Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Serbia Strong wrote:Ukralo, pokralo ‘ajdučića kme kme kmeee
Zeko-
2015-08-26
To imaju samo veliki klubovi tipa Hajduk, Bayern.fridrih_niche wrote:Da Partizan i Dinamo imaju svoje japanke, vino, sličice, pivo i slične stvari, kako bi se svrsavalo...Serbia Strong wrote:da je to hajduk uradio, koliko bi se svrsavalo na to...
Koja dominacija!
<3
Guest- Guest
Btw, zaboravija sam Igoru Štimcu čestitati to što je napokon pronašao novi posao. Reality sportski direktor Dinama.
Guest- Guest
Koje ruganje hahahahaha...isključivi krivac wrote:Btw, zaboravija sam Igoru Štimcu čestitati to što je napokon pronašao novi posao. Reality sportski direktor Dinama.
:D
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:mada, koji sve amateri igraju tamo, ispada kao da su ih zaista birali kroz reality...
Gskk. ali dobra, dobra...
darth_vader-
2014-04-17
koji američki znanstvenici, idiote?isključivi krivac wrote:Američki znanstvenici koji se bave fenomenom Dinamo/Lokomotiva mora da su neki jalni dalmoši, hajdukovci. :lol!:fridrih_niche wrote:Pisanje po GNK Lopovu...
:aw:
Jebote, ima nas svugdi. Amerika, nizozemski sportski medij, švicarsko tužiteljstvo...
Tovari svuda oko nas :lell:
sitting_bull-
2015-09-28
Američki znanstvenici koji se razumiju u nogomet.
Zeko-
2015-08-26
Dinamo je nastavio u slavljeničkom tonu, nakon što je prva momčad proslavila naslov prvaka, dan kasnije proslavi su se pridružili kadeti i juniori Dinama! Tako su Modri ove sezone potvrdili dominaciju u sve četiri kategorije koje se natječu na nacionalnoj razini: prva momčad, juniori, kadeti i pioniri!,
Zeko-
2015-08-26
Prema rezultatima koje smo dobili, rezultatski podbačaj Lokomotive protiv Dinama u razdoblju od 2009. do 2016. godine bio je tako nevjerojatan, da su šanse da će jedna momčad u toliko velikom broju utakmica imati tako loš skor bile manje od vjerojatnosti da vas pogodi grom.
Guest- Guest
što kaže ta baba vanga za šanse hajduka da bude prvak prije sudnjeg dana?isključivi krivac wrote:Prema rezultatima koje smo dobili, rezultatski podbačaj Lokomotive protiv Dinama u razdoblju od 2009. do 2016. godine bio je tako nevjerojatan, da su šanse da će jedna momčad u toliko velikom broju utakmica imati tako loš skor bile manje od vjerojatnosti da vas pogodi grom.
:roflrofl: :roflrofl: :roflrofl: :roflrofl:
sitting_bull-
2015-09-28
Koja volejčina forumskoj ludi.
.
Ili, koji je tek rezultatski podbačaj hajdučića u HNL-u da 7 godina nije bio ni na 2. mjestu ?
.
Ili, koji je tek rezultatski podbačaj hajdučića u HNL-u da 7 godina nije bio ni na 2. mjestu ?
Zeko-
2015-08-26
[size=30]Sammir se do kraja tjedna vraća u Dinamo, a dolazi i ponajbolji golgeter HNL-a[/size]
Sportske novosti donijele su informaciju kako se Sammir po treći put vraća u Dinamo, a taj bi se transfer trebao realizirati već do kraja ovog tjedna! Sammir se prošle godine već jednom vratio u Dinamo, ali je zbog neslaganja s tadašnjim trenerom Petevommorao opet napustiti klub.
Lovro Majer, jedan od najboljih mladih hrvatskih igrača koji je ove sezone s 11 golova bio šesti strijelac lige od sljedeće sezone trebao bi nositi dres Dinama.
On je i član hrvatske U-21 reprezentacije, tek mu je 20 godina i trebao bi biti jedan od nositelja igre Dinama u godinama koje dolaze.
Sportske novosti donijele su informaciju kako se Sammir po treći put vraća u Dinamo, a taj bi se transfer trebao realizirati već do kraja ovog tjedna! Sammir se prošle godine već jednom vratio u Dinamo, ali je zbog neslaganja s tadašnjim trenerom Petevommorao opet napustiti klub.
Lovro Majer, jedan od najboljih mladih hrvatskih igrača koji je ove sezone s 11 golova bio šesti strijelac lige od sljedeće sezone trebao bi nositi dres Dinama.
On je i član hrvatske U-21 reprezentacije, tek mu je 20 godina i trebao bi biti jedan od nositelja igre Dinama u godinama koje dolaze.
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 50