Počeo sastanak šefova država "V4+HR" u mađarskom Balatonfüredu
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Počeo sastanak šefova država "V4+HR" u mađarskom Balatonfüredu
Neznam zašto se automatski to u jawnsoti prestawlja kao da je to protiw Srbije.
Pa na kraju krajewa i Srbija tu može biti pozwana kao wansjki suradnik tj promatrač ...uopće nema nikakwog problema dapaće.
Pa na kraju krajewa i Srbija tu može biti pozwana kao wansjki suradnik tj promatrač ...uopće nema nikakwog problema dapaće.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
,,ne kuzim zasto..koliko znam ovi iz sarajeva kao i komsic nisu nikog napali tako kao karamarka kad je podrzao onu deklaraciju hrvatskog sabora iz mostara o trecem entitetu..cak ni milanovica nisu tako kao karamarkaEva wrote:Vuče, tebi se Zoki nekaj zamjerio al na osobnoj razini? Pretpostavljam istu koku ste barili
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa rekao je da ce glasat za markicku..citao jucer ili prekjucer cini mi se u vecernjakuepikur37 wrote:vuksadinare wrote:..onda jebote epikur i'l nemoj glasat za nikog a'k si vec protiv hdz-a...i ako zoki radi za one koje prezires....ili en znam nađi neku trecu opciju....recimo 'most'...
Neću ni za kog jer nitko nema težinu za moj glas al mogu navijat ovako da karamarko ispuši.
Kaj znam vidim Nino podržao Markićku, možda to kao treća opcija.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Možda budem i ja, premda ne vjerujem u hrvate kao suveren narod, pa onda jebeš sve. Bolje ostati doma i pijuckat i forumat .
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja bih da premijer bude Božo Petrov. Zgodan je i lijepo se izražava.
Guest- Guest
NATO planira ojačati svoje snage s dva nova sjedišta na prostoru istočne Europe - u Mađarskoj i u Slovačkoj. Informaciju je potvrdio NATO-ov generalni tajnik, Jens Stoltenberg. Ističe kako se radi o najvećem pojačanju snaga "od završetka Hladnog rata".
http://www.advance.hr/vijesti/nato-uspostavlja-dva-nova-sjedista-u-europi-u-madarskoj-i-slovackoj-ovo-je-nase-najvece-jacanje-snaga-jos-od-zavrsetka-hladnog-rata/
Dwa nowa logisitčka ćentra.
http://www.advance.hr/vijesti/nato-uspostavlja-dva-nova-sjedista-u-europi-u-madarskoj-i-slovackoj-ovo-je-nase-najvece-jacanje-snaga-jos-od-zavrsetka-hladnog-rata/
Dwa nowa logisitčka ćentra.
2014-04-11
A može i Longie, sam nek kupi novu tipkovnicu. Nemre bit premijer HR, a poljski pisat
Guest- Guest
1
2
3
PrevNext
7. listopada 2015.
Budimpešta, Mađarska
Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović boravi u službenom posjetu Mađarskoj gdje se susrela s mađarskim predsjednikom Jánosom Áderom.
Prilikom susreta razgovaralo se o ukupnosti odnosa između dviju država te o migrantskoj krizi kao i svim posljedicama s kojima se dvije države, ali i cijela Europska unija suočava. „Nažalost, u posljednje vrijeme naši su odnosi zasjenjeni snažnom retorikom oko migrantske krize“, kazala je hrvatska predsjednica i dodala kako se s predsjednikom Áderom složila kako to ne smije ostaviti trajnog traga na naše odnose koji moraju ostati primjerom dobrosusjedskih odnosa i prijateljstva u cijeloj Europskoj uniji.
Osvrnuvši se na položaj nacionalnih manjina u obje države, Predsjednica Republike i Predsjednik Mađarske složili su se kako su one posebna spona između dviju država i veliko bogatstvo.
