VAR
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
VAR
Od sljedece godine VAR stize u lp I primeru.
Zidane daje otkaz
Crv7 odlazi
Slucajnost
Zidane daje otkaz
Crv7 odlazi
Slucajnost
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: VAR
A kaj vam je to VAR ? Kratica za VARalicu ?
Zeko-
2015-08-26
Da u pravu siZeko wrote:A kaj vam je to VAR ? Kratica za VARalicu ?
Znnaci Modric je prvi sinonim
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
zidane revolucionar..
al kad pogledaš kakvim su krađama oni osvajali svaki trofej unatrag 10 sezona.. 2 prvenstva krađe svako kolo, 3 LP krađa svaku utakmicu, kup poništen gol pedra..
ne bi imali ništa od ovoga da je bilo vara..
End- Posts : 21177
2015-08-25
Neprocjenjivo. Najveći klub na svijetu koji ima ime Real Madrid, nakon 4 osvojene LP u 5 sezona ušao je u besmrtnost. Luka Modrić, najbolji vezni igrač na planeti, ušao je sa 4 osvojene LP u 5 sezona u besmrtnost. A vi kmečite i pokušavajte omalovažiti ono čemu se cijeli svijet klanja.
Zeko-
2015-08-26
Ovo je vic stoljeća, ali dobar, dobar.
Zeko-
2015-08-26
Ovo ti je ista priča ka i s Dinamom...End wrote:
zidane revolucionar..
al kad pogledaš kakvim su krađama oni osvajali svaki trofej unatrag 10 sezona.. 2 prvenstva krađe svako kolo, 3 LP krađa svaku utakmicu, kup poništen gol pedra..
ne bi imali ništa od ovoga da je bilo vara..
Na lopovluk i muljaže su sve osvojili...
Ne priznajen ništa od tih lopovskih trofeja...
;)
Guest- Guest
Opet suzice zbog Reala i Ronalda Ali mi je neopisivo drago zbog tehnologije koja će bit uvedena u primeru i ligu prvaka.
Nema više ničeovog i čmarendovog kmečanja na Real. Nisu ni svjesni da su izgubili svaku podlogu za kmečanje
Nema više ničeovog i čmarendovog kmečanja na Real. Nisu ni svjesni da su izgubili svaku podlogu za kmečanje
zar je var uopće sad bitan nakon svih krađa loreala, tko će to vratiti, ionako će tom tehnologijom upravljati isti lopovi koji već 100 godina kradu za loreal, znači oni sami..
teško će im biti namontirati je li lopta za 2 metra prešla crtu u slučaju betisa za naslov, to mogu odma u paintu za 2 sec.. da ne pričamo da su montirali onaj start pepea na alvesu kao da uopće nije bilo kontakta i još bezbroj situacija, brisanje igrača iz obrane da ne ispadne zaleđe
teško će im biti namontirati je li lopta za 2 metra prešla crtu u slučaju betisa za naslov, to mogu odma u paintu za 2 sec.. da ne pričamo da su montirali onaj start pepea na alvesu kao da uopće nije bilo kontakta i još bezbroj situacija, brisanje igrača iz obrane da ne ispadne zaleđe
2015-08-25
Prestani se blamirat klošaru glupi. Barcelona neće nikad izaći iz Realove sjene, kad ćeš više to shvatit budalo pijanaEnd wrote:zar je var uopće sad bitan nakon svih krađa loreala, tko će to vratiti, ionako će tom tehnologijom upravljati isti lopovi koji već 100 godina kradu za loreal, znači oni sami..
u kojoj utakmici na kantridi su isto premještali igrača ili brisali..
2015-08-25
I DANAS SE RASPRAVLJA O LEGENDARNOM OFSAJDU IZ 1999. Gdje je nestao igrač Rijeke u HRT-ovoj 3D analizi?
raspravlja se...
raspravlja se...
2015-08-25
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1