2019g. SAD postaje najveći svijetski prizvođač nafte
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: 2019g. SAD postaje najveći svijetski prizvođač nafte
Krk, zidic, pivica poslije posla u fusu, price o dozivljajima u JNA, kako se nekad bolje zivilo i sl. Kila mozga....
abraham- Posts : 14669
2014-04-14
A o avijaciji da nepričamo jer su te baterije jednostavno još uvijek preteškeSpeare Shaker wrote:Serbinho-3 wrote:Markijone vidi viziju u E automobilima a kauboji o nafti
Proći će još desetljeća prije nego cestovna vozila (nisu samo u pitanju automobili nego posebno teretna vozila) na čisti elektropogon postanu konkurentna onima pogonjenim motorima s unutarnjim izgaranjem.
Do tada im tek hibridi u nekom obliku mogu kako tako konkurirati, posebno u gradovima. Na dulje relacije, cestovna vozila na elektropogon nemaju ama baš nikakve šanse.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Mi smo ovdje rekli svoje. Preko nas mrtvih. A ni ovoj vladi neće gorjeti do jutra.Speare Shaker wrote:jastreb wrote:Neka se izgradi takvo što na Lištici,ili u Ljubuškom.Eroo wrote:Još samo da se izgradi LNG na Krku..
Mi smo ovdje rekli svoje "No passaran!"
Šape dalje od Krka!
Možete se slikat sa svojim no passaran jer je riječ o strateškom projektu na državnoj razini.
Tako da o tom mastodontu koji bi uništavao naše lijepo more možete samo sanjat.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kad vam je tite radija rafineriju i koksaru to vam nije smetalo.jastreb wrote:Mi smo ovdje rekli svoje. Preko nas mrtvih. A ni ovoj vladi neće gorjeti do jutra.Speare Shaker wrote:jastreb wrote:Neka se izgradi takvo što na Lištici,ili u Ljubuškom.Eroo wrote:Još samo da se izgradi LNG na Krku..
Šape dalje od Krka!
Možete se slikat sa svojim no passaran jer je riječ o strateškom projektu na državnoj razini.
Guest- Guest
Smetalo je. Imam izrerske iz Novog lista o tome. No ovaj plutajući terminal je opasno biološko oružje koje bi uništilo floru i faunu i zgadila ljudima turizam.Metuzalem wrote:kad vam je tite radija rafineriju i koksaru to vam nije smetalo.jastreb wrote:Mi smo ovdje rekli svoje. Preko nas mrtvih. A ni ovoj vladi neće gorjeti do jutra.Speare Shaker wrote:jastreb wrote:Neka se izgradi takvo što na Lištici,ili u Ljubuškom.Eroo wrote:Još samo da se izgradi LNG na Krku..
Šape dalje od Krka!
Stoga ovo ne bu prošlo.
Mi smo ovdje od ustaša do komunjara po tome jedinstveni 100%.
2014-04-22
jastreb wrote:Mi smo ovdje rekli svoje. Preko nas mrtvih. A ni ovoj vladi neće gorjeti do jutra.Speare Shaker wrote:jastreb wrote:Neka se izgradi takvo što na Lištici,ili u Ljubuškom.Eroo wrote:Još samo da se izgradi LNG na Krku..
Šape dalje od Krka!
Riječ je o strateškom državnom projektu bez obzira koja vlada bude aktualna.
Što se tiče koristi od projekta, nevjerojatno mi je da opet moram ponavljati onu poznatu priču kako je Gazprom spustio cijenu svoga plina za Litvu za oko 30% čim se u njihovim vodama pojavio plutajući terminal.
Konkurencija radi čuda.
Dakle, ekonomska korist je postignuta, a da Litva nije kupila niti kubični metar LNG-a.
Isti slučaj ili sličan će biti i kod nas.
Na vas vječito pijane maloumne jugonostalgičare neću potrošiti niti riječ jer to niti ne zaslužujete.
Guest- Guest
Cijela županija je ovdje jedinstvena. Plutajućeg terminala neće biti.Speare Shaker wrote:
Što se tiče koristi od projekta, nevjerojatno mi je da opet moram ponavljati onu poznatu priču kako je Gazprom spustio cijenu svoga plina za Litvu za oko 30% čim se u njihovim vodama pojavio plutajući terminal.
Konkurencija radi čuda.
Dakle, ekonomska korist je postignuta, a da Litva nije kupila niti kubični metar LNG-a.
Na vas vječito pijane maloumne jugonostalgičare neću potrošiti niti riječ jer to niti ne zaslužujete.
Znači tu smo sada svi na istoj strani. I lijevi i desni. Od RF-a do krovnih udruga,branitelja i HSP-a.
Znači neće imati posla samo sa jugonostalgicima i pijancima. Ima nas.
2014-04-22
Zaboravih napomenuti da su suzdržani bili jedino pripadnici Adezeja. Nisu se htjeli zamjerati biračkom tijelu(kod kojega u PGŽ ionako ne stoje najbolje),a niti proturiječiti gazdama iz Zagreba.
Dakle,budite sigurni da plutajući(za onaj fiksni,kopneni jesmo)LNG ovdje nema prođe,pa makar i Trump intervenirao.
