Draža u Srbiji popularniji od Tita
Page 1 of 1
Draža u Srbiji popularniji od Tita
http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3062531/draza-popularniji-od-tita-srbi-i-dalje-duboko-podeljeni-ali-im-je-ipak-drazi-cica
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Draža u Srbiji popularniji od Tita
Vozio se jednom drug Tito kroz Kragujevac i pred nekom kafanom vidio nekog starca kako sjedi na zidicu.
Stane Tito i pita starca da sta sjedi tu, a ne u kafani. Starac rekne da nema za brlju.
Izvadi Tito 100 hiljadarki i da starcu da popije nesto. Pita starac: "kad me pitaju tko mi dao, sto da reknem?"
-"Onaj koga narod najvise voli"-
"Cica Drazo, zar si ti jos ziv?"
Stane Tito i pita starca da sta sjedi tu, a ne u kafani. Starac rekne da nema za brlju.
Izvadi Tito 100 hiljadarki i da starcu da popije nesto. Pita starac: "kad me pitaju tko mi dao, sto da reknem?"
-"Onaj koga narod najvise voli"-
"Cica Drazo, zar si ti jos ziv?"
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Kod nas je Ante Pavelić najpopularniji.
crvenkasti-
2014-04-17
al pizzon se pravi da to ne vidi i ne zna, bitno da mu NDH i ustaše ne izlaze iz usta
nije u stanju dva reda sročiti bez njih
Noor wrote:al pizzon se pravi da to ne vidi i ne zna, bitno da mu NDH i ustaše ne izlaze iz usta
Pizonu ne zamjeram. On je Srbin u Srbiji i to je ok...zamjeram ovima u Hrvatskoj koji primaju kune i blate Hrvate, a velicaju Drazu
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
pa nek onda tamo i bude, šta nos non stop gura preko ograde i u svemu vidi ustašeflumen wrote:Noor wrote:al pizzon se pravi da to ne vidi i ne zna, bitno da mu NDH i ustaše ne izlaze iz usta
Pizonu ne zamjeram. On je Srbin u Srbiji i to je ok...zamjeram ovima u Hrvatskoj koji primaju kune i blate Hrvate, a velicaju Drazu
doduše, da...ima na forumu i ne srba, koji ih isto vide
kod sore i yeha je stvar jasna...mogu i ustaše zaigrati umjesto bijelih miševa, ali kod ostatka pete kolone ne znam što je
Noor wrote:al pizzon se pravi da to ne vidi i ne zna, bitno da mu NDH i ustaše ne izlaze iz usta
normalno da znam
ja oduvek pisem da bi, eventualno, buduci rat izmedju srba i hrvata bio pravi rat,
izmedju srbije i hrvatske, neuporodiv sa bilo kojim dosadasnjim loklanim ratovima
novim generacijama je dopizdela vasa kenjaza, nisu ko mi, vaspitani, neka, pusti
mobilizacije bi uspevale
drugo, zapad je drazi dao zeleno, ustase nemaju precutnu saglasnot
drazi priznaju pokret otpora ustasama ne
Guest- Guest
pizzon wrote:Noor wrote:al pizzon se pravi da to ne vidi i ne zna, bitno da mu NDH i ustaše ne izlaze iz usta
normalno da znam
ja oduvek pisem da bi, eventualno, buduci rat izmedju srba i hrvata bio pravi rat,
izmedju srbije i hrvatske, neuporodiv sa bilo kojim dosadasnjim loklanim ratovima
novim generacijama je dopizdela vasa kenjaza, nisu ko mi, vaspitani, neka, pusti
mobilizacije bi uspevale
ajde bre ne šopaj nas s vašom istinom, sva sreća pa je povijest zapisana
http://www.telegraf.rs/vesti/908038-hitlerov-diplomata-o-cetnicima-zajedno-smo-ratovali-protiv-partizana-foto
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Mitovi su mitovi, do njih se drži više nego do Boga samoga. Fabrika se nikad ne gasi, već ona štanca i nove produkte.Noor wrote:al pizzon se pravi da to ne vidi i ne zna, bitno da mu NDH i ustaše ne izlaze iz usta
Guest- Guest
belosvetski mitomaniFénix wrote:Mitovi su mitovi, do njih se drži više nego do Boga samoga. Fabrika se nikad ne gasi, već ona štanca i nove produkte.Noor wrote:al pizzon se pravi da to ne vidi i ne zna, bitno da mu NDH i ustaše ne izlaze iz usta
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Kaj su ustaše bile pokret otpora?pizzon wrote:Noor wrote:al pizzon se pravi da to ne vidi i ne zna, bitno da mu NDH i ustaše ne izlaze iz usta
normalno da znam
mobilizacije bi uspevale
Te bradurine ostale od Turaka u amanet......ili Osama look
Guest- Guest
Nisam ni ja.vuksadinare wrote:...iznenađeni?..ja ne...
Similar topics
» Sve popularniji child - free hoteli i aranžmani
» Draža antifašist
» Hrvat 'pokorio' Aziju, popularniji je od cijele hrvatske reprezentacije
» Plenković nakon svakog poskupljenja struje plina cestarina itd sve popularniji
» Ziv je Draza, umro nije
» Draža antifašist
» Hrvat 'pokorio' Aziju, popularniji je od cijele hrvatske reprezentacije
» Plenković nakon svakog poskupljenja struje plina cestarina itd sve popularniji
» Ziv je Draza, umro nije
Page 1 of 1