feminizam misli da je iznad zakona!
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: feminizam misli da je iznad zakona!
ponašanje države je retardirano
znači država hvata očito punoljetnu curku u sri bila dana što ova pije pivo na plaži. pored toliko problema , pandurima je to prioritet
a drugo glupača je neodgojena, država ima monopol sile(nažalost) , tako da kada se i nađeš u situaciju, nema smisla se opirati pandurima, platiš kaznu, a onda kada dodjes doma, razmišljaj o tužbama, ili se angažiraj politički, tipa neka glasuje za neku desničarsku stranku koja se zalaže za slabiju državu .. tipa Republikance oko Ron Paula, ili Libertarijansku stranku itd
znači država hvata očito punoljetnu curku u sri bila dana što ova pije pivo na plaži. pored toliko problema , pandurima je to prioritet
a drugo glupača je neodgojena, država ima monopol sile(nažalost) , tako da kada se i nađeš u situaciju, nema smisla se opirati pandurima, platiš kaznu, a onda kada dodjes doma, razmišljaj o tužbama, ili se angažiraj politički, tipa neka glasuje za neku desničarsku stranku koja se zalaže za slabiju državu .. tipa Republikance oko Ron Paula, ili Libertarijansku stranku itd
Guest- Guest
Metuzalem wrote:
kad makneš taj eksterni utjecaj, odnosno kada joj ga je sustav oduzeo,ostane ono iznutra,a to je mala i plačljiva djevojčica kao na kraju clipa...
različitosti se ne privlače
moraš biti nasilan i smaknut, da bi ti se sviđalo isto to
a ima i nešto slatko u suzama na licu djevojčice
Guest- Guest
zato i velim.Leviathan2 wrote:nemres, :)veber wrote:nemrem bilivit.Leviathan2 wrote:na jednom mjestu kabel bio malo ostecen i kad je prasnula iskra
mores, kad budala ide namatat kabel a nije ga prethodno istekala :)
tako mi je kopić plesao s 48m kabla, preostalih 2 bilo u razvodnom ormaru
2014-12-30
svejedno mi je...Živi Zid wrote:Metuzalem wrote:
kad makneš taj eksterni utjecaj, odnosno kada joj ga je sustav oduzeo,ostane ono iznutra,a to je mala i plačljiva djevojčica kao na kraju clipa...
različitosti se ne privlače
moraš biti nasilan i smaknut, da bi ti se sviđalo isto to
a ima i nešto slatko u suzama na licu djevojčice
ionako mi društvo ne dopušta, da se ponašam kako želim.
Guest- Guest
Levi brži od metka...savija prostor i vrijemeLeviathan2 wrote:ko, policajacNoor wrote:joj daj, pa tebe od metar i žilet dene u džepi i zakopča gaLeviathan2 wrote:zenska je imala apsolutno pravoMetuzalem wrote:žena zabrijala da se može ponašati kako hoće,bez posljedica, jer je žena..wtf?
policija hoda po plazi i provjerava alkohol
mislim halo
da vidim facu koji bi meni to napravio
no
to je vama uzorita zemlja demokracije
jebo vas zakon
ae
visina je nebitna, i da je od 3 metra a ja jos manji, od metaripo recimo
obojica nemaju sanse ni koliko je crno pod noktom, cak ni sa elektrosokerima ni pistoljima
mada nijesu policajci glupi, znaju oni a i imaju instkt koga mogu jebat
Od mješalice i u glavi zavrti bice
2014-04-15
Ti si jedini pokusao objasniti sto se događaIamOneofYou wrote:ponašanje države je retardirano
Dakle ponasanje drzave ?
Hmm
Truli kapitalizam to ti je
Smrad rasoadaju ceg društava i drzave u kpjpj je CPVJRK GOVNO NA KIŠI
no, ok je to
Za one koji ne znsju bolje, nisu zivjrli u Socijslizmu i nemaju koncept drustva kao zajednice slobodnih i ravnopravnih građana , nego ih crkva uci da moraju dati guzu..to je sve ok
kaja wrote:ja ne vidim ništa ovdje o feminizmu niti da netko misli da je iznad zakona.
vidim prekomjernu upotrebu sile, ženska je ležala i očito se tako opirala uhićenju.
cak i da je pijana, koga briga ako na miru lezi , nikoga ne uznemira
i ja bih rekla - otkuda im pravo da je dodiruju, pogotovu vuku i upotrebljavaju silu
immortal-
2014-04-16
Tko jebe glupaču... neka ode na plažu u Latakiju ili Tartus, tamo bi imala veća prava...mortal wrote:kaja wrote:ja ne vidim ništa ovdje o feminizmu niti da netko misli da je iznad zakona.
vidim prekomjernu upotrebu sile, ženska je ležala i očito se tako opirala uhićenju.
i ja bih rekla - otkuda im pravo da je dodiruju, pogotovu vuku i upotrebljavaju silu
revolucija jede svoju djecu.:)mutava baštarda wrote:Tko jebe glupaču... neka ode na plažu u Latakiju ili Tartus, tamo bi imala veća prava...mortal wrote:kaja wrote:ja ne vidim ništa ovdje o feminizmu niti da netko misli da je iznad zakona.
Guest- Guest
kolega. oktoberfest uprihodi milijardu eura. u tri tjedna sajmišča. hrvatistan 7 milijardi kroz cijelu godinu. beć mislim da oko 9 milijardi.mutava baštarda wrote:Tko jebe glupaču... neka ode na plažu u Latakiju ili Tartus, tamo bi imala veća prava...mortal wrote:kaja wrote:ja ne vidim ništa ovdje o feminizmu niti da netko misli da je iznad zakona.
2014-12-30
Šta kažu superiorni forumski muškarci?
Kad dođe organ reda i uznemirava te zbog gluposti, sagni glavu i kaži :Da druže.
Kad dođe organ reda i uznemirava te zbog gluposti, sagni glavu i kaži :Da druže.
Trinity-
2014-04-17
to kolega marcell. onda me zove u nedjelju ujutro da nije bio u prekršaju.Triny wrote:Šta kažu superiorni forumski muškarci?
samo je s pannonce na vukovarskoj dvije pune linije, malo, polukružno presekal :D
2014-12-30
Metuzalem wrote:
tako to bude kad zabriješ da si iznad zakona, instant reality check...
ovo je cijela sninka događaja...
Mlade Pipice,mamine i tatine Princezice...to nije dobio ni ljosku preko pelena,a kasnije se umislilo da ih nitko ne smije pipnuti..
Namechiti ali poshteno..batyina je dosla iz raja..zene iz pakla..
Guest- Guest
Kad te Organ pita za osobne podatke,ima da mu ih das...zakon jel...ako odbijes,Organ ima pravo da te u lisichinama privede,radi provjere identiteta..sto tu nije jasno...Triny wrote:Šta kažu superiorni forumski muškarci?
Guest- Guest
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» A IZNAD NEW YORKA? Šefik tvrdi da njegovi vojnici nikad nisu bili iznad Beograda
» SDP-ova deklaracija o neprihvatanju Schmidtovog prijedloga izmjena Izbornog zakona, traže izmjene izbornog zakona u Hrvatskoj
» FEMINIZAM
» Eko-feminizam u indiji
» Feminizam je riječ godine
» SDP-ova deklaracija o neprihvatanju Schmidtovog prijedloga izmjena Izbornog zakona, traže izmjene izbornog zakona u Hrvatskoj
» FEMINIZAM
» Eko-feminizam u indiji
» Feminizam je riječ godine
Page 6 of 6