Dakle,budite sigurni da plutajući(za onaj fiksni,kopneni jesmo)LNG ovdje nema prođe,pa makar i Trump intervenirao.
2014-04-22
jastreb wrote:Neka se izgradi takvo što na Lištici,ili u Ljubuškom.Eroo wrote:Još samo da se izgradi LNG na Krku..
Šape dalje od Krka!
Veliš, bolje se postavit na granicu i prodavat ulaznice za posjetitelje ogleda Indijanaca.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Velim da od plutajućeg Elendžija nema niošta.Eroo wrote:jastreb wrote:Neka se izgradi takvo što na Lištici,ili u Ljubuškom.Eroo wrote:Još samo da se izgradi LNG na Krku..
Šape dalje od Krka!
Veliš, bolje se postavit na granicu i prodavat ulaznice za posjetitelje ogleda Indijanaca.
Mi smo ovdje tako odlučili.
Demokracija je?
2014-04-22
jastreb wrote:Cijela županija je ovdje jedinstvena. Plutajućeg terminala neće biti.Speare Shaker wrote:
Konkurencija radi čuda.
Znači tu smo sada svi na istoj strani. I lijevi i desni. Od RF-a do krovnih udruga,branitelja i HSP-a.
Znači neće imati posla samo sa jugonostalgicima i pijancima. Ima nas.
Je, ima vas. Sve niškoristi, od zla oca i gore matere, glupo, tupo i neupotrebljivo.
Guest- Guest
da se u ista kuzis,znao bi i da je ona crvena linija pozeljna jer znaci stabilnosti postojanost prihoda odnosno profita...velike varijacije nisu pozeljne kako u poslovanju tako niti na burzama...pametnima dovoljnoMetuzalem wrote:The U.S. Energy Information Administration said early this month that U.S. output would exceed 11 million bpd by late 2018. That would take it past top producer Russia, which pumps just below that mark C-RU-OUT.
“U.S. shale growth is very strong, the pace is very strong ... The United States will become the No.1 oil producer sometime very soon,” he told Reuters separately.
https://www.reuters.com/article/us-energy-iea/u-s-to-overtake-russia-as-top-oil-producer-by-2019-at-latest-iea-idUSKCN1GB0C6
i tako imperija propada ,multpolarni svijet, Putin šahist bla,bal
Guest- Guest
Eroo wrote:Još samo da se izgradi LNG na Krku...Ide totalna kontrola cijelog svijeta i šire.
To sigurno nećeš doživiti
Ma odakle im nafta uopće, biće opet ispiraju pijesak :)
Kupuju jeftino i trpaju u svoje prazne bušotine kako bi posli prodli skupo muda za bubrege
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
koji ste vi sančosi. to je za nebilivitsvi svi se čude zbog lng terminala.jastreb wrote:Neka se izgradi takvo što na Lištici,ili u Ljubuškom.Eroo wrote:Još samo da se izgradi LNG na Krku..
Šape dalje od Krka!
italija radi največi na svijetu.
2014-12-30
Radi,ali gdje. Sigurno ne u turističkoj zoni.veber wrote:koji ste vi sančosi. to je za nebilivitsvi svi se čude zbog lng terminala.jastreb wrote:Neka se izgradi takvo što na Lištici,ili u Ljubuškom.Eroo wrote:Još samo da se izgradi LNG na Krku..
Šape dalje od Krka!
italija radi največi na svijetu.
Tu se zgražate radi koksare u Bakru ili Dine,kao komunjare su podizale fabrike koje truju okiolinu,a kada to isto čini Adeze,onda je to OK.
E,pa ne bu išlo.
2014-04-22
jug italije. veći bdp od cijele hrvatske.
50km od brindisija, 100 od napulja.
po zemljištu slično istri. 25km od mora.
najveća rafinerija u eu. cijena prava sitnica, a direktori trljaju ruke jer će lng prodavati hrvatskoj.
50km od brindisija, 100 od napulja.
po zemljištu slično istri. 25km od mora.
najveća rafinerija u eu. cijena prava sitnica, a direktori trljaju ruke jer će lng prodavati hrvatskoj.
2014-12-30
veber-
2014-12-30
vjerovatno sam bio 10kre pa nisam otišao.
2014-12-30
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» SAD je upravo postao najveći dobavljač sirove nafte za EU
» SAD je najveći svjetski proizvođač nafte u 2023. godini
» Informatika napokon postaje obavezni predmet, najveći gubitnik trebao bi biti vjeronauk
» Kina obećala 60 milijardi dolara pomoći za Afriku i postaje najveći dobročinitelj "crnog kontinenta"
» Najveći zemljoposjednik ujedno i najveći uhljeb koji siše proračun
» SAD je najveći svjetski proizvođač nafte u 2023. godini
» Informatika napokon postaje obavezni predmet, najveći gubitnik trebao bi biti vjeronauk
» Kina obećala 60 milijardi dolara pomoći za Afriku i postaje najveći dobročinitelj "crnog kontinenta"
» Najveći zemljoposjednik ujedno i najveći uhljeb koji siše proračun
Page 2 of 2