Obostrano je zaključeno kako su države središnje Europe upućene jedna na drugu, ali i da su propuštene velike mogućnosti suradnje. U tom smislu inicijativa Jadran-Baltik-Crno more istaknuta je kao hvalevrijedna jer povezuje države i potiče na suradnju. Posebno su naglašene mogućnosti jačanja gospodarske suradnje.
Predsjednica Republike zahvalila je Mađarskoj na iskrenoj potpori Hrvatskoj, kako u vrijeme Domovinskog rata tako i za vrijeme cijelog procesa pristupanja Hrvatske Europskoj uniji i NATO-u.
Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović započela je službeni posjet Mađarskoj sastankom s predsjednikom Nacionalne skupštine Lászlóm Kövérom s kojim se složila kako su Hrvatska i Mađarska dvije prijateljske države bogate povijesti i zajedničke budućnosti u Europskoj uniji. U nastavku službenog posjeta Predsjednica Republike položila je vijenac na budimpeštanskom Trgu heroja te održala sastanak s predsjednikom Vlade Mađarske Viktorom Orbánom.
2014-04-11
Zurka joj je blagi užaš, a i suknjica kao da je mađarska seljančica sam još fali karluća štikani vez pa ne bi bilo greške
Guest- Guest
Severinu za precjednicu, to bi bilo za vas. Nijedna situacija ili položaj je ne može iznenaditi....Eva wrote:Zurka joj je blagi užaš, a i suknjica kao da je mađarska seljančica sam još fali karluća štikani vez pa ne bi bilo greške
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
vrijeme je za pozicioniranje na šahovskoj ploči europe, V4 aBd i 5. državica može biti zapadnobalkanski Batustan AKA DNRH...može se nešto naučiti i pridobiti iz ove grupacije , nekad izletnika sa paštetama i sovjetske bjede, danas gospodarskih tigrova za zapadnobalkanskog kanarinca...uz to države koje su iz tranzicije izašle, relativno uspješno, mi smo negdje na vrhuncu, svaki savjet je dobrodošao
2014-04-15
Alternativa bi vam bila Cuba, Turkmenistan, eventualno Sjeverna Koreja...Libija nije više, ali nikad se ne zna.nevjestin_razbojnik wrote:vrijeme je za pozicioniranje na šahovskoj ploči europe, V4 aBd i 5. državica može biti zapadnobalkanski Batustan AKA DNRH...može se nešto naučiti i pridobiti iz ove grupacije , nekad izletnika sa paštetama i sovjetske bjede, danas gospodarskih tigrova za zapadnobalkanskog kanarinca...uz to države koje su iz tranzicije izašle, relativno uspješno, mi smo negdje na vrhuncu, svaki savjet je dobrodošao
2014-04-23
mislim da je gosp.ero jedan od većih fanova KGK
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Točno!sitting_bull wrote:
idiotarija!
tuđman se nikada ne bi, kao kolinda, ljubio s nikolićem dok mu se ovaj iza leđa dogovara s mađarima da našilji hrvatskoj izbjeglice premda je izravni put srbija-mađarska kraći. pogotovo kad jer se zna tko je četnik nikolić.
Guest- Guest
kaja_333 wrote:mislim da je gosp.ero jedan od većih fanova KGK
Guest- Guest
kaja_333 wrote:mislim da je gosp.ero jedan od većih fanova KGK
Kako to misliš, navijač ili ventilator?
2014-04-23
Ono, poštovatelj ..
2015-08-15
Mislim meni je jasno da je poslje drugog za kojega je i Đuro Pucar bio gospodin i trecega kojem je po anamnezi sin od Kim il Sung bratić ova dobra. Al daleko je ona dobroga. Ne moze biti dobra samo zato jer se ovi prije mogu usporediti s Ivanom Groznim.
2015-08-15
kajo!
opet te ljute?
opet te ljute?
2014-12-30
Ma ne, bas sam ok volje
2015-08-15
veber-