Novi španjolski premijer odbio staviti ruku na Bibliju kod prisege
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Novi španjolski premijer odbio staviti ruku na Bibliju kod prisege
Kršćanska tradicija je kao švedski stol,no posebno u Španjolskoj ta tradicija je došla do izražaja,prvo kroz inkviziciju,kasnije kroz Francov režim.Nedavno je bio dokumentarac što je ta tradicija činila djeci obitelji koji su bili na,,pogrešnoj'' strani u građanskom ratu.Nije niti čudno što je katolička crkva toliko omražena u Španjolskoj.kofein wrote:debotoijusto wrote:pedro bog te blagoslovio , biljezim +
Što očekuješ od socijalističkog nekrsta, nego sramoćenje drevne kršćanske tradicije. -
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
da,mogao se tako zakleti i na neki roman od Tolkiena,,tako mi Eru Iluvatar pomogao''debotoijusto wrote:aben wrote:socijalist na vlasti odbi se zakljeti na knjigu?
begtejeba, renesanasa u španjolskoj
roman kolega
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
hehe moš se ti bavit gramatikom koliko oćeš, ali prvo nauči razliku između lokalnog govora i toga na čemu inzistiraš. Nadalje poradi malo na svojoj pismenosti, a i posloži te rečenice u neku smislenu cijelinu, ovako djeluje da ih je pisao osnovoškolac.veber wrote:vas sančose ne treba ni tražit. sami se pojavite.Metuzalem wrote:nisi ti ništa bolji od longija, bar on ne mora uzdržavat bivše žene dok se valjaju sa novim jebačima.veber wrote:do 15e upražnjavo.debotoijusto wrote:veber wrote:probaj s drkanjem.
govoris iz iskustva ?
nakon toga otkrio žene.
probaj. ne grizu.
ili se s longijem nastavi družit.
da te peru frustracije peru te,inače nebi bij pijan dan,noć.
u dvije izjavne rečenica napišete hrpu gluposti.
kada već pišeš. ide, bio pijan. dan-noć ili spojiš pa napišeš cijeli dan.
inače negaciju glagola biti pišeš razdvojeno gdje se istom dodaje h.
znači; ne bih. ne kao tvoja i erina domovina ali slično.
nakon samoglasnika a ide u većini slučajeva zarez.
ali nažalost beha ekipe pijem samo kavu.
da mi se da fotkati slikao bi ti jutro s terase u zegeju.
kako bilo, ovo sve ne minja činjenicu da si obična pijanica i luzer, pogotovo kad su u pitanju žene. šta je najgore, dok si i ovo pisa si pija pijan, nema tebi pomoći.
Guest- Guest
dokk si i ovo pisa si pija pijan, nema tebi pomoći.
kaj vi sančosi nemrete napisat suvisli tekst?
2014-12-30
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ne mogu se mjeriti sa ovom tvoj suvislosti.veber wrote:dokk si i ovo pisa si pija pijan, nema tebi pomoći.
kaj vi sančosi nemrete napisat suvisli tekst?
Guest- Guest
definiticno mu loše radi, jer ga baca na depru i frustrcije.vuksadinare wrote:veber i cugica...
Guest- Guest
Last edited by flumen on 4/6/2018, 14:02; edited 1 time in total (Reason for editing : +++)
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
flumen wrote:jastreb wrote:A čuj...I Tito je stalno govorio "Boga ti!", "Boga mi!". A kao nije vjerovao u Boga...debotoijusto wrote:jastreb wrote:Pa ako je netko ateist,ili nekršćanin,onda bi bilo u neku ruku licemjerno polagati najvišu državnu zakletvu sa Biblijom.
Bez obzira na tradiciju i na to što je taj političar nominalni kršćanin. Dali me razumete?
a razumis li ti da "tako mi bog pomogao" dio protokola/zakona/ustava... dakle moras to rutinski izgovorit iako ne vjerujes
prvi radni minut potices licemjerstvo
Neki izvori govore kako se pred kraj života (i)ispovijedio.
Svi mi u nešto vjerujemo,tako da ono "Tako mi Bog pomogao" u neku ruku i ima smisla.
A Biblija je druga stvar...Ako sam ja muslim ili štovatelj istočnjačkih gnoza,ili pak zgotovljene datosti,onda ću u ruke uzeti Kuran,Vede,ili neki drugi (za mene)sveti spis.
Tito je bio Jehovinim Svjedocima blizak - pred kraj Zivota...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
veber-
2014-12-30
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Google odbio staviti Uskrs
» Španjolski premijer u četvrtak stiže u posjet Hrvatskoj
» Španjolski premijer stiže u povijesni posjet Zagrebu
» Španjolski izbori : Hoće li Vox biti novi šok ?
» Johnson odbio novi referendum o nezavisnosti Škotske
» Španjolski premijer u četvrtak stiže u posjet Hrvatskoj
» Španjolski premijer stiže u povijesni posjet Zagrebu
» Španjolski izbori : Hoće li Vox biti novi šok ?
» Johnson odbio novi referendum o nezavisnosti Škotske
Page 7 of 7