka izuzetna žena. Rudarski inženjer tvrdi da su ponovno u kontaktu.
- Vlatka me razumije. Ona je nevjerojatna žena. Naš je problem veza na daljinu, ali prebrodit ćemo mi to. Razgovaramo o sljedećem koraku u našoj vezi - kaže Biljan.
Donedavno je tvrdio da ga smeta što je Pokos izjavila da prodaje stan u Zagrebu i da se seli njemu u Kanadu, a s njim se oko toga nije konzultirala. Ljutilo ga je i to što ga Vlatka uhodi na društvenim mrežama te šalje poruke ženama koje ga lajkaju, a ostavljala je i neprimjerene komentare. Biljan ju je prozvao i zbog zvanja njegove prijateljice u Splitu koju je optužila da mu se upucava. Sad tvrdi da s tim nema problema.
- Ljubomora je znak ljubavi - rekao je pomirljivo Biljan, koji je na društvenim mrežama pisao Lidiji Bačić i Jeleni Rozgi.
Voditeljica je nakon prekida obrisala njihove zajedničke fotografije, a bivši maneken tvrdi da je to napravila jer želi da im veza bude privatna. Pokos je o prekidu cijelo vrijeme damski šutjela, ali je na društvenim mrežama objavljivala statuse koje su mnogi povezivali s Biljanovom objavom prekida.
- Prije nego što nekoga osudiš, stani i razmisli o svemu onome što je Bog tebi oprostio - napisala je Vlatka Pokos.
http://www.24sata.hr/domace-zvijezde/vec-su-se-pomirili-ivica-vlatki-oprostio-ljubomoru-i-proslost-441094?utm_campaign=Partnerski+portali&utm_source=Vecernji&utm_medium=Blok
Iako je rekao da ju ne želi upoznati sa svojim sinovima, sad kaže da je Vlatka izuzetna žena te tvrdi da trenutno razmišljaju o idućem koraku u obnovljenoj vezi
Ljubav pobjeđuje sve probleme, rekao je Ivica Biljan (46), bivši maneken rodom iz Like. Tri dana nakon što ju je ostavio, Ivica je Vlatki Pokos (45) oprostio njezinu burnu prošlost.
Iako je rekao da voditeljicu ne želi upoznati sa svojim sinovima jer se ljubila s talijanskim menadžerom Fabriziom u luksuznoj trgovini u Rimu dok je Dikan sjedio ispred kabine, sad kaže da je Vlatka izuzetna žena. Rudarski inženjer tvrdi da su ponovno u kontaktu.
- Vlatka me razumije. Ona je nevjerojatna žena. Naš je problem veza na daljinu, ali prebrodit ćemo mi to. Razgovaramo o sljedećem koraku u našoj vezi - kaže Biljan.
Donedavno je tvrdio da ga smeta što je Pokos izjavila da prodaje stan u Zagrebu i da se seli njemu u Kanadu, a s njim se oko toga nije konzultirala. Ljutilo ga je i to što ga Vlatka uhodi na društvenim mrežama te šalje poruke ženama koje ga lajkaju, a ostavljala je i neprimjerene komentare. Biljan ju je prozvao i zbog zvanja njegove prijateljice u Splitu koju je optužila da mu se upucava. Sad tvrdi da s tim nema problema.
- Ljubomora je znak ljubavi - rekao je pomirljivo Biljan, koji je na društvenim mrežama pisao Lidiji Bačić i Jeleni Rozgi.
Voditeljica je nakon prekida obrisala njihove zajedničke fotografije, a bivši maneken tvrdi da je to napravila jer želi da im veza bude privatna. Pokos je o prekidu cijelo vrijeme damski šutjela, ali je na društvenim mrežama objavljivala statuse koje su mnogi povezivali s Biljanovom objavom prekida.
- Prije nego što nekoga osudiš, stani i razmisli o svemu onome što je Bog tebi oprostio - napisala je Vlatka Pokos.
http://www.24sata.hr/domace-zvijezde/vec-su-se-pomirili-ivica-vlatki-oprostio-ljubomoru-i-proslost-441094?utm_campaign=Partnerski+portali&utm_source=Vecernji&utm_medium=Blok
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Re: Pomirili su se
Prvi glas i da su se svadili i da su skup, i tko je uopće taj lik? Nikad čula za njega
Guest- Guest
Dikan cornutogargamel0101 wrote:
Iako je rekao da voditeljicu ne želi upoznati sa svojim sinovima jer se ljubila s talijanskim menadžerom Fabriziom u luksuznoj trgovini u Rimu dok je Dikan sjedio ispred kabine, sad kaže da je Vlatka izuzetna žena.
Last edited by Eva on 9/10/2015, 14:53; edited 1 time in total
Guest- Guest
biznismen je bneki, nije mi toliko do njega nego zbog Vlatke, voljela ga je
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kao i svakog dosad koj je zarađivao godišnje > 200 k €epikur37 wrote:biznismen je bneki, nije mi toliko do njega nego zbog Vlatke, voljela ga je
Guest- Guest
srecom sudbina je imala iznanedenje za njihepikur37 wrote:spas, otkad su prekinuli sve sam ko na iglama...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
.....pogledao ju je......
2014-04-19
....pomislila je u tom trenutku.....
2014-04-19
2014-04-19
djeca mogu opet slobodno pjevati, ptice mogu odloziti strajk i krenuti na jug, ribe mogu nastaviti mrijest, divota..
Primitivac i licemjer..k'o i Milan..sad kao nista nije znao,a inace je bio nevin kad je nju sreo :D
2014-04-12
moramo pratit sljedeci korak da slucajno ne gacnu u govno :kidd:
2014-04-19
Selebritis,khmmm :P
2014-04-12
ma pusti, kad se ofuco i iskurvo sad bi da se utopi i izigrava djevu bajnumaggie13 wrote:Primitivac i licemjer..k'o i Milan..sad kao nista nije znao,a inace je bio nevin kad je nju sreo :D
2014-04-19
da,tako nesto..nezreo lik;)prckov wrote:ma pusti, kad se ofuco i iskurvo sad bi da se utopi i izigrava djevu bajnumaggie13 wrote:Primitivac i licemjer..k'o i Milan..sad kao nista nije znao,a inace je bio nevin kad je nju sreo :D
2014-04-12
Ja sam se uplašio da će nam kaja prestati dolaziti budući da ona ne voli one teme o Siriji.:Depikur37 wrote:spas, otkad su prekinuli sve sam ko na iglama...
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Dođem danas tek sad na forum i ovakva divna vijest !
Ništa više ne čitam da mi ne pokvari raspoloženje.
Ništa više ne čitam da mi ne pokvari raspoloženje.
Trinity-
2014-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2